Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hush
tad sam nepodnosljiva mojoj blizoj em dragoj okolini...
pricam kao navijena...
pozitivna na kub...
a sta tju....
joooouuujjjj!!!

:sweet:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Kittrie
bisajds, 'se vi ljudi zaljubljujete kao po sezoni, ili kako??
*mislim da sam ja u najuzem smislu bila zacopana jednom, u malo sirem 3 puta valjda???

BAR jednom u sezoni, u mom slucaju. :sweet: Najveca sreca je kada nadjem osobu koja ce pored mene provesti vise sezona i u koju sam u stanju iznova da se zaljubljujem (desilo se jednom u zivotu da takav neko naidje)
By SUNNY B
e tu si u pravu. ja se zaljubljujem svaki put kad se promeni garderoba u izlozima po gradu - znaci tacno po smeni sezona, zapravo na prelazu izmedju sezona, kad pocnu rasprodaje....ovo mi je ravno 5-i put da se zaljubljujem u ovoj godini, ako se ne racuna draco koja je iz prosle godine zagazila u pocetak ove godine.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
e tu si u pravu. ja se zaljubljujem svaki put kad se promeni garderoba u izlozima po gradu - znaci tacno po smeni sezona, zapravo na prelazu izmedju sezona, kad pocnu rasprodaje....ovo mi je ravno 5-i put da se zaljubljujem u ovoj godini, ako se ne racuna draco koja je iz prosle godine zagazila u pocetak ove godine.
To zato sto sam ja vansezonski ljud! :lizalica:
By SUNNY B
Originally posted by Draco
To zato sto sam ja vansezonski ljud! :lizalica:
vala bas! sve si ti! :P :kiss: c ya tomorrow?
Korisnikov avatar
By Draco
vala bas! sve si ti! :P :kiss: c ya tomorrow?
Ce se dogovorim sa zenom da li dolazimo or not.. :tamoamo:
Saznaces tamo :P
Korisnikov avatar
By Kittrie
novi lez trend - sezonsko zaljubljivanje !!

mr.dr. kitt
Korisnikov avatar
By Val
novi lez trend - sezonsko zaljubljivanje !!

mr.dr. kitt

:smeh: :smeh: :smeh:

Sto mi ovo poznatooooooo... :smeh:

:mjuza:
Korisnikov avatar
By Shmi
Bila sam zaljubljena '97 godine... trajalo je jako dugo to moje zaljubljivanje... onda par godina samo zamajavanje sa mnogima... nista ozbiljno niti vredno pomena.... sve mi je bilo kao dobar dan... A sada sam toliko zatreskana da radim neverovatne stvari koje inace u zivotu ne mozes da me nateras... i zadovoljstvo mi je da sve to cinim za moju macu iako mi to ne trazi... Tako da kod mene nema govora o sezonskom zaljubljivanju.... priznajem da volim da gledam zene i da balavim ali nisam zaljubive prirode.... :)
Korisnikov avatar
By zboO
*mislim da sam ja u najuzem smislu bila zacopana jednom, u malo sirem 3 puta valjda???
:up:

u najuzem...jednom, u najshirem dva puta.. :lol: :lol: od mene i previshe...
Korisnikov avatar
By Kittrie
@zbuni
pretrgle smo se, nema sta...
Korisnikov avatar
By Oziris
Inace ne volim zaljubljenost. Najvise volim kada prodje osecaj zaljubljenosti i ostane ljubav ( zaljubljenost me ometa u intelektualnim radnjama, a ja JAKO mrzim kad izgubim intelektualnu komponentu zbog hormona!!!).
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by weatherman
O da,zaljubljenost...kad zaista mislimo da je to ta prava osoba za nas,da zelimo da provodimo 24 sata pored te osobe,definitivno ogromni telefonski racuni kako na mobilnom tako na fixnom,stalno zapitkivanje sta li radi trenutno,da li mu nedostajem kao on meni...slatka patnja,koja se zavrsava na kraju dana sa dodirom njegove ruke,i mirnim snom...pored osobe ciji dah osecas na svom potiljku,ciju toplotu osecas uz svoje telo...ah,da... :lood:
:up:
+ trazim po knizari knjige o matematici i fizici samo zbog NJE (to moju Mici Mockou interesuje, a ja sam antitalenat za te nauke). :lol:
++++++++++ jos mnogo toga...
By Bombina
prava zaljubljenost je pravo ljudsko bice
zaljubivanje je nasuprot stvarne ljubavi
pravo da ti kazem da su je neki su vezani s zaljubljenost
za mene je jedini slucaj,kada jedina devojka moze da zaljubi i neka to,barem i to je prava velika zaljubljenost,ali nikad nisu uspele da ostvare i posle su je imale kratku vezu ili dugu vezu
eto zaljubljenost koja moze i da ostvariti svoje posledice i mogu ostaviti ljubavni zivot
prava ljubav i zaljubljenost uvek dobija i mora da pokaze svoju sposobnost

zaljubljenost koju ima prava da se zaljubi ima da oseca i mora se..boriti se za nju i neku drugu vazno da je slobodna

eto pisala sam ukratko i da ne trosim vreme
:bye:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Pocnem da slusam muziku po citav dan (naravno kad nisam sa tom osobom :D ), moze i onaj deo sa patetisanjem :D .
Ne desava mi se toliko cesto. Ne predajem se toliko lako pa to ti je. Vrlina ili mana :puzzle: ?
:wink:
NOX
Korisnikov avatar
By Val
I vrlina i mana. :)

S jedne strane nije loshe biti na oprezu, ali ne treba preterivati u tome. Daj svakome shansu. Na njemu/njoj je, shta ce od toga da uradi. ;)
Korisnikov avatar
By zboO
@zbuni
pretrgle smo se, nema sta...
pa hun kao sto vidish, to je bilo sasvim dovoljno da i Ti i Ja postanemo asexualne!!

:lol: :lol: :lol:

:tepih: :pegla: :hekla: :kopa:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ja kad sam zaljubljena, nema sanse teoretske da se setim lika osobe u koju sam zaljubljena. Makar s njom provela pola dana, onog trenutka kad ode ja cu joj zaboraviti lik i mogu dva dana posle da pokusavam da se setim.... dzabe! Inace leptirici su prisutni non-stop, i non-stop zamisljam kako bi izgledala (ili kako je izgledala) scena naseg prvog kiss-a... i tako sva prsnem, nacisto :)
Korisnikov avatar
By Val
Aaaaaaaahhhhhhhh... :hug:
Korisnikov avatar
By marvuk
Za mene kažu da sam zaljubljive prirode ali u principu trenutno razmišljam o tome da je "biti zaljubljen/a" promenljivo, nepouzdano, lepo na po?etku i ako osoba u koju ste zaljubljeni nije zaljubljena u vas, tj. ako nije obostrani "leptiri?i u stomaku" pri samoj pomisli na tu osobu a kamoli kada se vidite, džabe je. Ali ose?aj je blesav i fenomenalan
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Val
Koji su "simptomi" zaljubljenosti...

Sta ti "govori" da si zaljubljen/a?
u mom slucaju...sve me vuklo ka njenom kraju(setnja),"okupirao" sam joj kucu cestim posetama,smeskam se na svaku njenu rec,dopustam joj da neograniceno zbija shale na moj racun(pa dobro samo dok nije u pitanju depilacija i zajednicko sminkanje :D to nikada :mad: ),sat vremena citam jednu stranu, zivkam je za gluposti,...i gomila simptoma poznatih mojim "bliznjim"(tipa shut up)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!