Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Eurokrata
....upropastilo ljubav medju muskarcima, ili ju je unaperdilo? Ta Ljubav, dakle zenski rod, zasto je medju muskarcima vezano za podelu na aktivne i pasivne profile? Zasto je dominatno sex to sto odredjuje sklonost ka muskarcima odnosno zenama, zavisno od ugla gledanja? Gde je nestala ljubav, i zar je moguce da ste u stanju da glumite da ste zaljubljeni samo zato da vam "lebdi" izraz zaljubljenosti, eto da ljudi ne kazu / Nista mu ne ide od ruke !?

Mnogi ce mi reci da nisam u pravu ali to je ono sto sam ja primetio u dugom posmatranju ljudi oko sebe. svodi se na to da se bude vidjen
da je aktivan i da je dominantan. Ljubav kao odnos ili ljubav kao stanje stvari, je mizerno i stavljeno na poslednje mesto. Jedan decko mi je rekao vrlo otvoreno " Nije vazno da me voli samo neka bude u blizini da ne budem sam "

Odavno nisam video "zaljubljeni" zagrljaj. A "napaljenih" vidjam svaki dan;)

Voleo bih da dobijem odgovor na ova pitanja, vise radi uvida u vasa misljenja.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by omiljenoometalo
Odavno nisam video "zaljubljeni" zagrljaj. ...
mislim da je krajnje vreme da se :love: i ja ponovo pojavimo u javnosti.
Korisnikov avatar
By bigirl
Mnogi ce mi reci da nisam u pravu ali to je ono sto sam ja primetio u dugom posmatranju ljudi oko sebe.
S obzirom da je ?utanje znak odobravanja... Izgleda da se svi pre?utno slažemo sa tobom.

Evo ja i da izgovorim to... Slažem se. Sve se vrti oko sexa, oko "viðenja"... Nema ljubavi. Ustvari, ima je (da ne zvu?im kao optimista sa iskustvom iliti pesimista), ali je jako retka i ?uva se... Iza zatvorenih vrata i što dalje od "urokljivih o?iju" i zlih jezika...
By Tea
Originally posted by bigirl
S obzirom da je ?utanje znak odobravanja... Izgleda da se svi pre?utno slažemo sa tobom.

Evo ja i da izgovorim to... Slažem se. Sve se vrti oko sexa, oko "viðenja"... Nema ljubavi. Ustvari, ima je (da ne zvu?im kao optimista sa iskustvom iliti pesimista), ali je jako retka i ?uva se... Iza zatvorenih vrata i što dalje od "urokljivih o?iju" i zlih jezika...
Da ne ponavljam :up:
Korisnikov avatar
By Val
ali je jako retka i ?uva se... Iza zatvorenih vrata i što dalje od "urokljivih o?iju" i zlih jezika...
Pa najbolje je tako. Bezi od govana, kad govna nece od tebe. :namig2:
Korisnikov avatar
By Nestao
Vec nekoliko puta se vracam na tvoju temu...svidja mi se kako si napisao...i uvek se nekako odlucim da ipak ne napisem nista....ali evo!!!

Mislim da si potpuno u pravu...Mada,postoji ljubav.U onom pravo,naivnom,cednom deckastom obliku....ali ne tako cesto...i ne tako lako.

Svako je bar jednom bio razzocaran,povredjen,ispaljen...i onda se stvori taj neki zid...tipa :Nisam ja za vezivanje:Mene sve ovo gusi:Ne znam da volim: To su zapravo sve sama sranja....Ljudi se plase bola...plase se ljubavne patnje...i onda im se zivot potpuno nesvesno svede na neke povrsinske odnose i SAMO SEX....
a sta je sex bez ljubavi????Samo culno zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ja se evo ne slažem sa tobom. Ljubavi ima i ne moraju svi da glume tu ljubav. Ja nikad ne bih prihvatio nekog ko me ne voli niti bih rekao "Nije važno da me voli samo neka bude u blizini da ne budem sam".
Korisnikov avatar
By Zibro
izgleda da ima ljudi koji razumeju sta si ti ustvari gore napisao.....
nazalost ja nisam medju njima
By жњ
e to za napaljenost.. stvarno je tako! zene i one night standovi, prevare, ma svasta... povrac... nisam rodjena za ovo doba, stvarno!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by GrMi_ZEka
e to za napaljenost.. stvarno je tako! zene i one night standovi, prevare, ma svasta... povrac... nisam rodjena za ovo doba, stvarno!
:hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By tramp

ne bih se slozila, cutnja je nekad znak da nas ne zanima rasprava na zadatu temu

pitanje je da li je autovanje .......upropastilo ljubav medju muskarcima, ili ju je unaperdilo?

