Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Rasplet mi se ne svidja. Pravicu se da ga nisam cula. Ja sam zamislila drukcije ;)
Korisnikov avatar
By Shmi
E onda Kiwi proredi vidjanje kao sto sam i ja uradila... Mnogo je bolji osecaj.

@Echo :hvala: :)
Korisnikov avatar
By vremecuda
Sa svojim bivsim devojkama sam u kontaktu (povremeno-obicno telefonskom)i mogu reci da smo "drugarice" ali nije to to...U svakom nasem razgovoru provlace ono sto je bilo (proslost) i nadaju se opet necemu s obzirom da su uvidele svoje greske u proslosti,pa sad smatraju da ih ne bi nacinile ponovo (u buducnosti-opet samnom) ali od toga nema nista(nikad ne citam dva puta istu knjigu,princip).Tako da je sve to smor od razgovora,i ono malo lepog sto smo imale,upropaste prilikom nase konverzacije.... :jbg:

Samo sa jednom devojkom(bivsom) sam jos uvek u kontaktu,intezivno se druzimo,gotovo svaki dan se cujemo...Mogu slobodno reci da mi je jako dobra frendica...I mnogo se bolje slazemo nego dok smo bile u vezi...Eto,uvek postoji neki izuzetak.I moram da kazem da je ona tu za mene u pola dana ili noci(i ja za nju,naravno)...To mi bas puno znaci.Ona mi puno znaci i verovatno ce biti tako do kraja zivota.Ima posebno mesto u mom srcu (bez bilo kakvih indicija za nesto vise)vec i samo,iskljucivo kao prijatelj.
Korisnikov avatar
By Markiza
U kontaktu sam sa 'prvom'.Ona ima svoj zivot,ja svoj,niko nikog tu ne kritikuje zbog proslosti,ne prigovara,ne nada se ili sta vec.Jednostavno i lepo.I drago mi je zbog toga.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:sweet: meni ove price kao da citam roman.. dakle, slatke ali nerealne..
osobe koje sam videla bez odece ne mogu da posmatram kao prijatelje. mozemo na kafu jednom u 100 godina i da pricamo o vremenu, da procaskamo kad se sretnemo na ulici, ali vise od toga, nope.
Kakve veze ima sadržaj uvodnog posta sa naslovom teme? KiWi... :pop:

---

Što se tiče samog naslova, slažem se da prava ljubav zaborava nema, osEtio sam je jednom, nikad nismo i nikad nećemo biti tjelesno intimni.

