Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Pobudjuju polni nagon, a ljubavni odnos cine jos ugodnijim
intenzivnijim, potpunijim, carobnijim ...

Brojna istrazivanja potvrdjuju, da afrodizijaci imaju mocno i podsticajno svojstvo u ljubavnom cinu, tako sto uticu na promene, mogu sa prodube i ulepsaju seksualne i erotske dozivljaje. Kako tvrde strucnjaci, zahvaljujuci njima ljubavno-seksualna iskustva imaju novi kvalitet, dozivljaj i dimenziju.

Predlozicemo Vam neke metode i recepte, a Vi proverite njihovo dejstvo tako sto cete obogatiti svoje iskustvo.

EROTSKA KUPKA ZA DVOJE

Odlucili ste se za erotsku kupku u dvoje Priprema se vrlo lako i jednostavno.

Potrebno je:
50 gr.smrvljenog mushkantnog oraha / 500 gr.ruzmarina / 500 gr.zalfije / 500 gr.maticnjaka / 500 gr.nane / 500 gr.kamilice / 500 ml.vode i 100 gr.tinkture karanfilica.

Nacin pripreme:
Za pocetak malo dobre volje, a potom.. Mushkat, Ruzmarin, Zalfiju, Maticnjak, Nanu i Kamilicu prelite kljucalom vodom i ostavite da stoji poklopljeno 12 sati, zatim procedite. Dodajte ostale sastojke, a nastali rastvor koristite za kupanje celog tela. (uzivajte) .

CAFFE CREAM

Potrebno:
1/4 soljice kafe (jake)
1 zumance
1 kasika secera
1 kasika narendane cokolade
1/2 soljice - pane
(kao slag ne ulupan do kraja)

Pripremanje:
Izmutiti zumance sa secerom i kafom, prineti to na vatru da se malo zgusne. Dalje od vatre dodati cokoladu, mutiti dok se sve ne sjedini, zatim doliti slag (penu). Krema se moze servirati i topla i hladna.

VENERINA PENA

Potrebno:
1 banana
1/2 jabuke
1/2 narandze (iscedjene)
1 kiwi
1 belance
4 kasike secera
1 kasika likera od mente
2 tanke kriske limuna
1/2 limuna (iscedjenog)

Pripremanje:
Izgnjecite voce i ubacite ostale sastojke (sem limuna), sve to mutite 3 min (u sokovniku). Podeliti u visoke soljice, dekorisati limunovim tankim kriskama iznutar soljice.

[uzitak]

LJUBAVNI CHARLOTTE

Potrebno:
4 piskote (mlevene)
2 jaja
1 tabla cokolade 75g.
2 kasike tucanog lesnika
2 kasike secera
2 kasike maslaca
1/2 soljice kafe (strogo jake)
1 kasika konjaka
Krema wisky (za dekoraciju)

Pripremanje:
Izlomite cokoladu i stavite je u posudu da se topi, sa 2 kasike vode. Dodajte secer i maslac. Dodajte 2 zumanca (jedno po jedno) i umutite ih rucno,mesajte energicno, to drzati na vatri uz mesanje 5 minuta. Skinuti sa vatre i dodati umuceno belance i mleveni lesnik, dosuti polako kafu, konjak, piskote i razdeliti kremu u dve siroke solje, i dekorisati sa kremom � wisky.

DELICIJA OD BRESAKA

Potrebno:
1 velika breskva (zrela)
2 kugle sladoleda od limuna
2 tresnje/visnje (al maraschino)
1 kashika maraskina (liker)
1 casa shampanjca (crvenog)

Pripremanje:
Presecite breskvu na pola i izvadite kosticu. Stavite dva dela breskve u dve posude. Gore stavite kuglu sladoleda, dekorisite sa tresnjama/visnjama i likerom (maraschino), sve preostalo napunite shampanjcem (rose') servirati odmah.

BOMBA SA KARIBA

Ovaj recept je obilan za dve osobe ili za ludi intimni provod...