ostatak posta govori o necemu drugom

a zaljubljeni zagrljaji izmedju dva muskarca se ne vide ne zato sto ima odjednom toliko autovanih - nego upravo zato sto ih nema

ja oko sebe vidjam zagrljene i zaljubljene a jedno jutro sam imala zadovoljstvo da gledam dva decka koji su se tako gledali da su ceo voz ozracili svojom ljubavlju iako se nisu doticali sve dok jedan nije krenuo da izadje kad su se poljubili i onda je jedan izasao a drugi ostao u vozu ... tako da ljubav nije nigde otisla samo neki nisu u stanju da je vide
Korisnikov avatar
By m..
Secam se dva decka koja su isli ulicom, drzali se za ruke i delovali veoma zaljubljeno i srecno. Prosto su zracili, nije bilo sanse da ih ne vidis. To je bilo u Parizu.
Cini mi se da tamo gde su ljudi tolerantniji ima vece sanse da se ta ljubav razvije i opstane. Mislim ovde sa velikom ljubavlju idu i veliki problemi, doci ce eventualno taj trenutak kada ces pozeleti da zivis s nekim ili sta god, i onda sve vise rizika i lazi ide s tim. Velike ljubavi tesko je sakriti, a ovde gotovo pa moras da ih krijes od svakog, ako neces da te lincuju. Nismo svi dovoljno jaki da pretrpimo sva ta sranja. Pogotovu ako neko nije outovan pred (homofobicnim) roditeljima i blizom okolinom, i ako je mlad. Nekad je lakse da imas gomilu one night standova, nego da se prepustis, zaljubis i prevazidjes brdo neopravdanih prepreka koje drustvo stavlja pred tebe.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by m..
Secam se dva decka koja su isli ulicom, drzali se za ruke i delovali veoma zaljubljeno i srecno. Prosto su zracili, nije bilo sanse da ih ne vidis. To je bilo u Parizu.
Cini mi se da tamo gde su ljudi tolerantniji ima vece sanse da se ta ljubav razvije i opstane. Mislim ovde sa velikom ljubavlju idu i veliki problemi, doci ce eventualno taj trenutak kada ces pozeleti da zivis s nekim ili sta god, i onda sve vise rizika i lazi ide s tim. Velike ljubavi tesko je sakriti, a ovde gotovo pa moras da ih krijes od svakog, ako neces da te lincuju. Nismo svi dovoljno jaki da pretrpimo sva ta sranja. Pogotovu ako neko nije outovan pred (homofobicnim) roditeljima i blizom okolinom, i ako je mlad. Nekad je lakse da imas gomilu one night standova, nego da se prepustis, zaljubis i prevazidjes brdo neopravdanih prepreka koje drustvo stavlja pred tebe.

:zastava: sjajno receno :)
Korisnikov avatar
By Dina
Gde ti inace vidis ljubav? Evo malocas procitah kako se manekenka udaje za sedamdesetogodisnjeg bogatasa, verovatno je cista ljubav u pitanju :wink2: I ako izuzmem manekenku pa pogledam samo ljude oko mene - retka je... Kad su homoseksualci u pitanju - slazem se sa onim sto je rekla M... Od onih ljudi koje ja znam a da su gay - ima ljubavi i pored svega... Meni su posebno ideal dva Seamanova prijatelja koji su u tridesetim godinama, finansijski nezavisni, tj u zajednickom su poslu, zajedno zive, vise od tri godine su u vezi. Nekako su i stabilni, zreli, znaju sta hoce u zivotu, a istovremeno mi i dalje deluju zaljubljeno i veselo. Inace su iz Beograda :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Od sebe se ne moze pobeci. Kad se desi ljubav koja je dovoljno jaka, sve se reshi pa i problem autovanja, sredine, tada se ne razmishlja samo o sexu vec o braku. Da skratim ,odraste se kad tad :)
Korisnikov avatar
By m..
Jake ljubavi se ne desavaju tek tako, svaki dan, njih treba razvijati.
Korisnikov avatar
By cheda
Da, kao sto je neko primetio, postavljeno pitanje i tekst koji stoji ispod nisu bas u nekoj lako uocljivoj vezi, no, verujem da je autor zaista video neku povezanost.

Inace,zaista se ne mogu cesto videti zaljubljeni gay parovi. Slazem se. ALi i odgovor je, cini mi se potpuno jasan, kao sto su ljudi vec primetili ovde:
Originally posted by m..
Mislim ovde sa velikom ljubavlju idu i veliki problemi, doci ce eventualno taj trenutak kada ces pozeleti da zivis s nekim ili sta god, i onda sve vise rizika i lazi ide s tim.....

Nekad je lakse da imas gomilu one night standova, nego da se prepustis, zaljubis i prevazidjes brdo neopravdanih prepreka koje drustvo stavlja pred tebe.

