Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ZvezdasBG
Mene je nemoguce provaliti. :lukavi: :lol:
Watch me, I can... :eevil:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ajoj, ala ste poklopili Zvezdasa !!!

:lol:

Neka ga neka. Tako mu i treba, kada prica napamet, a ne zna da ima korisnika koji znaju za njegove slabe tacke.
Korisnikov avatar
By spliff
:)
auuuuu
ovde se sve zna, izgleda......

:alikako:
Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm...imam foru da kad udjem u vezu me ne interesuju odmeravanja drugih likova...valjda sam zato bila u samo dugim vezAma do saUdaa:iskusenje:ali volim da flertujem i to apsolutno nema nikakvog znacaja:dude:..i nikad nisam nikog prevarila, sem ako se racuna jedan poljubac koji je ovako izgledao:"cico 'el smem da se poljbim sa ...(naravno u tom trenutku sam bila intoksinirana zestoko:stopdrogi:)"? dragi: "joj sto si dosadna, ajde, samo prestani da smaras coveka"eto...toliko o mom svalerisanju:lol:
ps. poljubac je bio do jaja:klap:...sta cu morala sam, covek je preslikani moj "idol" iz mlads'i:zacepi:
Korisnikov avatar
By HARP
C c c devokICA, devoj?ica je bezbrižno išla šumom i onda je naišao zli vuk...nije mi jasno samo na kraju kako ga je obrlatila devoj?ica...to su vam sada moderne bajke...
hmmmm....
Korisnikov avatar
By Hys.
Jel to neko prozivanje, ili "eni koisidental similariti wid ekchual person iz aksidental" :smug: ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Znaci nisi ni svestan... :roflmao: ....ne da si ubo sa ovom bajkom:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne mislim na ogovaranja i price bez osnova. Pustite traceve. Dokaze na sunce! :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by devokICA
Znaci nisi ni svestan... :roflmao: ....ne da si ubo sa ovom bajkom:hail: :hail: :hail:
:cita: of course honey :D
Ne mislim na ogovaranja i price bez osnova. Pustite traceve. Dokaze na sunce! :lol:
Volim njegovu direktnost izražavanja protkanu autoritativnim tonom, diplomatski na?in na skretanje pažnje, koliko god da tu ima agresivnosti u žargonu...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Zaista, primetila sam da Zvezdas voli samog sebe da dozivljava i da predstavlja u nekakvom misterioznom izdanju.
Znaci, voli da svrlja
:auto:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I dalje je sve u fazonu rekla-kazala.
Ajde tetka Daliborka da gledas u solju! :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pogadjam ja i predvidjam i bez solje. :yes:
Tetka Daliborka je ekspert za ljudsku prirodu !
Tebe sam procitala odavno.

Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Daliborka

Draga moja Daliborka, carice medju proro?icama, ja vas jako poštujem i cenim i javljam vam se da vas pitam za savet.

Da li postoji mogu?nost da moj de?ko švrlja po netu?

Unapred zahvalan vaš gledalac...

:smeh:

Kao ona iscenirana pisma što ?itaju.... :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam ljubomoran kao pas, iako se trudim da se to ne vidi, zato sto znam kako je meni ako se neko previse cima, a ja znam da nema razloga za to...
zato se trudim da on ne vidi koliko pucam, i pokusavam lijepo da mu objasnim da mi je stalo do njega, i da ponekad ne mogu protiv sebe... kad prestanem da se cimam, to znaci da mi vise nije stalo, i tada obicno ja pocnem da svrljam...
ali se ipak drzim onoga"sto je moje- NE DAM!!!" i jedino u cemu se sputavam je intenzitet...
a kad sam bio najtolerantiji, neko mi je ispred nosa zauzeo mjesto... i znam i po sebi...ipak nama svima treba neko ko ce da nas zadrzi, i ko ce iz dana u dan da se bori za nas...osjetis se posebno svakog jutra, kad znas da si jos uvijek prvi...i jedini...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by FireGox

Draga moja Daliborka, carice medju proro?icama, ja vas jako poštujem i cenim i javljam vam se da vas pitam za savet.

Da li postoji mogu?nost da moj de?ko švrlja po netu?

Unapred zahvalan vaš gledalac...

