Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Acorn Girl
Originally posted by Myself
Jeste, ja sam... Zasto?
ma onako...kopkalo me...
By Acorn Girl
:bye:
Ides nekud :skuter: ???
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tramp
krenem ja da :google: i trazim i nadjem sta? link na GS, dina pre skoro tacno godinu dana stavila pesmu koju veca par dana trazim i evo ponovo
.............................
Drago mi je da sam bila od pomoci :)

Ja sam tako i pronasla GS - trazeci nesto sasvim drugo, mislim da je bilo vezano za Margerit Jursenar...
Korisnikov avatar
By HARP
Ljubav je kada pereš zube kremom za ruke,a ruke mažeš pastom za zube...
Ja sam uvek voleo da ispoljavam taj ose?aj ljubavi na detinjast na?in...znate ono kada volite toliko nekoga da se ponašate kao dete,ska?ete na ulici,pevušite,nije vam potreban kišobran,jer ne ose?ate kišu,vi se jednostavno smejete...

Divna je ta pesma tramp koju si našla baš približava ose?aj za ljubav :)

@Myself citat je extra
Korisnikov avatar
By Zooey
Originally posted by Neodoljiva
volela bi da neosetim ljubav.......jer samo nanosi bol i ptanju.......proklinjem je jer osetim ludu potrebu za njom.....ali je odbijam od sebe sa svakim cinom......a ona to kao da neprimeti......pa me proganja.....neda mi mira.....onda stanem pred nju i priznam sve.......u tim trenucima se osecam tako slabo.....tako povredljivo da nepodnosim samu sebe.......kontrolu gubim.....i neznam sto cinim........onda bezim od nje ka luda......ljubim neku drugu da joj pokazem da ipak nisam slaba......dok ljubim jednu zamisljam drugu.......ali ona to nemora da zna.......eventualno otvaram oci........shvatam da nije ona......odem do nje kazem joj opet da je volim......i onda opet ka luda bezim od nje.........
Ovo me podsjeca - na mene. Usput, lijepo opisano, Neodoljiva.
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Acorn Girl
:bye:
Ides nekud :skuter: ???
Svaki dan odem iz stvarnosti, pa se na jedvite jade vratim, jer tamo mi lepo....

Ne zezaj!
U nedostatku prikladnijeg smajlica za "pozdrav", ja ti stavila taj ( u stvari, mozda i ima neki "prikladniji" smajlic, ali me mrzelo da trazim).
By Acorn Girl
u stvari, mozda i ima neki "prikladniji" smajlic, ali me mrzelo da trazim.
A, znaci, mrzelo te? Ma, potpuno te razumem i mene tako mrzi da trazim smajlije kad mi je sa nekim dosadno da pricam. :hekla:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Acorn Girl
A, znaci, mrzelo te? Ma, potpuno te razumem i mene tako mrzi da trazim smajlije kad mi je sa nekim dosadno da pricam. :hekla:
Znaci da ti nije dosadno da pricas sa mnom, jer si nasla "prikladan" smajlic. :D
By Acorn Girl
Pa, sudeci po mom raspolozenju (gledaj levo!), mis'im, sta reci...

Nego, mnogo smo se udaljile od teme, pa se bojim da nas teta Tramp (prim.prev.Skitnica, ne drzi je mjestoooo) :D ne 'sreze' i da ne dobijemo ukor :( , pa cu evo da pokusam da razmislim o osecaju za ljubav i sta bih pametno na tu temu mogla da kazem... :nesiguran: evo, dok se ja ne setim, kazi ti nesto Myself...:kafa:
Korisnikov avatar
By Myself
Davno rece neko: ljubav je najuzbudljivije covekovo iskustvo.

Prava ljubav može, mnogo bolje nego nauka, da otkrije našu srodnost sa Plejadama koje sijaju na nebu ili sa ritmom uzburkanog mora.

Ljubav ne poznaje evoluciju.

Osecaj ljubavi... kao Petrarka: "Godine hiljadu trista dvadeset sedme, aprila, u prvi sat šestoga dana, ušao sam u lavirint iz koga nema izlaza."
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa nikada ne gusim svoja osecanja... samo kod mene je sve tako komplikovano. Do sada nisam volela, mozda jednom, kad sam bila mala, ali sada na to gledam vise kao na zaljubljenost nego ljubav.
Nego stvarno sam volela jednu osobu iako nismo bile zajedno. Volela sam je i cekala 10 meseci, da bi se konacno smuvale. Ostavila me je posle mesec dana nase veze... tj. dan pre mesec dana, tacnije. Sad mi se ni jedna druga osoba sem nje, nekako, ne svidja, niti bilo sta slicno. Ali opet ne mogu da placem niti patim za njom, iako mi je stalo. Ne znam zasto. Nije da pokusavam da ugusim osecanja, nego jednostavno ne mogu. Pokusala sam i na silu da razmisljam non-stop o njoj, i da se trudim da patim i da mi bude tesko... valjda da bih dokazala sebi da sam normalno ljudsko bice koje ima osecanja, ali opet nista. A volim je..... koliko je to normalno? :lood:
By Swanheart
Napisa jednom davno cika Ducic ovo:

