Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Kittrie
bisajds, 'se vi ljudi zaljubljujete kao po sezoni, ili kako??
*mislim da sam ja u najuzem smislu bila zacopana jednom, u malo sirem 3 puta valjda???
Originally posted by Kittriee tu si u pravu. ja se zaljubljujem svaki put kad se promeni garderoba u izlozima po gradu - znaci tacno po smeni sezona, zapravo na prelazu izmedju sezona, kad pocnu rasprodaje....ovo mi je ravno 5-i put da se zaljubljujem u ovoj godini, ako se ne racuna draco koja je iz prosle godine zagazila u pocetak ove godine.
Originally posted by SUNNY GIRLTo zato sto sam ja vansezonski ljud!Originally posted by Kittriee tu si u pravu. ja se zaljubljujem svaki put kad se promeni garderoba u izlozima po gradu - znaci tacno po smeni sezona, zapravo na prelazu izmedju sezona, kad pocnu rasprodaje....ovo mi je ravno 5-i put da se zaljubljujem u ovoj godini, ako se ne racuna draco koja je iz prosle godine zagazila u pocetak ove godine.
Originally posted by Dracovala bas! sve si ti!Originally posted by SUNNY GIRLTo zato sto sam ja vansezonski ljud!Originally posted by Kittriee tu si u pravu. ja se zaljubljujem svaki put kad se promeni garderoba u izlozima po gradu - znaci tacno po smeni sezona, zapravo na prelazu izmedju sezona, kad pocnu rasprodaje....ovo mi je ravno 5-i put da se zaljubljujem u ovoj godini, ako se ne racuna draco koja je iz prosle godine zagazila u pocetak ove godine.
![]()
Originally posted by weatherman
O da,zaljubljenost...kad zaista mislimo da je to ta prava osoba za nas,da zelimo da provodimo 24 sata pored te osobe,definitivno ogromni telefonski racuni kako na mobilnom tako na fixnom,stalno zapitkivanje sta li radi trenutno,da li mu nedostajem kao on meni...slatka patnja,koja se zavrsava na kraju dana sa dodirom njegove ruke,i mirnim snom...pored osobe ciji dah osecas na svom potiljku,ciju toplotu osecas uz svoje telo...ah,da...![]()
Originally posted by Valu mom slucaju...sve me vuklo ka njenom kraju(setnja),"okupirao" sam joj kucu cestim posetama,smeskam se na svaku njenu rec,dopustam joj da neograniceno zbija shale na moj racun(pa dobro samo dok nije u pitanju depilacija i zajednicko sminkanje
Koji su "simptomi" zaljubljenosti...
Sta ti "govori" da si zaljubljen/a?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!