Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by marvuk
Pazi, vas dvoje, dve ili dvojica ste savrsheni, super vam ide u vezi ali jednostavno postoji problem koji vas odvaja i ne mozsete da budete zajedno. Shta onda? Teshka situacija
U pm! Ja se trudim do besvesti. Retko kad se odlu?im da okrenem leða i odem. Možda posle nekog duuugog vremena truda, kada shvatim da druga strana ne mrda ni prst ve? ?eka da ja sve "sredim". E tek onda mi pukne film. Ali nekako... i tada, posle tog mog odlaska... nadam se da ?emo biti zajedno i da ?e nam biti super.

U potpisu, sanjar i ve?iti optimista. :balon:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja se samo povucem i ostavim joj odjednom toliko prostora da joj zaista jako nedostajem,i odem... Nemam zivaca da molim nekog da razmislja malo i da se mane strahova... Nekada davno sam bila budala i pruzala mnogo puta sanse... ali nije to to... idemo dalje... Posle kise dolazi sunce! ;)
Korisnikov avatar
By m..
U par navrata sam se uzaludno trudila, nije vredno toga.
(Joj boze sebi zvucim ko ogorcena babetina, a nisam! / ni ogorcena, ni babetina/)
Korisnikov avatar
By waterlily
Kada vas neka osoba "digne iz pepela", ona samo u budi nasto sto je u vama odavno postojalo, ali ga niste bili svesni i uci vas da je volite i volite sebe. Stoga, kada se to, sta god da je bilo medju vama, zavrsi, glavu gore i nastavite dalje pouceni novim iskustvom i ne zatvarajte prozor koji je ta osoba uspela u vama da otvori. Sve ostalo je stvar dogovora i vaseg sopstvenog vidjenja buduceg odnosa (bicete prijatelji, poznanici, nista, nesto sto ne spada ni u jednu od navedenih kategorija).
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam letio visoko, lako se zaljubljivao, bez razmisljanja. Posle proslogodsinje veze, stvari su se promijenile. Vise ne razmisljam o ljubavi tj o nekoj savrsenoj vezi i sl. Mislim da je to nemoguce. Razocarao sam se.
Medjutim ko zna, nekad se desi cudo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by seaman
Vise ne razmisljam o ljubavi tj o nekoj savrsenoj vezi i sl. Mislim da je to nemoguce. Razocarao sam se.
Isto je i kod mene... Ali verujmo u cuda... A dok se ne dese imamo mi u nasem prijateljstvu cuda napretek, nikad nam nije dosadno ;)
Korisnikov avatar
By Myself
Ako postoji problem u vezi, onda se problem resava. Ako je problem ne resiv, onda veza nije "savrsena" kako je mozda dozivljavamo.

Zaljubljivala sam se nebrojeno puta (sto s' obzirom na godine nije ni cudno). Samo sam jednom ostala zaljubljena, odnosno volela sam. Mnogo sam volela. Sada, ponekad, pomislim da jos volim. Mislim da neke ljubavi ne mogu da prodju. Prebolis, ali ta ljubav u tebi ne prodje. Samo ostane negde duboko odakle se "aktivira" na neki poznati miris, pesmu, vidjen predeo...

Moja veza sa mojom ljubavi se zavrsila obostrano. Bilo mi je jako tesko jer sam je dozivljavala kao deo mene. Cujemo se i danas.

Uvek sam mislila da ljubav na kraju pobedjuje. I sada tako mislim. Toliko puno na ovom svetu ima lepih ljudi (u svakom smislu) da ce verovatno da se pojavi jos neko da ga volimo/da nas voli.

Posto sam ja uvek poeticna, evo saveta M. Antica:

Evo o prvoj ljubavi
jos samo nesto malo.

Nek ne zaboravi niko:
ona je cudno vecna.

Drugi put kad se zaljubis,
izbrisi onu od ranije.
Druga nek bude prva.
Nek bude kao nebo
sto se uskovitlalo
kad je u zoru palo
u ogledala recna.

Treci put kad se zaljubis,
izbrisi obe ranije.
Nek treca bude prva.
.......

i tako dalje....

Mozda ti Marvuk, podignes nekoga iz pepela...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Originally posted by seaman
Vise ne razmisljam o ljubavi tj o nekoj savrsenoj vezi i sl. Mislim da je to nemoguce. Razocarao sam se.
Isto je i kod mene... Ali verujmo u cuda... A dok se ne dese imamo mi u nasem prijateljstvu cuda napretek, nikad nam nije dosadno ;)
Vala bas nikad, uvijek se nesto zanimljivo desi, bilo ruzno ili lijepo. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!