Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By goran85
ovako..

da ne duzim..

fora je u tome sto mi je decko dobio super posao. ali taj super posao je u Japanu i na Bliskom Istoku...

nece on tamo ziveti ali ce biti 2 nedelje ili vise mesecno odsutan...

tesko mi je..

sta da radim sad, damnit?

ne raskida se ni njemu ni meni, ali jebote!? veza na poludaljinu...

smrc.. smrc...

:obesen:
Korisnikov avatar
By Shmi
Joj pitanje ti u pm! :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Kad porastes shvatices.... poslusaj srce to uvek upali bar kod mene.
Korisnikov avatar
By tramp
goran85 to ti je idealna situacija - zajedno ste a ne morate se non stop gledati pa kad se vidite bice vam jos bolje. Sorry, ali ovo se ne racuna na daljinu, dakle ako je samo to problem pokusajte pa vidite kako vam ide i ne brini unapred - stvaraju se bore

:trampolina:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by tramp
goran85 to ti je idealna situacija - zajedno ste a ne morate se non stop gledati pa kad se vidite bice vam jos bolje. Sorry, ali ovo se ne racuna na daljinu, dakle ako je samo to problem pokusajte pa vidite kako vam ide i ne brini unapred - stvaraju se bore

:trampolina:
jao cimi sto si mi pametna - skroz se slazem s tobom!!!
Korisnikov avatar
By Super Mario
A koliko ce to dugo da traje?

Ranije si pisao da si veoma zadovoljan svojom vezom. Zar to prekidati zbog privremene razdaljine? SVAKAKO NE! :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By weatherman
U svakom slucaju cete bar uvideti koliko znacite ili ne znacite jedan drugom,veruj mi ponekad udaljenost (privremena) samopojaca neka osecanja prema drugoj osobi i postanes svestan koliko ti ta osoba znaci u zivotu.
Ne mora to bas biti toliko negativno,koliko si ti to predstavio...i ne razumem zasto uopste razmisljate o raskidu,kad niste ni probali kako ce to funkcionisati.
Korisnikov avatar
By waterlily
Ma daj, dve nedelje mesecno? Pa to je nista! Gomila parova koje poznajem se, i pored toga sto zive u istom gradu, vidjaju jedva jednom nedeljno. Nemas problem, veruj mi. Na kraju krajeva, on ce biti tu druge dve nedelje mesecno.
Korisnikov avatar
By KiWi
ne bih da filozofiram... ali da ti ?ovek zna?i više nego sada, ne bi ni postavljao ovo pitanje.... razmisli dobro šta dobijaš a šta gubiš... glupo mi je da sad dajem neke savete kada ne znam konkretan slu?aj... za mog bivšeg i mene je npr. bila bolja opcija da raskinemo.. i sada smo stvarno dobri prijatelji (ljubim ga, ako ovo ?itam :kissing: )... ali to ne mora da zna?i da je tvoj slu?aj... lepo re?e neko gore, slušaj svoje srce!
Korisnikov avatar
By Bole
Ako se stvarno toliko volite i ako vam je veza super to nebi trebalo da bude neki veci proble......probaje, sta vas kosta....pa vidite kako ce stvari da se odvijaju....
Originally posted by waterlily
Ma daj, dve nedelje mesecno? Pa to je nista! Gomila parova koje poznajem se, i pored toga sto zive u istom gradu, vidjaju jedva jednom nedeljno. Nemas problem, veruj mi. Na kraju krajeva, on ce biti tu druge dve nedelje mesecno.
u potpunosti tacno....
By fazza
Slazem se i ja, nemoj sluchajno da ste raskinuli!!! :tuc: :tuc: :tuc: :tuc:

Javi nam se da nam kazesh da smo bili u pravu! :)
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by fazza
Slazem se i ja, nemoj sluchajno da ste raskinuli!!! :tuc: :tuc: :tuc: :tuc:

Javi nam se da nam kazesh da smo bili u pravu! :)
Definitivno nam javi...da smo ucinili dobro delo,pa cemodobiti bela krilaaaaaaaaaaaa i bicemo....hm...guske?!:cekam:
Korisnikov avatar
By Mars
"Dve nedelje i vise mesecno odsutan"? Dolazice znaci svakog meseca, i ostajati nekad 2 nedelje nekad manje? Je l' tako?

Elem, to stvarno meni licno ne bi bio neki problem.
Ako je veza ok, nikako ne bi bio razlog za razlaz.

Jedna pesma, jedna zelja, Marsovo dupe
http://www.rts.co.yu/
By goran85
pa probacu svakako...

ajde pa javim..

tnx za odgovore...

ljub
By Ulix
Ako je veza cvrsta, ako je tebi stalo do njega (i vice versa) prezivecete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!