Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gaylovePoslati mu preko radio-stanice muzicku zelju:
Bivsi prica o vama na sav glas svima, laze i predstavlja Vas ludakom. Sta raditi?
5. Simulirao je napade cireva i samoubistava
8. Na kraju, sve se zavrsilo tako sto je ispricao mojim roditeljima da sam u fazonu i sa kim sam sve bio, kada i sta sam sve radio, pokusavajuci na taj nacin da dovede do toga da me moji roditelji izbace iz kuce da bih se ja vratio u stan koji sam delio sa njim, sto mi je vec sutradan predlozio.U ovakvim slucajevima, moj savet svim korisnicima je da sve priznaju. Roditelji vas optuzuju, a vi kazite :"Jeste, Gospod mi sudio, sve je tacno sto kazete! Ja sam monstrum ! Sudite mi!" Oni ce onda obrnuti plocu, pa ce poceti cak i da vas brane (jer, sve ste priznali) i da optuzuju lose drustvo,zapadne sile pa i Vladu Republike Srbije zato sto im je sin peder.
Originally posted by ValPa, ja to ozbiljno, a ti se smeješ...Originally posted by bigirl
A kako mogu da saznam kako sam glasala na ovu temu pre godinu dana?
![]()
![]()
![]()
Originally posted by bigirlPa kad me uvek tako lepo zasmejes.Originally posted by ValPa, ja to ozbiljno, a ti se smeješ...Originally posted by bigirl
A kako mogu da saznam kako sam glasala na ovu temu pre godinu dana?
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš me interesuje šta sam tada mislila, sad kad sam žestoko osetila mo? ogovaranja od strane ex-persone, mišljenje mi se promenilo. Mada, sad tek ne znam za šta bih glasala... Verovatno bih radila ono pod 3., a sa druge strane ono pod 4. i 2., dok bih prilikom prvog susreta uradila 1... Mislim, kad se ve? svašta pri?a... onda da dam ljudima materijala za dalja ogovaranja. Važno je da se pri?a!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!