Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
O boze, ne verujem sta cu sve da procitam!!!!!

MERA? OSE?ANJA

U Zavodu za intelektualnu svojinu registrovan je patent pod imenom -Volimetar. Re? je o softveru koji stru?njacima omogu?ava da na osnovu analize ljudskog govora utvrde šta drugi ose?aju prema vama. Kako i sam naziv kaže, Volimetar je svojevrstan mera? glasa koji otkriva emocije i unutrašnje stanje koja se kriju iza izgovorenih re?i.
Servis ima komercijalnu primenu. To zna?i da pozivom na broj 0903 211 211 možete obezbediti snimanje vašeg razgovora sa osobom ?ija ose?anja želite da proverite a stru?njaci ?e razgovor analizirati pomo?u specijalnog softvera, registrovanog u Zavodu zaintelektualnu svojinu.
Nakon analize dobi?ete izveštaja koji u zavisnosti od rezultata može izgledati ovako: " U glasu sa druge strane žice nije bilo ni trunke emocija" . Ili , "Tvoja draga osoba je završila razgovor u stanju koje treba da ti laska. Sigurno je bar još neko vreme mislila o tebi i posle tvog poziva".
Servis podržava fiksnu i mobilnu telefoniju. Ovaj proizvod je rezultat desetogodišnjih istraživanja stru?njaka sa Instituta za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora i Elektrotehni?kog fakulteta u Beogradu

Ako je analizirao ETF e onda im verujem :blenta:
hejtujem ovo dranje narodnih masa!!!! i nema veze s mozgom. ja bih ubila nekog da mi tako nesto priredi, tako da na vreme upozoravam :protest:
Korisnikov avatar
By EYA
pa taj softer ja imam instaliran u mozgu :zvizdi:

iskazivanje emocija nije konstanta.
emocije se nalaze unutar nekoliko zastitnih slojeva i retko kada izlaze potpuno ciste i slobodne.
drustvo u kom zivimo i nacin kako u njemu zivimo uslovljava dizanje i spustanje tih zastitnih polja oko emocija, pa tako moze cak i vreme da utice na iskazivanje onog sto osecamo, o ego taktikama i stresu da i ne govorimo.
ako taj softver moze i to sve da ukalkulise, onda dobro :D
Korisnikov avatar
By Hybrid
:zeva:
A jel bi ih pozvala u pomo?? :)

Samo mi fali da "tim stru?njaka" sluša moj pvt razgovor over and over again! Da mi treba analiza ne bih se sklonio u sobu kad koristim telefon. Baba mi je prili?no iskusna :smeh:
Korisnikov avatar
By muvica
:moby:

shta?!

:shok2:

ne bum vise nikog zvala... :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
fuF.
da sam znaLa za tou ranije, SVE bih razgovore sniMala :crta:
By жњ
a ja sam jos pre par godina cula da su slicnu/istu spravicu smislili japanci...
Korisnikov avatar
By EYA
ma jok japanci, to je svemirska tehnologija... meni su je ugradili vanzemaljci prilikom jedne od otmica :lood:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pasmater.
Pa kako cu sad da lomim srca radi materijalne korsti i/ili sexualnog zadovoljstva?
Korisnikov avatar
By Rei
Actually postoji lie dtector koji radi po tom principu. Analizira glas, i na osnovu raznih frekvencija proverava "stepen nervoznosti" i verovatnocu da je izgovorena lazh. Preciznost mu je oko 80% :)
Tako da me ovo ne chudi, jedna naprdnija varijacija. :P
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
pa taj softer ja imam instaliran u mozgu :zvizdi:
Koliko (godina i zivaca) te koshtala ta inastalacija? :)
Korisnikov avatar
By Bole
Cime ljudi jos nece da se zaludjuju.... :lood:
Sve to mozes da osetis i bez tog "patenta"....
By Bombina
ja sumnjam i to postoji gayand lesbian parametar
Korisnikov avatar
By Frey
Ja procitao VOLTMETAR, pa se zachudio...:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!