Ja sam nocas sanjala cudan san, nisam mislila da ga pisem jer jeste str8 san ali ne o meni, a ipak je moj san. Medjutim kad sam ispricala san Seamanu i Totu obojici je prva reakcija bila da je zanimljiv i da ga napisem na forumu. Dakle u snu me telefonom zove jedan gay da ga posetim. (inace mi smo u prijateljskim odnosima a znamo se preko ovog foruma) Ja dolazim kod njega i budem iznenadjena kad shvatim da je on ozenjen i da ima slatku cerku od jedno dve godine. Bas tog dana je on resio da saopsti supruzi da je gay i nakon toga ona je ostala sasvim duhovno sledjena. Ja joj kazem da sam ja njegova prijateljica ali ona ne reaguje ni na mene, ni na dete, ni na njega. Ja onda uzmem devojcicu i odvodim je u drugu sobu i tu se mi igramo do veceri. Za to vreme majka od deteta se ne pomera, ona je u toj jednoj sobi, prijatelj u drugoj. Uvece ja moram da krenem kuci i uzimam devojcicu i odnosim je njemu i kazem da se brine o njoj posto njegova zena to vise nije u stanju. Odlazim... I budim se tuzna...
To se mene tice, kad sanjam str8 snove nije valjda nesto cudno

Jedino da izokrenem pitanje pa da se odnosi na lezbejske snove

Sanjala sam ponekad ali vrlo retko... razmislim o snu svakako, ali ja inace razmisljam o snovima ako ih upamtim. Mada, ja retko sanjam sebe i jos neku osobu, kod mene su to obicno citave price (poput ove koju sam napisala) Ponekad se odnose na druge ljude a ako se odnose na mene obicno je vise ljudi tu, neko mesanje i prelivanje osecanja.