Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Lepa je ova temica, ali ode u zaborav. :)
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by Val
Lepa je ova temica, ali ode u zaborav. :)
Necemo joj dati!!!

Samo jednom u dosadasnjem zivotu sam bila u vezi za koji sam bila sigurna da je `dok me ima` i, naravno, vise nisam (ne sigurna, nego u toj vezi ). Prilog tome da ni u sta ne treba biti siguran... Od tada imam razvijen niz odbrambenih mehanizama zbog kojih nazalost trpe ljudi koji to ne zasluzuju. Mozda sam pronasla nekog s kim bih bila u stanju to ponovo da pomislim, ali rano je govoriti.

` Ko se jednom o mlijeko opece, taj i u jogurt duva!`
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Podrzavam waterlilly nema da ide :P

Ehh bio sam u vezi za koju sam mislio da ce trajati vecno, ali se ispostavilo da je trajala 3 godine.... A zasto? To se i ja pitam... Elem prvo sam mislio da je ljubav shit i da joj se ne treba prepustati :shtap: ali onda upoznajem nove ljude (ne zaljubljujem se doduse smlc) i shvatam da sam preterivao, pa ima jos mnogo (iole) normalnih ljudi na ovom svetu nacice se nesto... Pa je lepo kad se stvari postave ovako :muva: :) Uvek treba biti pozitivan i sve ce biti OKEEEEET!!! :sunce: :sunce: :sunce:
By SUNNY B
da. ali sam to izgubila. znas onu najgoru jevrejsku (nista protiv jevreja) - dabogda imao pa nemao! ali dok je trajalo, vredelo je i popelo se na prvo mesto na rang listi osecaja u mom zivotu....volela sam je i volim je...i mislila sam zaista da ce biti za ceo zivot....
By Tea
Nikada nisam bila u situaciji da sam mislila da ce moje veze trajati vecno, ali sam dva puta bila u situaciji gde sam najiskrenije zelela da bude tako...

Iz prve veze se nastavilo divno 14-ogodisnje prijateljstvo...Druga, hm...nedefinisan odnos i emocije, ali bih zaista volela da budemo prijateljice, posto smatram da ta devojka vredi vise nego sve na ovom svetu...
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa, bila sam dvaput u takvoj situaciji, ali oba puta na razlicit nacin. Prvi put sam bila toliko zaljubljena u tu zenu, da sam zelela da to bude za ceo zivot, da sam se nadala tome... Drugi put je ovaj put, sa mojom sadasnjom devojkom; nicemu se nisam nadala, nisam se nenormalno i opsesivno zaljubljivala, sve je krenulo tako spontano, bez pompeznih dogadjaja, tako iskreno i otvoreno, sve je doslo samo po sebi, bez velikih ocekivanja, ljubav se tiho i necujno usunjala u nas... Ovoga puta ne zelim i ne nadam se da ce to biti za ceo zivot, ovoga puta ZNAM da ce to biti za ceo zivot, jer se razumemo i prastamo, i pored svih nesuglasica, suprotnosti, izleta, ispada, i ostalih kojekakvih sitnica...
Korisnikov avatar
By bona
jedan moj prijatelj je krasno jedared izjavio:
zavrsi se jos jedno 'forever'...

ehm, bila ja u tom fazonu tj. nije mi padalo na pamet da uopste moze da se zavrsi... a kad je krenulo da se zavrsava, ja poceh da razmisljam drugacije. (gle cuda!)
tj.ma koliko vjerujem i zaista zelim da je ovo sto imam za zivot, ne usudjujem se naglas reci... (oops:D)
ma ovako cemo - javicemo vam za jedno 60-ak godina da smo i dalje tugedr. a sljedece javljanje, naravno, iz sljedeceg zivota ;)

i tako, ljubav + optimizam + zelja + trud = C ya!
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!