Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
It happened again.

Fejs poruke, gomilu prosao (gledao sam na "history",svi muskarci) i (skoro sam 100% siguran) sms mobilni.

Ne znam vise kako da se postavim. Mogao bih sada da dignem nos, budem ljut, jedem govna... ali to mi je nevidjeni smor!
Najradije bih da zaboravim da se desilo, ali ali ali... nisam cak ni besan, muka mi je.
Zivimo zajedno.

GS inbox ne gleda, ali ni to nisam siguran, mozda misli da ste bezopasni.
Korisnikov avatar
By gossip
ne bi varao decka
a on ako mi ne veruje to je njegov problem
ako bi ga uhvatio da to radi imao bi dobru konverzaciju sa njim nakon toga bi se dodatno osigurao da se to ne ponovi...kao sto ja cenim njegovu privatnost mora i on moju...i ako mu se sve to ne svidja i ako mi ne veruje...like i said before that's his problem :D
Korisnikov avatar
By Torry
kada u vezi postoji poverenje i iskrenost i potreba partnera da onom drugom sam govori sta se desava u njihovom okruzenju, do uhodjenja nema potrebe da se dolazi
Korisnikov avatar
By Madonna
on tebi proverava ili si ti to sve našao, glup sam ne kontam
edit: aha kontam. pa čekaj bre majku mu (ne mogu da se otrgnem utisku kad čitam ovako neke helpmi helpmi teme da ljudi mahom NE UMEJU DA BUDU U VEZI, ne znaju kako se to radi ili šta već lmao, elem back ont) jel PRIČATE VI? ili pričaš prvo s forumom?
imate li ikakvu komunikaciju, kakva je to veza?
šta nije u redu?

a generalno važi pravilo da sve može da vidi u mom prisustvu, bilo šta što ga zanima, tako i radimo i ako nešto pogrešno shvati, odmah se raščiste nesporazumi i kraj
Korisnikov avatar
By Madonna
čekaj bre, prvo, ko je u čijem stanu? :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!