Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by radoznala
Originally posted by SUNNY GIRL
"bas onda kad budes mislila da to nije to, veruj mi, najverovatnije je da to ipak jeste to..., a to ces shvatiti tek kasnije.."

mnogo godina kasnije sam shvatila koliko je jebeno bio u pravu....ali to sad nije bitno...
"A ti, ni na pamet nisi pala mi, kad sam svoje noci lude trosio na njih..." tralala...

U pravu ste i cika vozac i ti, ali kako sada da shvatim to sto bi trebalo :iskusenje: ? I da neko drugi shvati?
Avaaaj, :drama: ne zelim pokajnicku buducnost :cupakosu:

problem kod ovog recepta je sto se rezultati osete tek kasnije...

za taj problem, lek jos nije pronadjen...

p.s. leptirici nisu uvek NAJBOLJE resenje.... ako znas sta hocu da kazem... :iskusna:
Korisnikov avatar
By tessio
Josh se tripujem da postoji ta moja ljubav koja potiche iz proshlih
zhivota , sve od postanka sveta i pre toga , koja je vechna moja misao , rech i plam dushe , sveta . Zbog koje je , u kojoj je , zbog koje smo , SVE .
I srecjemo se stalno u svim drugim dimenzijama , kada su prostor i vreme dublji , i samo je pitanje vremena kada cjemo procji jedno pored drugoga , ovde , na zemlji ... dok
se ne vratimo tamo gde pripadamo.

& To je To

:slika:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by radoznala
"bas onda kad budes mislila da to nije to, veruj mi, najverovatnije je da to ipak jeste to..., a to ces shvatiti tek kasnije.."

mnogo godina kasnije sam shvatila koliko je jebeno bio u pravu....ali to sad nije bitno...
"A ti, ni na pamet nisi pala mi, kad sam svoje noci lude trosio na njih..." tralala...

U pravu ste i cika vozac i ti, ali kako sada da shvatim to sto bi trebalo :iskusenje: ? I da neko drugi shvati?
Avaaaj, :drama: ne zelim pokajnicku buducnost :cupakosu:

problem kod ovog recepta je sto se rezultati osete tek kasnije...

za taj problem, lek jos nije pronadjen...

p.s. leptirici nisu uvek NAJBOLJE resenje.... ako znas sta hocu da kazem... :iskusna:
I znam i ne znam... Dopustila sam sebi da mi se neko stvarno svidi i mnogo je bre komplicirano...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!