Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
:roflmao: :pucaodsmeha:

Uj, ja sam ogranicena pa mi teshko to i da zamislim.
Korisnikov avatar
By Delete
Nikada mi nije palo na pamet. Nije to za mene.
Korisnikov avatar
By jukie
Ne gledam Košavu ni Palmu...
Korisnikov avatar
By unic0rn
shta bih radio s nekim ko gleda Palmu ili Koshavu?
Korisnikov avatar
By m..
Pa to, qq.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by unic0rn
shta bih radio s nekim ko gleda Palmu ili Koshavu?
:up:

p.s. da li je ovo za estrogen? :puzzle:
By жњ
ne d`o mi bog.. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh:

Sedim ispod palme, koshava duva...I oduva sve moje misli vezane za trazenje partnera preko TVa... :bljak:
Korisnikov avatar
By m..
Posle laze da nas forumski ep nije nadahnjujuci.
Korisnikov avatar
By zboO
ja te kanale nemam memorisane....

:shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Nemam ni ja, doduse ja sam otisla tako daleko da nemam ni pink ni bk, nego sam national geographic, discovery i slicno.
Korisnikov avatar
By Val
A ja nemam ni jedan od tih nabrojanih... :lood:

:procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By m..
Sta ce mi, tamo ionako povazdan neka deca imitiraju Karleushu? Lobotomija, a latinoamericka sapunica u brejkovima
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja imam i kosavu i palmu...tamo negde posle 40. kanala :giggle: ... mada, TV ne gledam uopste...samo posle ponoci ...kao tv me uspava .. i to gledam : SOS i Ljubicu :love: (kviz) :smeh: :smeh: .. mada i to nesto u poslednje vreme ne gledam :sigh: , onda... mozda po neku seriju na B92, neke emislije na DiskaveriJu...i [offtopic]Spice Platinum[/offtopic] :zvizdi:

:lol: :lol: :lol:
By Gost
Nemate pojma. Na Košavi no?om ide (leži, puzi, vrti se, uvija etc.) Sanja Tigrica. :eya: Barem je išla pre nego što su svi formalno krenuli da se utrkuju oko stepena pristojnosti i doli?nosti koju ?e prezentirat teroristi?koj organizaciji RAA. Ne znam, dakle, ima li je još... Enihau, za sve koji su je propustili:
http://www.sanjatigrica.com
;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Uuuu! Sanja Tigrica sada ide na Mostu.
Frizer moj i ja je svaki put iskomentarišemo.

(u poslednje vreme obožavam te str8/ma?o razgovore po taxijima, prodavnicama i tako tu. Potpuno se uživim. A tek kada mi se (kao danas 3 puta) obrate sa "mom?ino". Ihaaaj :lol: )
Korisnikov avatar
By Marvin
Baš joj dobar sajt.
Taman idem da se šišam do petka, preporu?i?u ?oveku :D
Hvala Krepa?!
By Gost
:lol: :up:
Daj povedi me jednom kod frizera, da se i ja pridružim... Emancipujte se malo, pustite i nas žene da budemo sexist pigs zajedno sa vama! :smeh:

Nego, možda je ona i pre išla na Mostu, al' sam ja pomešala... JUL, SPS, Most, Košava, ko bi sve popamtija... :neznam:
By Bombina
cek cek meni imam svga kanala al nesto mi se pojavio neki kanala na slovima N ?????
Korisnikov avatar
By Escobar
:machevi:

Jesam jednom, ali to je bilo na TV Stankomu, ali na istu foru, kao chat.....

Ispostavi se kasnije da zivimo u istoj ulici, uzas...

Tip je :tetka: i nije mi se svideo. Patoloski lazov......
Korisnikov avatar
By KiWi
Nikada nisam poslao ni jednu poruku na Košavu, Palmu, Stankom, 3K i sve sli?ne TV-Chat stanice .... Verujem da je i tamo mogu?e prona?i zanimljive ljude, ali mi nekako ne štima da tražim prijatelje na taj na?in ... mada bih voleo da ?ujem vaša iskustva ...
Korisnikov avatar
By Deksi
Meni sve to zvuci toliko pacenicki i jadno....
Korisnikov avatar
By Zoe
Don`t watch TV :durenje:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell
[offtopic]Spice Platinum[/offtopic] :zvizdi:

:lol: :lol: :lol:
:rida:

Prokleti RVKDS sto je prodao centar SBBu!!! :rida: :rida: :rida:

Nemam vise Spice :rida:

........

Sto se same teme tice - nope, never. Ne gledam domace kanale, gledala sam jedno vreme onaj 3K chat, nervirala se i jedva cekala da im otmu frekvenciju, mamu li im homofobicnu! Sad sam skoro slucajno izvalila <praveci stroboskop od TV menjajuci kanale max brzinom> neki tipa Sexy kviz na nekom <kosava, most, jbm li ga> koji je sve samo ne sexy sa voditeljkom koja je tuznjikava i pet likova koji se javljaju u krug :lol:

Inace je klasican kviz, tabla sa poljima prekrivenim keshom a na zadatu temu. Onaj koji sam ja imala nesrecu da odgledam <morala sam do kraja da vidim sta je to ispod nekih sezdesetak hiljada> je imao temu FRIZIDER i bar da su resenja dvosmislena pa i da shvatim sta je tu sexy.. :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!