Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Gost
Dakle, Oscar Wilde je proklamovao, pre više od 100 godina -- "Jedan novi hedonizam -- to je potreba našeg stole?a"! Šta mislite o tome?

Izmeðu uživanja u ?ulnosti -- koja su za lepa tela, kako kaže u "De Profundisu" i apsitencije i bolova -- namenjenih lepim dušama, gde Vi smeštate Vaše preference?:misli:
Korisnikov avatar
By Tot
Ja o tim problemima imam za uzor engleskog aristokratu Edvarda Gibona koji je opisivao ljudske strasti kroz vekove Rimskog carstva i njegove careva, koji je isticao nepromenjivost ljudske prirode. I ?itaju?i ovu knjigu mislim da sam duboko zaronjen i u naše vreme.

Verujem u prevlast razuma u ljudskom bi?u i njegovu sposobnost da doživi sre?u. Lepe duše prevazilaze kob ekstremne ?ulnosti i bola.

Lepe duše se odri?u svog egoizma i zadovoljne su Jupiterovim darovima, nalaze bra?u u drugim ljudima i vrlinom prizivaju sre?u, ne dozvoljavaju?i ludosti da im je otme.

"Razumni sladostrasnik neprestano poštuje umerene naloge prirode i usavršava ?ulno zadovoljavanje društvenim opštenjem, vezama sa voljenima i blagim prelivom ukusa i mašte. Medjutim Heliogabala(govorim o caru tog imena) iskvarem mladoš?u, zemljom i sre?om prepustio se neobuzdanom žestinom najskaradnijim uživanjima, i ubrzo je usred zadovoljstva otkrio zgaðenost i zasi?enost. U pomo? su prizvane zapaljive mo?i ume?a: zbrkano mnoštvo žena, vina,jela i promišljeno šarenilo poza i umokaca poslužili su da ožive njegove slabe apetite. Novi nazivi i novi izumi u tim veštinama, jedinim koje je monarh gajio i potpomagao obeležili su njegovu vladavinu i preneli njegovu besramnost potonjim vremenima. Hiroviita rastrošnost nadoknaðivala je nedostatak ukusa i otmenosti, a dok je Heliogabala razbacivao bogatstva svog naroda na najluða rasipanja, sopstvenim glasom i glasovima laskavaca uznosio je duh i velelepnost, nepoznate pitomosti njegovih prethodnika."

Edvard Gibon, Opadanje i propast Rimskog carstva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!