Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
neki to zovu asexualnoscu :lol: , neki normalnom fazom odrastanja, dok neki to zovu ostajanjem bez emocija... i sve je to tacno, i nista nije...

znaci, u ranoj si trecoj deceniji, mnogi te i dalje smatraju detetom... imas neko iskustvo iza sebe. BITNE ljude, pesing mouments, komplexna razmisljanja, jednostavne odluke, silna zadovoljstva, i proplakane suze... i onda ... nista...

sve je ok, naravno, funkcionises, smejes se... ali taj deo tebe koji je nekad davno imao takvu moc nad tvojim rasudjivanjem, ta potreba da se podelis sa nekim ti sad deluje (necu reci smesno ! ) TAKO DALEKO i nemoguce.

tako mi treba MIR, MIR, MIR.

recite da se plasim, moguce je. ALI JA JE NE OSECAM. CAK, VISE JE I NE RAZUMEM, i mogu je opravdati samo mladalackim iluzijama i tripovima.

ja bih da zivim sama. a opet, pomisao da ce me za nekih 30 god naci komsija tako sto ce dopirati smrad iz mog stana mi nije tako primamljiva. pa , kontam, naici ce neko... ko ce me privuci nekako... sa kim ce biti nesto... i tako to.

batalite me. dala mi keva tuzodin protiv kaslja koji ocigledno ima neke cudne nus pojave...:hekla:
Korisnikov avatar
By tramp
nista se ne brini - tebi ce komsija bar da udje u stan - kod mene bi usli tek kad ne bi primili kiriju 2 meseca a smrad bi ignorisali :D

uzivaj, ako neko naleti naleti ako ne naleti ima i drugih zabavnih stvari u zivotu - cak puno zabavnijih a uzgajaj prijatelje i onako je velika sansa da ce i oni kad tad ostati opet sami (ako sad nisu)
Korisnikov avatar
By Kittrie
meni treba MIR, MIR, MIR... a svi su mi prijatelji nemirni :lizalica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
probirljivi su.
aj salji kao 10 pari pink lisica, ali onih koje ne 'ostecuju' zglobove??
Korisnikov avatar
By tramp
moje su crvene ... hmm ... sad moram da trazim pink ..
Korisnikov avatar
By Kittrie
ma daj crvene. skru frends end deir tejst :dance:
By жњ
Originally posted by Kittrie
a svi su mi prijatelji nemirni :lizalica:

hm... nisu svi

:chilling:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Kakvo je to razmišljanje? Ništa to ne valja. Ima za tebe neka baba kao što ima i za mene deda, da uživamo i igramo šah na Kališu :invalid: :vogue:
Korisnikov avatar
By bigirl
neki to zovu asexualnoscu ...

tako mi treba MIR, MIR, MIR.
Doðe tako nekad... :peca: Nego... kad ?e da ode? Ve? duže se ose?am tako. Neko jebeno zasi?enje... Pusto ostrvo mi treba.
Korisnikov avatar
By tramp
:zavera:

kittrie a da ja tebe privezem :federi:
By Bombina
eh mir treba dati mira vreme da ode odmor
Korisnikov avatar
By Kittrie
ovaj...
TUZODIN JE CUDO !! eto, sinoc sam popila jedan i sva bila u fazonu :iskolacen: ali sam se bar lepo naspavali i odsanjala svoj fer sher kosmara (ovog puta u obliku filma sa mirom furlan in da liding roul )

ovaj, da da, mir mir mir , niko nije kriv- ava ava ava - sudija je krava !! :dude:

ne, ne treba me svezati. ja samo frikombinujem statisticki neki post u temu (jea, vrime je... )

da, prijatelji nemaju veze sa ... no, ovo je nesto moje. frends ar kajt kewl. i tako to...

maaa, batalite meeeeeee
By жњ
a sta je ono totalno suprotno asexualnosti a da nije nimfomanija?
Korisnikov avatar
By Kittrie
uf... ovo je tesko pitanje...

:cita:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da ti kaze nesto tetka Daliborka kao zena zeni:
Sasvim te razumem sto se u tebi bore dve struje. Jedna, koja dolazi iz pravca tvoje zelje da budes nezavisna i druga, koja dolazi iz pravca cinjenice da si samo zena - nezna i suptilna. Mi zene imamo taj majcinski instinkt, koji nas u nekim godinama tera da nadjemo nekoga o kome cemo da se brinemo.
Ma koliko pokusavale da pokazemo kako smo jake i hrabre, sve pada u vodu ako se ne ostvarimo u tom smislu, kao majke i cuvarkuce.
Ja nemam svoje dece i to mi je zao, ali sam primetila da sam jako kucevna i taj materinski nagon kompenzujem tako sto se preko svake mere brinem o svojoj devojci.
Imam gomilu zamerki na ponasanje moje devojke, ali gledam uvek da nadjem kompromis.
Ako ne zelimo da starost docekamo sami , moramo biti spremni na kompromis i na odricanja od samozivosti i hirovitosti.
Moramo se uklapati sa partnerom.
Korisnikov avatar
By Myself
Nikako da provalim 'teta Daliborka' jel' to na Vasem levom oku 'sljiva' il' sminka? A? :iskolacen:

Sto se tice teme: batalim.
Korisnikov avatar
By Zibro
meni treba MIR, MIR, MIR... a svi su mi prijatelji nemirni :lizalica:

hi hi , evo ja sam miran i bicu ti prijatelj ..... :wink:

sto se same t5eme tice to je najnormalnija stvar na svetu , i meni se slicne stvari desavaju barem jedanput godisnje
nemoj se uzbudjivati oko toga
najinteresantjine je u celoj prici je da ce otprilike bas kada pomislis da si konacno nasla mir naici neko i pomeriti ti pamet ..............
ponekad se treba prepustiti i pustiti zivot da ucini sta je do njega
By Gost
aj salji kao 10 pari pink lisica, ali onih koje ne 'ostecuju' zglobove??
O?u i ja to! Em volem lisice, naro?ito te pufnaste, em sam na istom transcedentnom stepenu kao i žena mi.
Tako da možeš obe da nas privežeš :D
By Bombina
KREPAAAC :spank:kakvo ti je izraz,crvenis li
kad ti ona stavlja policijske lisice c c c
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!