Isto tako, neko rece, i to malo zaista zaljubljenih kriju tu svoju zaljubljenost ne bi li pokusali tako da je savuvaju u okolini koja tesko vari takve ljubavi.

No, heads up! Ljubav nije nestala, samo je retka i ne mora biti svima lako uocljiva.

:cul:
Korisnikov avatar
By Seaman
Simpaticna tema. Slazem se da je vise napaljenih, manje zaljubljenih. Mislim da veliki procenat muskaraca samo misli na sex, zbog toga je i bitna ta podjela na akt i pas. A gdje je tu ljubav? Ima je, ali u malim kolicinama.
Pored gay para koji je navela Dina, ja poznajem jos jedan. Odlicno funkcionisu vec 6,7 god. Upoznala ih je i Dina. To je prava ljubav. Mnogo su mi dragi i dobri su prijatelji.
Korisnikov avatar
By m..
Ja znam dva para koji su se vencali.
By Ulix
Ljubav postoji i siguran sam da je svako sposoban da voli, samo je malo ko sposoban i voljan da se za ljubav zrtvuje. I u tome je stvar: mozemo do sutra da kukamo kako je drustvo za sve krivo, jer boze moj, drustvo nas pritiska, mi smo, eto, jadni, diskriminisani, nejaki, treba imati razumevanja i za promiskuitet i za povrsnost i egoizam, samo zato sto smo ugnjeteni i neshvaceni... ali se uopste o tome ne radi. Radi se, prosto o tome da je za ljubav (i vezu, naravno) potrebno dvoje zrelih, odraslih (bar psihicki) ljudi, a takvih je malo.
By Ulix
Originally posted by tramp

a zaljubljeni zagrljaji izmedju dva muskarca se ne vide ne zato sto ima odjednom toliko autovanih - nego upravo zato sto ih nema
I couldn't have said it better myself.
ljubav nije nigde otisla samo neki nisu u stanju da je vide
:up:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ulix, slazem se sa tobom, skoro u potpunosti.
Kad sam gledala zenske oglase na GS zivot mi se smucio, ali kad sam pogledala muske onda je mucnina dosla do vrhunca. :bljak:
Nije mi jasno - napise da hoce sex, stavi sliku polnog organa i to je sad kao nesto?! I ono slikanje guzica po raznim sajtovima, nagradjivanje tih slika, slikanje sopstvenog polnog organa... :neznam: Covek tretira sebe i druge kao potrosnu robu i dozvoljava drugima da ga tako tretiraju, u tome je sva problematika. Grupnjaci i orgijanja se tretiraju kao nesto najnormalnije, a pitanje 'gde je tu ljubav' se tumaci kao pateticno.
Korisnikov avatar
By elastica
Citiracu deo pesme jednog makedonskog pop pevacha,kaze:Dosta mi je ljudi koji ljubav uche na pamet.Ljubav postoji,ali oni koji su osetili pravu vezu i ljubav kriju se od kao sto je bigirl rekla zlih jezika i urokljivih ociju.Oni koji su autovani su se prvo sebi autovali ,sto je najteze ,pa posle okolini.:okret:
Korisnikov avatar
By mirth
Slazem se sa "iza zatvorenih vrata" delom cele price. No, mislim da to, kao ni sama ljubav uostalom, u principu veze nemaju sa zlim jezicima. To je valjda poslednje sto dopire do tebe.... No, pritisak drustva, okoline, roditelja, blah blah.... perfectly makes sense. Pricam o uslovima ovde i sada.

U principu, mislim da je stvar u tome sto je ipak sve lakse iza zatvorenih vrata, ma koliko to mozda sumanuto zvucalo. Bar mnogo lakse nego sto sam ja mislila dok sam se pitala koliko li je tek zajebano kad hoces da zivis sa nekim kad je toliko zajebano kad nisi cak ni u stabilnijoj vezi. Zajednicki zivot ti donese puno trzavica, i nije ti bas uvek ni svejedno kad moras da se pravis lud ovde onde tuda svuda sada i uvek i stalno, ali opet ti donese i mogucnost da izgradis jedan divni izolovani svet koji ne moze biti zaprljan nikakvim spoljnim faktorima - prosto zato sto za te faktore taj svet ni ne postoji.

Prema tome, ne mislim da ljubavi nema - ne vidi se samo zato sto se "cuva", kako to vec neko iznad rece. A kad vec zivis u dva sveta, nije bas lako napraviti neku pola - pola pricu, u smislu "e pred njima smem, pred njima ne smem, ovde mogu, onde ne mogu" - bar bi kod mene to cepkanje i izbacivanje i ubacivanje dovelo do totalnog straha od sizofrenije, ako vec ne i do iste. Prosto samo iskljucis lepo sve i vozas svoju pricu, a ionako kad si sam sa sobom nacisto obicno i nemas bas neku potrebu za egzibicionizmom.... po pitanju bilo kog aspekta svog zivota...

