Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
obe ste donekle u pravu.
ako dosada jos niste, onda prvom prilikom sedite obe zajedno odjednom na istom mestu i uz par litara nekog soka, da vam se usta ne osushe od tolike price, zapocnite upoznavanje... mozda bolje da kezem; dovrsite upoznavanje !
:grouphug: :smeh:

btw, ljubav je iluzija... slobodno je izmisli i ona ce postati tvoja stvarnost :love:
Korisnikov avatar
By Val
Koliko negativne energije u dva posta. Umesto da razmisljate o tome, sta je ljubav, izadjite i uzivajte u njoj. Budite reziseri vaseg zivotnog filma. Posle ce ulogu rezisera svakako da preuzme ta ista ljubav.
A vi cete da budete ili dobri ili losi glumci. Od vaseg umeca zavisi, hoce li vas ljubav napustiti ili ne...
Korisnikov avatar
By weatherman
Ja licno mislim da je recept za to da svako nadje nekog svog,srodnu dusu,ljubav,partnera,nazovite ga kako hocete,jeste upoznavanje sto vise ljudi,kretanje predstavljanje sebe onakvim kakav jesi...
A takodje mislim da nema savrsene ljubavi,mislim ima je ali samo u nasoj glavi i cemu zudnja za savrsenim?Za savrsenim muskarcem,za savrsenom zenom,za savrsenim poslom?Podjite sami od sebe jeste i vi savrseni?Hm..ja nisam...tako da umesto da sanjate o princu na belom konju,pokusajte prihvatiti nekog sa njegovim/njenim manama i vrlinama,ne idealizovajuci istog/istu...mozda onda uspete osetiti sta je ljubav ili koga treba da volite...
Na ovaj nacin cete se samo jednog dana probuditi sa boricama ispod ociju,i sa 50 godina i dalje cete se pitati,a sta je ljubav i koga treba da volim?
Uh,ala sam ga srocio...:drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!