Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Bivsi prica o vama na sav glas svima, laze i predstavlja Vas ludakom. Sta raditi?

Razbiti ga prvom prilikom
5
13%
Pustiti ga neka leci komplekse
19
49%
Krenuti u kontranapad
3
8%
Praviti se kao da se nista nije desilo
12
31%
Korisnikov avatar
By Val
I sta se na kraju desilo s vama dvojicom? :)

Smirilo se ovo ili ne?

Nadam se, da si skontao, da ljudima treba dozvoliti, da te upoznaju i sami procene, koliko si :lood: .

;)
By argentum_inf
naravno,pustam da leci komplekse,mada ako pretera,znam da pobesnim..
s' druge strane,mozda i jesam luda,tako da..:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gaylove
Bivsi prica o vama na sav glas svima, laze i predstavlja Vas ludakom. Sta raditi?
Poslati mu preko radio-stanice muzicku zelju:

"I da sam najgora na svetu
i da sam gresnija od svih
Barem po neku lepu rec od tebe cula bih...."

I pateticno i korisno.
Mislim, ovo je samo za one koji vole da se igraju u zivotu i koji nista ne dozivljavaju bas previse tragicno.... :zen:
Korisnikov avatar
By HARP
Mene stalno prepri?avaju,ali ljudi oko mene znaju pravu istinu,a to mi je bitno...
Kao što re?e bigirl ja dokažem ko sam vremenom...zato ne brini istina uvek doðe na videlo kad-tad

Mada ako mi neko prireðuje spletke ja presudim po kratkom postupku,jbg...
Korisnikov avatar
By KiWi
Tra?evi koji su kružili o meni su zamrli (ili više ne dolaze do mene) ... verovatno je neko shvatio da me ne doti?u :lol:

Što se ti?e pri?e gaylove VS. njegov EX de?ko .... pre bih poverovao njegovom de?ku (ovo govorim instinktivno, nit znam pri?u, nit znam ljude) .... od kako sam na forumu nemam lepo mišljenje o gaylove ... previše je impulsivan ...

P.S. Mogu?e je da je sve ovo namešteno, i da je on nedužan ... ali moj instinkt mi govori druga?ije ...
Korisnikov avatar
By *deni*
5. Simulirao je napade cireva i samoubistava
:lol: Oprostite, ali ovo je meni smesno. Ima li taj gaylove uopste cir ili nema?
(Da se nije samoubio, svi smo svedoci.)
8. Na kraju, sve se zavrsilo tako sto je ispricao mojim roditeljima da sam u fazonu i sa kim sam sve bio, kada i sta sam sve radio, pokusavajuci na taj nacin da dovede do toga da me moji roditelji izbace iz kuce da bih se ja vratio u stan koji sam delio sa njim, sto mi je vec sutradan predlozio.
U ovakvim slucajevima, moj savet svim korisnicima je da sve priznaju. Roditelji vas optuzuju, a vi kazite :"Jeste, Gospod mi sudio, sve je tacno sto kazete! Ja sam monstrum ! Sudite mi!" Oni ce onda obrnuti plocu, pa ce poceti cak i da vas brane (jer, sve ste priznali) i da optuzuju lose drustvo,zapadne sile pa i Vladu Republike Srbije zato sto im je sin peder.
Ako slucajno pokusaju da vas izbace iz kuce, ostro se usprotivite i pozovite se na tzv. "siromasko pravo", tj. pravo obespravljene sirotinje.
Na kraju krajeva, mozete reci i da se pederisete zato sto je takav trend,zbog posla i buducnosti, jer prosla su vremena komunizma i stoprocentne sigurnosti pojedinca, a sadasnje vreme je takvo da svakom tudje dupe prija.
By fencysmurf
lol... lol... i , dakle, lol...

pa vas dvojica potpuno zasluzujete jedan drugoga i uopste ne znam zasto ste raskidali....

:balon:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ijao... sad kad vidim šta napisah u ovoj temi (kao i šta su neki napisali...)... :smeh:

Lm, pri?a se o meni da sam luda, nenormalna, previše osetljiva, posesivna, opsesivna, bolesno ljubomorna, agresivna (bijem, brate!)... i tako... Ali pošto znam ko pri?a... boli me dupe. Uspevalo je to par puta da me iznervira, da stvarno popizdim i poželim da zadavim neke tamo... Mada (kako mi jednom prilikom re?e m..), ne razumem ljude koji VERUJU u te pri?e, naro?ito ako ih pri?a neko za koga znamo da SIGURNO nije objektivna osoba. Ti ljudi bi trebali da se le?e, pre onih koji pri?aju.
Korisnikov avatar
By bigirl
:offtopic: A kako mogu da saznam kako sam glasala na ovu temu pre godinu dana?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val

Pa, ja to ozbiljno, a ti se smeješ... :smiling:

Baš me interesuje šta sam tada mislila, sad kad sam žestoko osetila mo? ogovaranja od strane ex-persone, mišljenje mi se promenilo. Mada, sad tek ne znam za šta bih glasala... Verovatno bih radila ono pod 3., a sa druge strane ono pod 4. i 2., dok bih prilikom prvog susreta uradila 1... Mislim, kad se ve? svašta pri?a... onda da dam ljudima materijala za dalja ogovaranja. Važno je da se pri?a!!!! :salut: :salut: :salut:

:)
Korisnikov avatar
By waterlily
Ja sam za ignorisanje, mada, ruku na srce, nikada nisam dozivela da bivsi pricaju nesto strasno ruzno o meni (ili to do mene nije stizalo) i ne mogu da zamislim kako bih reagovala.

Meni su vrh ljudi koji pricaju da su te kresnuli, a to im nikada nije poslo za ... rukom. :doh: To znam da ume opasno da razbesni!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Pa, ja to ozbiljno, a ti se smeješ... :smiling:

Baš me interesuje šta sam tada mislila, sad kad sam žestoko osetila mo? ogovaranja od strane ex-persone, mišljenje mi se promenilo. Mada, sad tek ne znam za šta bih glasala... Verovatno bih radila ono pod 3., a sa druge strane ono pod 4. i 2., dok bih prilikom prvog susreta uradila 1... Mislim, kad se ve? svašta pri?a... onda da dam ljudima materijala za dalja ogovaranja. Važno je da se pri?a!!!! :salut: :salut: :salut:

:)
Pa kad me uvek tako lepo zasmejes. :)

A lepo si to rekla...dok o tebi pricaju, znaci da si im zanimljiva. ;)
Korisnikov avatar
By Marble
Kratko, jasno i efikasno - to je moja strategija.

1. Ne zanima me shta nebitni i mali ljudi prichaju o meni.
2. Ne zanima me u shta ce drugi nebitni i mali ljudi poverovati.
3. Kad chujem neshto od toga - slatko se smejem i, mozda je to loshe, ali uvek zapamtim ko je shta rekao... (za svaki slucaj).
4. K'o shto kaze Nushic: "Dobro, sad sam opet niko i nishta... ali ko zna, sutra - prekosutra, mozda ja opet budem gospodja ministarka !"

:alexis:
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam zakljucila sto se gore o meni prica to meni bolje ide - valjda hoce ljudi da se uvere svojim ocima - tako da se iskreno nadam da ce sve moje stare bivse da udare u sto gore traceve jer ne bi da mi sadasnja postane bivsa tako brzo a traceva nikad dosta :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... Pustis ga/je da prica svasta o tebi, prosto ne reagujes na njegove/njene price, tim prijateljima dozvolis da te dobro upoznaju za vreme veze sa njim/njom, a onda pustis nju/njega da se sam/a ispali i uplete u sopstvene spletke i lazi. Provereno pali, iz licnog iskustva ti to kazem, a i ti dobro znas o kome ti pricam ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Dakle, šta raditi??? Ajde, pametna rešenja, da vas ?ujem! Znate mi situaciju. Dosta mi je sedenja i ?ekanja da se mala zmija smiri. Sad ?u da je postavim na svoje mesto. Ima li neko neku ideju, pošto se sve moje svode na "ubiti, ubiti i samo ubiti".
Korisnikov avatar
By Oziris
Svoje rekoh u prethodnom mi postu.
Korisnikov avatar
By weatherman
Mislim da je najdelotvorniji lek u ovakvim situacijama je ne obracati paznju na isto...to teze pada doticnoj osobi,nego da skonta da vas jos uvek moze povrediti ili naneti bol...
Biti ravnodusan je nesto najstrasnije...:D
By mangas
nemam pojma shta raditi u toj situaciji...

...bolje sprechiti nego lechiti...

treba gledati sa kim se u shta uposhtate, svaki buduci je sledeci bivshi... kako serem danas ... :tumble:
By spf 3000
to je bar bivsi.
on hajde kao jos i moze da ima razloga nesto da prica (ne kazem da je ovo tvoj slucaj).
strasno/smesno/tuzno je kad o tebi pricaju:
1. ljudi s kojima nikada nisi imao nesto sto izdaleka slici vezi
2. oni koji su s tobom progovorili svega 2 recenice
3. kao i oni koji te 'poznaju' preko rekla-kazala
:nope: :nope:

u tvom slucaju - ignorisi ga. to sto prica znaci da mu je jos uvek stalo. sad, ne znam koliko to moze da imponuje.
ljudi koji te znaju - znaju te. za ostale te bas briga.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Naklonim se i kazem :) Hvala lepo, razdvojila si mi prijatelje od neprijatelja :)
Kad neko olajava je jedno ali kad ti se mesha u zivot i izgrava sudiju eeee to je muka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!