Stoga, verujem da ljubav postoji i medju gay populacijom ovde, ali i pored toga sto je manje transparentna u odnosu na str8 ljubavi, mislim da je ipak ima manje - i to prosto zato sto je valjda manja verovatnoca da se nadjes sa nekim odgovarajucim u srbijanskom gay selu od - koliko? Par hiljada stanovnika? gde "svi" "sve" "znaju" o svakom, pa te cela prica malo podseca na one seoske price o tome kome se baba samoubila, a kome ujak spavao sa svinjom, pa kud ces sad da podjes za taku vamiliju, pri cemu narator obavezno zaboravlja da je i on sam u istom selu cuven po setanju sredinom dzade onako u osmice, i to pred svaku promenu vremena.... Ljudi se tripuju da ako se necije devijacije ne znaju - taj neko ih ni nema, a sopstvene je uvek najlakse gurnuti pod tepih - ne daj mi Boze samo saznanja da sam covek, ostalo bih sve podneo....

I tako. Od celog tog buckurisa dobijes na kraju samo puno tuge i zakljucaka slicnih tvojim. Nije bas da imam nameru da ikog tesim, da sam za takvo sta sposobna pocela bih od sebe same, ali eto, ni malodusnost bas nije od koristi...
Korisnikov avatar
By Eurokrata
Lepo. Govorite. Niste nemi. Ni slepi.
U vezi sam vec 13-tu godinu. Uskoro ce biti 14-a eto da ne baksuziarate;) S deckom naravno:) Zene me u potpunosti ne zanimaju niti su me ikad zanimale, u tom sexualnom i u tom ljubavnom i tom veza smislu. Ali sam se prilicno razocarao sta sam sve imao da vidim otkako sam se vratio u Srbiju i nastavio da radim ovde. Ocekivao sam zesci aktivizam, borbu za gay prava, ok, to je super i sjajno, ali sta vidim od toga? Nista. Mrtvilo i prodaju na sve strane. Ono sto je aktivizam na zapadu ovde je sastancenje koje se pretvara u muvanje i ogovaranje. Nema od toga n ista . Najmanje prava za gay ljude. No u svemu tome minajvise smeta kalkulisanje sa odnosima. Sex je postao tako ...tako...dostupan, a s njim i tona problema. Muskarci u Srbiji su izgubili cilj i pravac. Vecina koja ne moze da smuva devojku zavrsi u krevetu s muskarcem skupljajuci ego ili jacajuci libido, i ta ogromna vecina nezadovljnih muskaraca poistaje pederima, iako u osnovi pojma nemaju sta to jeste. Ocekivao sam da neko zauzme stav u gay pokretima Srbije i progovori o tome, pojasni i razdvoji gay od laznog biseksualizma, koji je vecinu odnosa pretvorio u tragedije. A opet dovoljna vecina pederastiju uzima kao okvir za zaradu, prezivljavanje ili prostituciju skrivenu iza okvira / snasao sam se. To mi se nimalo ne dopada.

nastavicu ako nastavite...bas bih da se druzimo ovde i pricamo... to radim sa dosta ljudi o ovim temama, i ne samo na ovom sajtu i ne samo na sajtovima:)

pozdrav
Korisnikov avatar
By Dina
...Vecina koja ne moze da smuva devojku zavrsi u krevetu s muskarcem skupljajuci ego ili jacajuci libido, i ta ogromna vecina nezadovljnih muskaraca poistaje pederima ...

Tako misli i moja homofobicna prijateljica! Ja joj se smejala zbog takvog stava, a ako bi bio tacan ispade da je ona trebalo da se smeje meni!

:puzzle:
By RACABG
Sta reci ?
Ovako u vezi sam 10 godina ljubav naravno da postoji inace nebi bili zajedno da moji roditelji znaju (olaksavajuca okolnost) njegovi ne a i daleko su svih ovih 10 godina zivimo zajedno lepo nam je uzivamo ne mogu reci da smo zaljubljeni volimo se i postujemo da naravno navika neko ce reci to nije dovoljno da zivis sa nekim ali gresite vi koji mislite tako zamisli situaciju nema ga sa posla mobilni iskljucen a ti nemas u glavi trip otisao je sa nekim negde nemislis na prevaru nego skupljas hrabrost da pozoves urgentni jer si utripovao da je doziveo udes
sve zavisi od afiniteta mani veza prija ljubav svakako a jednokratan sex vrlo rado cu preskociti da nebih izgubio moju naviku .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!