Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
hm meni se sve cini da ta bivsa bas i nije BIVSA
da ce tu pre ili kasnije pasti pomirenje a da ces ti da izvisis jer si trenutno samo u funkciji amortizera za krizu u njihovoj vezi

sorry zbog pesimizma , nadajmo se da nisam u pravu
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene je suprotno od Myself - uopste me ne zanima njegova proslost. Zivot mu je poceo sa mnom :smilegrin: Salim se, ali zaista mislim da je svaka osoba jedinstvena, tako da ja ne licim ni na jednu zenu, ni na muskarca, pa sto bi mene zanimalo kakvi su bili odnosi sa njima? Takodje to sto je bilo ne bi trebalo da ima uticaja na nas upravo zato sto ljudi traze razlicite stvari i bude u drugima razlicita osecanja i delove licnosti.

Kada su ipak postojale osobe iz proslosti ja sam bila vrlo borbena... Samo ne da sam se pobila sa osobom nego indirektno - nesto sam smisljala zavisno od situacije... Ali nesto sto sam na kraju zakljucila je da nisu ti ljudi problem - nego onaj sa kojim sam bila u vezi, njih mogu da `pobedim`, ali ne mogu da `pobedim` njega... Tako da ne verujem da bih u buducnosti bila nesto spremna da se bavim bivsim vezama ni na koji nacin...
Korisnikov avatar
By tramp
:doh:
Originally posted by Zibro
hm meni se sve cini da ta bivsa bas i nije BIVSA
da ce tu pre ili kasnije pasti pomirenje a da ces ti da izvisis jer si trenutno samo u funkciji amortizera za krizu u njihovoj vezi

sorry zbog pesimizma , nadajmo se da nisam u pravu
i onda mene kiss pita zasto sam surova ... eto odgovora
:gotika:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
jedini nacin na koji ce ona razumeti kako se ti osecas prema toj situaciji je da nju stavis u istu........
By SUNNY B
ako si ista kao ja, onda - DRZ' SE DOBRO!!!!! treba ti celicna snaga da ih gledas kako se ljube a da ne zaplaces ili ako si luda do te mere , do koje sam ja bila, da ih maltene, gledas kako se kresu 2 metra od tebe , na tvoj rodjendan a da , pritom, ne izustis ni rec. posle sam razbila 2 retrovizora i slucajno isekla parce mesa sa ruke. dakle? dopada ti se? ipak razmisli jos jednom.

ovako se ja ponasam kada ne zelim da neke osobe izadju iz mog zivota.
Korisnikov avatar
By m..
It's my party, and i'll cry if i want to..

O cemu se beshe radilo?

Oh well, meni se desilo i da se sve odvija u sadasnjosti, silly me.

Pa sad, hm, pazi ja ne volim da mi neko drugi govori s kim da se druzim, i da se generalno petlja u moje odnose sa drugim ljudima (jos pogotovu ako ucenjuje), dakle ne bih rekla nista ako me niko ne bi pitao za misljenje. Pravila bih se blesava, sto ne znaci da bih se osecala bas 100% ok, ali sta je tu je. Cak mi se cini da bih izbegavala da budem prisutna dok se svadjaju i slicno. Ne zelim da znam.
Korisnikov avatar
By m..
PS jel ima smajli za noja?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!