:smeh:

Kao ona iscenirana pisma što ?itaju.... :smeh:
Jednu stvar da ti kaze tvoja tetka Daliborka:
Nemoj da mi ovde izigravas nevinasce i, kao, pitas da li ti decko svrlja.
Ako iko svrlja, onda si to ti !
:P :pilence:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I Daliborka, ko vise svrlja Gox ili ja? :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne bih se upustala u procene takve vrste, mogu samo da kazem da ste obojica cvecke.
:zen: :zen:
Korisnikov avatar
By HARP
Ne bih se upustala u procene takve vrste, mogu samo da kazem da ste obojica cvecke.
:zen: :zen:
Trebala si da kažeš po scenariju: Bludnice, vi ste zapravo krivi, onako fin de?ko, a vi okolo švrljate, sram vas bilo, odakle vam hrabrosti da pošaljete pismo...vi ste totalno posrnuli :smeh:

Cve?ke, ne cve?ke možda si ti proro?ice pomešala naše motive za komunikacijom na netu...
I kako sad marketinški da te podržim kada tako vidiš stvari ;)
Korisnikov avatar
By HPLC
C c c c ! Svrljaci, svrljaci
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Svrljamo, svrljamo....samo sto nikako da mi provale svalera. :smeh:
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Exxx,kako je to lepo kad si mlad............. pa udjes u prvu vezu u zivotu koja ti mnogo znaci i zaljubis se do usiju.....pa cujes od decka neke fraze tipa "Pa, ja u sustini volim da menjam,ali ti NE TREBA da brines- ionako sad nemam vremena kad to da radim (a i ako uradim, neces to nikad saznati, tako da opet nemas razloga da se nerviras..)". Pa se ubacis u depresiju. Vidis mu u browseru da posecuje sajtove sa oglasima, pa u svetlu toga i prethodno recenog zajedno, poludis i instaliras mu keylogger na kompjuter. I onda ti se ne svide stvari koje si tamo video. Medjutim,poludis sam na sebe jer u sustini ne volis sto radis to sto radis, i uklonis doticnu spijunsku stvarcicu, KAZES decku za to i ........................................................nista ne naucis iz toga,umoris se,razocaras ,ljutis na samog sebe,povredis i decka takodje. I eto ti prave male price bez pouke/rata (u tvojoj glavi) bez pobednika. Ostanes samo ti, nista srecnji,malo odrasliji i sa osecajem gluposti na vratu.

Eto,ako se neko od prisutnih nasao u slicnoj situaciji i zazeleo da "kopa dublje" po deckovom shvrljanju, moj najiskreniji savet je samo jedan - NEMOJ!!! Ako vec mislis da decko/devojka nije dovoljno "jak" da se suzdrzi od nekih stvari koje ce tebe povrediti, onda lepo odvagaj u glavi da li je sve to vredno pa ga/je ostavi ako vec zakljucis da jednostavno ne mozes i dalje da poklanjas svoje puno poverenje. Jer na kraju - sve ove teme oko prevare / ljubomore / svrljanja / flertovanja i svo nerviranje oko toga nije u osnovi zbog toga STA (nevaljalo) je neko uradio, vec u cinjenici da nas je SLAGAO, izdao poverenje koje smo pruzili. A ono je ipak mislim osnova za svaku lepu i uspesnu vezu. Ako se izgubi..... pa onda se i veza polako gubi zajedno sa tim.
Korisnikov avatar
By bambola
MaXayde!!vrlo mudro zboris...i ja bi to isto napisala.:tumble:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by MaXayde!!

Jer na kraju - sve ove teme oko prevare / ljubomore / svrljanja / flertovanja i svo nerviranje oko toga nije u osnovi zbog toga STA (nevaljalo) je neko uradio, vec u cinjenici da nas je SLAGAO, izdao poverenje koje smo pruzili. A ono je ipak mislim osnova za svaku lepu i uspesnu vezu. Ako se izgubi..... pa onda se i veza polako gubi zajedno sa tim.
tacno tako :hail:

ako nemate poverenja u ljude, nemojte ulaziti u veze.
uvek ostavite mogucnost da ce vas drugi ljudi izneveriti, cisto da se ne sokirate, ali nemojte ziveti u strahu od toga i pre nego se desi!
ako se desi, onda znate na cemu ste, nema tu puno filozofije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!