Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
A ide li prijateljstvo I sex? :smug:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne volim ucene, niti bilo kakve ultimatume.
Korisnikov avatar
By Zibro
e pa recimo da je meni padalo na pamet svasta sa nekim mojim extra zgodnim prijateljima ... ali to je uvek bilo u nekim extra opustanim situacijaja kada me pomalo zanese pice i dobra atmosfera ....
ali na svu srecu nikada se tako nesto nije ostvarilo niti bi mi palo na pamet da pokusam nesto slicno ...
sutradan u trenucima otreznjenja i relnog razmisljanja veoma je lako shvatiti kakva bi to uzasna glupost bila i koliko bi se grozno osecao zbog toga ......
:down:
By fencysmurf
a. bio bi izvandredno iznenadjen cinjenicom da neko zeli da ima seks samnom

b. pogledati pod a.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Oh...shvatila bih to kao njegovu potrebu da mu kupim dildo za rodjendan :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa zavisi kakav je prijatelj. Kresnes ga i kazes mu zbogom. Ili mu samo kazes zbogom :lol:
By OM~`~BOY
pa to i nije tako lose!
U svakom slucaju bolje nego da vam neko (s kim ste proveli noc) kaze : "e bolje da budemo prijatelji" :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By waterlily
Znaci, prvo,kao sto su neki pre mene naglasili , ultimatumi bilo koje vrste kod mene ne prolaze tj. dovidjenja i prijatno! Mislim da bi mi bilo razumljivije da mi prijatelj kaze da je zaljubljen/a u mene i da vise ne moze da se druzi samnom ukoliko nismo u vezi, zato sto sam bila u takvim situacijama i uvek sam odustajala od prijateljstva. Volim leptirice u stomaku :wink2:

Drugo, ne upraznjavam sex sa svojim prijateljima. Mozda je to zato sto sam zena, mozda sam jednostavno takva, ali kod mene je tesko sex zadrzati samo na praznjenju. Sigurno bi se dogodilo da se neko istripuje, a to bi dodatno iskomplikovalo nase zivote.:(
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Ctatyc
Kako biste reagovali kada bi vam neko, koga pritom smtrate prijateljem rekao: "Ili cemo se kresnuti ili prekidamo svaki kontakt"....
to ti onda i nije prijatelj....da je prijatelj, pitao bi te: hocesh da se kresnemo, ako necesh, nema veze (ko pita ne skita :lol: ).....ali sa ovim ILIcemo se kresnuti ILI prekidamo kontakt.....tu bi se vala kod svakog normalnog izgubio kontakt.....ko da te tera na nesto.....ma teraj ti njega u PM!! :D

prijateljstvo i sex ne idu zajedno....dokazano!!

Ako neko misli drugachije (tj. ima dokaze za suprotno) neka me ispravi! :peace:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
nazalost sve je veca pojava ljudi kojima je sex prioritet...

:opacupa:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by zbunjena

Ako neko misli drugachije (tj. ima dokaze za suprotno) neka me ispravi! :peace:
Ide, ide... Provereno. (Samo ako su obe osobe nacisto sa svojim osecajima. )

A zasto ne bi moglo? :misli:
By argentum_inf
ne kresem se sa prijateljicama..iako bih mozda napravila par izuzetaka..i,zasrala bih prijateljstva,naravno,jer nista vise ne bi bilo isto..
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by zbunjena
A-ha...znachi,zato ja imam tako malo prijatelja... :smeh: :smeh: :smeh:

:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!