Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By amnesia_
Originally posted by zbunjena
ne plachem kada sam happy....mislim u chemu je poenta...a i ne verujem u suze radosnice :kakodane: (smejurija zaista)...kao fora osvajam zlatnu olimpijsku medalju....ceo stadion vice srbija srbija...i jedna je ZBUUUNJENA :rool: a ja treba da placem....samo ne znam za chime...za uzvicima, za domovinom...ne kapiram te momente?!!
sta seres??? pa svi smo te videli kako places kad si bila proglasena za miss :pokazuje:

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
hmmm....Ok....

Slika

moram priznati da ne vidim suze....to je samo HAPPY face (malo sam se nakezila...umem ja i bolje)!

ps. ovo su nadogradjeni nokti...chisto da se zna,da ne bude zabune!!!

:carica: ...lol...
By amnesia_
Originally posted by zbunjena
hmmm....Ok....

Slika

moram priznati da ne vidim suze....to je samo HAPPY face (malo sam se nakezila...umem ja i bolje)!

ps. ovo su nadogradjeni nokti...chisto da se zna,da ne bude zabune!!!

:carica: ...lol...
drugi ugao :pokazuje:

Slika

caught in the act :njanjanja:
Korisnikov avatar
By IriS
a ne ne neeeeeeeee

lepo se vidi da si ovde spremna da zapla?eš... :tumble: :spin:

ne treba draga da te bude sramota što liješ suze radosnice, eh...
malo si se par postova iznad izlanula, ali neka, sve ?e to narod pozlatiti, a ovaj narod, koji te je izglasao, voli tebe te

:giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
eto eto, ufa?ena ti je suza na delu :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
ahh...pa nije to sa iste dodele....cccc....plagijatoru!!!!!!

:neto:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by *deni*
Jedina pesma koja jos more suzu da mi natera u oko je:

"Ostao je bele zore trag" od Goce Stojicevic.

:radosnice:
:vatroslava:

Jel ta ista teta peva nesto '...oprosti mi sto mislim na tebe....'? :stopdrogi: :smokin:
Korisnikov avatar
By bigirl
Prošlog ?etvrtka. Davali smo dedi 4 godine... I tako... Nedostaje mi. :( :( :( :( :( :(
Korisnikov avatar
By love2love
Nocas, svega sam se setila sto sam pokusavala da zaboravim i potiskivala iz mog mozga . Odjednom sve mi je tu pred ocima i nastaje totalni haus u meni .Da li ce ovo ikada proci ??????????
Korisnikov avatar
By tramp
ma sve prodje samo je pitanje kad - za nesto treba vise a za nest manje vremena a nije lose nekad i plakati
Korisnikov avatar
By love2love
Samo da znas da se bolje osecam posle ovoliko plakanja .
Korisnikov avatar
By tramp
negde sam citala da se prilikom plakanja svasta nesto izlucuje kroz suze tako da bi se i trebalo osecati lakse posle -

:kiss:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni upravo sada plache a ne smem jer ce da me pitaju koji mi je vrag a to najvishe na svetu mrzim :( tako bih slatko plakala jedno 5 sati pa spavala 10 pa onda jebala kevu svima koji me nerviraju a poshto nishta od toga ne mogu idem da OSHTRIM SEKIRU i prokrchim put kroz ovu nepreglednu shumu zvanu Jebeni balkan.
Inache, plachem kad sam sama a pogodi me film (neko umre, neko pobedi, neko dobije machence, neko se zaljubi), plachem i za proklete medalje-jer kao da osecam kako je sportisti u tom trenutku, to ogromno olakshanje, svestan si truda i josh si uspeo, plachem jer se radujem shto je istrajao.
Korisnikov avatar
By spliff
plachem chesto... kad me ubode neka pesma, kad gledam tuzzan film, kad me neko povredi...
posle se bolje oseccam
By fazza
Skoro je bilo...Lako se rastuzim i zbog najmanje sitnice i eto ti onda...

A inache i uz filmove umeju da mi krenu suze. :) Gledao sam skoro jedan film o
nekom klincu koji je zarazen HIV-om i uz taj film obavezno zasuze ochi.

Evo sad slusham Prljavo kazalishte i jednu extra tuznu pesmu uz koju bih ladno mogao da zaplachem. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
plachem chesto... kad me ubode neka pesma, kad gledam tuzzan film, kad me neko povredi...
posle se bolje oseccam
Ponekad proklinjem onog gore sto ne mogu da zaplacem ali, iz istih razloga koje si naveo, vrlo cesto imam knedlu u grlu:(
Korisnikov avatar
By radoznala
1.Danas
2.Prosle god. iz istih razloga kao danas
3.Isto
Zbog ljubavi sam plakala samo jednom i vise :vulkanac:
Zbog ispita-ma daaaj :lizalica: Pesme, filmovi.....jok (do duse, kad sam bila mlada i zelena, zacmizdrela sam uz 'Ubistvo s predumisljajem')
Korisnikov avatar
By bigirl
Ju?e, dok sam gledala tekmu SCG - Hrvatska. Jedan naš je pevao himnu (Hej, Sloveni!) i to me je tako dirnulo... Onda sam plakala :radosnice: i pevala :peva: I tako... Duh slovenski...
Korisnikov avatar
By Zibro
pre oko 6 meseci kada sam voljenom bicu oci u oci objasnjavao da zbog toga toga toga i toga ne mozemo vise da budemo zajedno ...... na svu srecu nije me poslusao :love:

P>S> ne mogu da verujem da ljudi placu zbog ispita !!!???!!!???!!!
Korisnikov avatar
By unic0rn
ima nekih 5 meseci distresno, s vremena na vreme uz napad smeha:)

Super nachin za praznjenje u svakom sluchaju, nemam problema s plakanjem kao shto nemam ni sa smejanjem, mada ne rasplachem se bash tek tako, treba uvek neki jachi povod...
Korisnikov avatar
By hush
.....kad me neka pesma pogodi....
...uz film...obavezno....bar ochi zasuze...
....sa osobom kojoj se nesto lose desilo...onda je duo...
...a...da.....i od srece sometimes....koja se desava meni ili drugoj osobi...

....ljudski je zaplakati.... :goran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!