Potrebno:
1/2 Svezeg ananasa isecenog po duzini
1 Mango srednje velicine isecen na parcice
1 Banana isecena na kolutice
1 Mandarina
1 solja Guaiabe
3 Kasike secera
1/2 iscedjenog limuna
2 Kasike curaqao-a
1 Solja sladoleda od vanile
2 Kasike struganog kokosa

Pripremanje:
Ispraznite ananas, a unutrasnjost isecite na sitne delice, pomesajte te sitne delice ananasa sa mangom, mandarinom i guaiabom, zatim dodajte bananu koju ste prethodno stavili u sok od iscedjenog limuna (da ne pocrni), sve to prelite sa secerom i likerom. Napunite ananas sa sladoledom i prekrite sa vocem.
Zatim sve to naprasiti sa struganim kokosom. Sluziti odmah ili staviti u frizer (zbog sladoleda).

:rock:
Korisnikov avatar
By Val
E ako ja pocnem da kuvam, nista od keksa. :lol:

Za 2 osobe:

4 kasike ljubavi
7 g strasti
7 g zelje
2 nezna pogleda
3 solje maste

Sve to ubaciti u mozak, iseckati na sitne delice, pomesati i ostaviti minut da miruje. Pa da vidis , kad explodira. :wow:
Korisnikov avatar
By waterlily
Na zalost (ili srecu) postoje dva afrodizijaka koja u mom slucaju nepogresivo pale. To su alkohol i talenat dobrog ljubljenja.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by waterlily
...talenat dobrog ljubljenja.

:D

:kiss:
Korisnikov avatar
By gagakg
Ma kad zaista volis neku osobu afrodizijak ti nije potreban!
Korisnikov avatar
By EYA
alkohol sam po sebi uopste nije afrodizijak, cak sasvim suprotno, ubija erotiku... jedino sto vas oslobadja inhibicija pa radite stvari koje inace ne bi smeli sebi ni da priznate da zelite, al to je vec problem svesti o sebi i alkohol vam taj problem nece resiti, niti olaksati.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by EYA
alkohol sam po sebi uopste nije afrodizijak, cak sasvim suprotno, ubija erotiku... jedino sto vas oslobadja inhibicija pa radite stvari koje inace ne bi smeli sebi ni da priznate da zelite, al to je vec problem svesti o sebi i alkohol vam taj problem nece resiti, niti olaksati.
hmmm jedan od pametnijih postova koje sam procitao ovde :) Oduvek sam govorio da je EYICA pametnica. :D Cak sam joj i haljinicu nudio hahaha
Korisnikov avatar
By Dr. M
Za mene je najbolji i najjaci afrodizijak lepa, cvrsta, izdepilirana muska guza.... :mljac: :mljac: :mljac:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by EYA
Nije mi potreban alkohol da bih sebi priznala sta zelim. S tim smo, nadam se, svi zavrsili na trnovitom putu sticanja socijalne zrelosti. On, u mom slucaju, jednostavno pobudjuje seksualnu zelju sto ga, po definiciji, cini afrodizijakom (ponovo govorim samo o svom slucaju).
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ok bwe, alkohol razmrda cirkulaciju pa malo vishe krvi krene ka ljubljenoj nam P.
No nisam to htela da kazem, moj omiljeni afrodizijak je muzika uh :) treeeens i sve ono elektronsko shto ne znam kako se zove ali udara u ovaj moj uspavani mozak.
By vindskrin
moj afrodizijak je samo lepa (dobra) muska guza. dovoljan mi je samo pogled ili blagi dodir...
By vindskrin
jos da dodam (nemojte ni pomisliti da sam preterao):
dovoljna mi je i sama pomisao na jednu meni lepu musku guzu.
By SUNNY B
Originally posted by waterlily
Na zalost (ili srecu) postoje dva afrodizijaka koja u mom slucaju nepogresivo pale. alkohol

e ovo za alkohol si u pravu! vala meni tada ili odma daj nekoga da se zabavljam (tj. svoju suprugu, ako je ima ili nekoga drugog, ako je nema) ili nekoga da se bijem da bih se smirila. u suprotnom mi trebaju lavorce i peskiric.
Korisnikov avatar
By colorado
meni vala nista ne pomaze!!! obesicu se.
Korisnikov avatar
By m..
Meni je postojanje sisa sasvim dovoljno, pogotvu ako pripadaju osobi koja bi se samnom sexala u datom trenutku. A onda se ona prenerazi izlivom nimfomanije.
Korisnikov avatar
By Myself
Sapat bezobraznih reci na uvce uz blagi dodir usana...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!