Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Pro?itah da postoje 4 vrste ljubavi:

-AGAPE-duhovna ljubav
-EROS-erotska ljubav
-PHILIA-ljubav izmeðu prijatelja
-STORGE-porodi?na ljubav

Mislite da PHILIA može prerasti u EROS,ili se manifestovati samo kao AGAPE...i da li možda nekada EROS može da ostane PHILIA?
By Paris
mmm eros je za mene:fuck:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by GOX

-AGAPE-duhovna ljubav
-EROS-erotska ljubav
-STORGE-porodi?na ljubav

Mislite da PHILIA može prerasti u EROS,ili se manifestovati samo kao AGAPE...i da li možda nekada EROS može da ostane PHILIA?
Moze, naravno... Ja sam recimo bila u situaciji da EROS postane PHILIA ( nisam bila u obrnutoj, ta je za mene nemoguca... Kod mene postoji striktna kategorizacija da prijatelji ne mogu postati ljubavnici jer ih dozivljavam aseksualno).
Korisnikov avatar
By reveal
hm.... verujem da filija moze prerasti u eros, ali eros u filiju... pa ne znam. mozda je kod nekih ljudi to slucaj, ali strast koju ja osecam je strast zauvek i ne menja se. ona se samo kontrolise. :hail:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by GOX
-AGAPE-duhovna ljubav
-EROS-erotska ljubav
E moj GOX... Ko o ?emu - ti i ja o ljubavi. :kiss:

Agape i Eros... to je za mene LjUBAV koju ose?am prema nekome koga volim, to je ono što ose?am kada kažem "volim te".

Prelaz sa jednog na drugo... hm... Philia može postati samo Agape.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl

E moj GOX... Ko o ?emu - ti i ja o ljubavi. :kiss:

Šta ?u takav sam od roðenja... :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Prelazenje iz jedne ljubavi u drugu dovodi do mentalnog loma.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Hehe, jel to deo evolucije? :)
Ja mislim da bi philia mogla preci u agape i eros, a agape sa erosom je najbolja...
Korisnikov avatar
By Val
Bez velike filozofije...sta god da prelazi u sta, u meni se sve to iskombinuje, pa se pogubim i uzivam. :D
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by GOX

-AGAPE-duhovna ljubav
-EROS-erotska ljubav
-STORGE-porodi?na ljubav

Ne znam generalno ali znam da kod mene uglavnom kad vidim coveka postane jasno(naravno,posle dovoljno provedenog vremena sa njim) da li ce se poznanstvo sa njim ostati na philia-i ili ce biti eros...licno mislim da posle ljubavi je prilicno tesko odrzati neko prijateljstvo,ja sam probao i to je trajalo vise godina i posle par godina je jednostavno prestalo,cujemo se ponekad ali to je daleko od prijateljstva ali eto,mozda se to samo meni desilo...a takodje ne mislim da se iz prijateljstva moze roditi ljubav,odn.moze ali pitanje je da li rizikovati jedno vredno drugarstvo radi neceg sto mozda nece funkcionisati pa se vratiti na drugarstvo koje vise nikad nece biti isto...zamrseno,jel?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hmmmm.... Kod mene to nekako ovako ide (mada svako pravilo ima i svoje izuzetke, naravno!):

Gotovo svako poznanstvo koje se produbi u drugarstvo ima potencijal da preraste ili u oblik PHILIA ili u oblik EROS. Potom ova dva naknadno mogu prerasti u AGAPE. Obrnuto - tesko.

Naravno, postoje i slucajevi kada poznanstva NE prerastaju u vise oblike emotivne predanosti, ali to je vec neka druga prica...
Korisnikov avatar
By zboO
naravno da PHILIA moze prerasti u EROS, tako se i stvaraju najvece ljubavi....(ja bar tako posmatram stvari...mada koliko sam ja urachunljiva pitanje je?))....iz velikih prijateljstava radjaju se i velike ljubavi.....dok ne verujem u obrnutu situaciju....iz ljubavi u prijateljstvo...to je jako teshko ostvariti....kada postoji velika zelja za tim i to je moguce, ali vremenom takvo prijateljstvo pukne...

:volinevoli:
Prelazenje iz jedne ljubavi u drugu dovodi do mentalnog loma.
a i ovo je skroooz tachno!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!