"Ljubav je osecanje koje je rezultat svih drugih osecanja,zbir svih mogucnosti covekovih,najvisih I najcistijih.Ljubav je najveci izvor snage za iluziju,I najdublji dokaz moci za akciju.Ljubav je svedocanstvo zdravog spola I dubokog morala:jer za ljubav treba imati pre svega mnogo fizicke sile I neizmerno mnogo dobrote.Znaci,mogucnost za utapanje u drugom bicu I drugoj sudbini;pregorenja za iluziju I vere u ideal;"

Mozda sam ja kreten,ali u poslednje vreme sve vise gusim svoja osecanja.Ne znam zasto ali lakse mi je tako.Zasto da ih ispoljavam prema osobama za koje znam da nece uzvratiti i da tako sjebavam samu sebe.E sad mi ostaje da sacekam da se zaljubim(valjda ce se i to jednom dogoditi)pa da vidim tada da li sam ljudsko bice koje ima osecanja i koje moze da voli.
By Goldentouch
Hm, definitivno mnogo gushim svoja osechanja, pokushavam da ih ostavim po strani kao drugorazredni dogadjaj dok se bavim tzv obavezama, bloody capitalism, stupid me.
u poslednje vreme mi nedostaje osechaj zashtichenosti koji mi nedostaje josh od malih nogu, niko da me zashtiti od nevaljale dece i prozivki, od batina i ruganja, roditelji da me podrzhe u onome shto volim da radim, u crtanju, pisanju... mnogo me bolishto sam 13. prase, crna ovca, I just want to be loved, respected and supported for what I am.
Mogu da budem mnogo vishe nego shto sam sada.
Gox, previshe me boli dusha da bih mogao da se zaljubim, meni je potrebno saosechanje i ljubav isceljenja, onako roditeljska.

:blush:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Swanheart
Napisa jednom davno cika Ducic ovo:

"Ljubav je osecanje koje je rezultat svih drugih osecanja,zbir svih mogucnosti covekovih,najvisih I najcistijih.Ljubav je najveci izvor snage za iluziju,I najdublji dokaz moci za akciju.Ljubav je svedocanstvo zdravog spola I dubokog morala:jer za ljubav treba imati pre svega mnogo fizicke sile I neizmerno mnogo dobrote.Znaci,mogucnost za utapanje u drugom bicu I drugoj sudbini;pregorenja za iluziju I vere u ideal;"

Mozda sam ja kreten,ali u poslednje vreme sve vise gusim svoja osecanja.Ne znam zasto ali lakse mi je tako.Zasto da ih ispoljavam prema osobama za koje znam da nece uzvratiti i da tako sjebavam samu sebe.E sad mi ostaje da sacekam da se zaljubim(valjda ce se i to jednom dogoditi)pa da vidim tada da li sam ljudsko bice koje ima osecanja i koje moze da voli.
:)

Kao što re?e Sigmund Frojd da jedino ljubav može spojiti dve strane koje su u mržnji...
Eto,ja nisam podnosio svoju prvu ljubav,?ak me je i nervirao,pa se malo i zaka?ili u po?etku,a kasnije toliko bili bliski i rodila se ljubav meðu nama da ostalo više nismo ni videli...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Suculento
Hm, definitivno mnogo gushim svoja osechanja, pokushavam da ih ostavim po strani kao drugorazredni dogadjaj dok se bavim tzv obavezama, bloody capitalism, stupid me.
u poslednje vreme mi nedostaje osechaj zashtichenosti koji mi nedostaje josh od malih nogu, niko da me zashtiti od nevaljale dece i prozivki, od batina i ruganja, roditelji da me podrzhe u onome shto volim da radim, u crtanju, pisanju... mnogo me bolishto sam 13. prase, crna ovca, I just want to be loved, respected and supported for what I am.
Mogu da budem mnogo vishe nego shto sam sada.
Gox, previshe me boli dusha da bih mogao da se zaljubim, meni je potrebno saosechanje i ljubav isceljenja, onako roditeljska.

:blush:
Potpuno te razumem,prolazio sam kroz istu fazu,dok nisam o?vrsnuo,sada niko više ne može da me povredi...
Bi?e sve ok,to je samo prolazna faza...
Trebalo bi da budeš uz nekog starijeg od sebe,ko ?e te voleti...i izbegavati po svaku cenu one koji žele da te povrede,vremenom ?eš mo?i da ih proceniš u startu...
Korisnikov avatar
By Gost
Originally posted by *deni*
Ne gusim svoja osecanja, pustam uvek da me, poput plime, preplave.
Volim da verujem u ljubav...
:love: :zen:
E sta papir sve mora da istrpi
pa ja hladnije bice od tebe u zivotu nisam sreo
nemas ti ljubavi nikakva osecanja
led ti je tamo gde bi trebalo da ti je srce
Korisnikov avatar
By d` Winter
Naravno da osecanja svake vrste ne treba gusiti;to ce razumeti oni koji znaju koliko smo "prolaznici" i koliko sve ostalo nema smisla.Jedino je bitno biti u svakom trenutku svoj i ne obuzdavati se bilo da si srecan bilo da si tuzan...jer svet je tako veliki,a vremena je tako malo...
Korisnikov avatar
By Val
Shta je gore? Gushiti ljubav ili gushiti se od ljubavi? :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!