PrE bih umro, nego si to dozvolio. Dovoljno mi je zlo da me je cEla ta emocija ulovila kad sam se najmanje nadao i dok sam skužio što mi se dešava, cvrc, "klopka". :hvala:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Evo i ja da se malo javim :) Pre neki dan pricam sa jednim momkom o proshlim ljubavima. I pita me "Jesi nekad bio zaljubljen" I ja mu kazem - samo jednom, u srednjoj u jednog momka koji je u 3. razredu nasao devojku sa kojom je i sad.I tako, u toku razgovora pita me "Sta danas mislim o tome" i ja mu odgovorim kako mi je vrlo drago za njega sto je on srecan u vezi duze od 3 godine. Iako me je sagovornik ubedjivao da ja u stvari mrzim devojku tog momka ja sam to odbijao da priznam. I tako legnem da spavam i sanjam njega i mene, kako mi objasnjava da nije umeo da mi pridje, da je devojka samo maska i da on na mene misli isto svakog dana. I bash kada je falilo ovoliko *skuplja 2 prsta skoro da se spoje* :eya: da me upozna sa roditeljima, meni zazvoni telefon. Eto, i dalje sam zaljubljen u njega, a plashim se da cu biti josh dugo.... :(
Moja prva ljubav je bio moj drug iz srednje. Imali smo jako cudan odnos, stalno me je cackao, grlio, i to ne onako drugarski, nego recimo pridje mi s ledja a rukama obuhvati moj stomak i stipka me po stomaku i sl.
Jednom sam se bio prehladio, nije me bilo nedelju dana u skoli, nikome se nisam javio, i kad sam se vratio u skolu on je dosao i rekao: Gde si ti?! Gde si se izgubio? Sve zive sam pitao i niko nije znao gde si... Samo si nestao!..
i da ne davim, bilo je gomila slicnih situacija...
Bio sam sto posto siguran da me voli, ali nikad nisam bio siguran da li je to samo prijateljski ili ima tu jos necega. Razmisljao sam se da mu kazem da sam zaljubljen u njega, ali nisam imao hrabrosti da mu kazem, tada sam mislio zasto da pocinjem nesto sto je u samom startu osudjeno na propast, a i njega gotovo nikad nisam mogao da uhvatim nasamo, niti 5 sek ozbiljnog da popricam s njim.
Vreme je prolazilo, mi smo se polako otudjivali, prosla je srednja. Na kraju so prekinuli svaki kontakt i mislio sam da cu ga zaboraviti, medjutim qrac. :P
Sad vec ima i devojku i 2g su zajedno, i deluje srecno s njom.
Korisnikov avatar
By mean95
Da, prva ljubav se ne zaboravlja, prvo iskustvo uveko ostaje u secanju, barem kod mene (ne mislim na seksualno), mada ako bi mi postao bivsi mislim da ne bih vise pokusavao da tu bude necega jer je sa razlogom postao bivsi...
By urke145
Uh ja se opasno dvoumim da li da posaljem poruku bivsem i prvom decku. Iako nismo bili dugo zajedno i bili u nekoj dosta nedefinisanoj vezi stalno uhvatim sebe kako mislim na njega. I sto je fora sto vise vreme prolazi ja sve vise mislim na njega.
Poslao bi mu poruku.... ali znate ponos... plasim se ispascu budala jer znam kako bi ja reagovao kada bi me smarao neko sa kim ne zelim da budem.
On je dosta nekako nestabilan i cudan pa na kraju mi nije bas ni bilo jasno sta se sve izmedju nas desilo ali je ipak kao glavni uzrok naseg raskida to sto ja verovatno nisam zadovoljio njegova ocekivanja tj ono sto on trazi.... a on trazi extra frajera, ortaka sa kojim ce da se kresne po potrebi i sa kojim ce biti u nekoj cudnoj poluvezi... znaci nije samo kres kombinacija ali nije ni veza... i jos za to trazi nadrkanog baticu alfa muzijaka ;)
Znaci kreten!
hahahah
Ali meni jos vecem kretenu pada na pamet da mu ponovo pisem i da ponovo stupimo u kontakt! I naravno da ne bi mogao sebe da obuzdam i da se pretvaram da smo drugovi kada bi ga povalio momentalno :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478683#p2478683]urke145 napisao:[/url]Uh ja se opasno dvoumim da li da posaljem poruku bivsem i prvom decku. Iako nismo bili dugo zajedno i bili u nekoj dosta nedefinisanoj vezi stalno uhvatim sebe kako mislim na njega. I sto je fora sto vise vreme prolazi ja sve vise mislim na njega.
Poslao bi mu poruku.... ali znate ponos... plasim se ispascu budala jer znam kako bi ja reagovao kada bi me smarao neko sa kim ne zelim da budem.
On je dosta nekako nestabilan i cudan pa na kraju mi nije bas ni bilo jasno sta se sve izmedju nas desilo ali je ipak kao glavni uzrok naseg raskida to sto ja verovatno nisam zadovoljio njegova ocekivanja tj ono sto on trazi.... a on trazi extra frajera, ortaka sa kojim ce da se kresne po potrebi i sa kojim ce biti u nekoj cudnoj poluvezi... znaci nije samo kres kombinacija ali nije ni veza... i jos za to trazi nadrkanog baticu alfa muzijaka ;)
Znaci kreten!
hahahah
Ali meni jos vecem kretenu pada na pamet da mu ponovo pisem i da ponovo stupimo u kontakt! I naravno da ne bi mogao sebe da obuzdam i da se pretvaram da smo drugovi kada bi ga povalio momentalno :)
Opeci ces se, nemoj! Ja jesam!
By urke145

Opeci ces se, nemoj! Ja jesam!

Znam!!! Ali nesto mi neda mira a znam da cu posle toga ispasti kreten ali kao da me nesto vuce da uradim to po svaku cenu bez obzira sto cu se opeci.
Nekad kada se ohladim i racionalnije rasmislim prosto sam srecan sto mu jos uvek nisam poslao poruku i kakav bi to promasaj bio. Onda kada me uhvate bubice smirujem sebe i kazem "a sta si ono rekao pre neki dan? znaci nema slanja poruke zaboravi ga, kraj price"!
:)
Korisnikov avatar
By acid drop
ZABORAVIIII, ZABORAVIIII
DA SAM TE IKAD
VOLELA LUUUDOOO
By urke145
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478730#p2478730]acid drop napisao:[/url]ZABORAVIIII, ZABORAVIIII
DA SAM TE IKAD
VOLELA LUUUDOOO
heheh.... bas tako

inace raskinuli smo sms-om i to tako sto mi je on poslao da "ne zeli da mi bude prvi" s obzirom da je on bio prvi decko sa kojim sam se upoznao i bio... stariji od mene 7 godina
jbg svako mora da ima nekog ko mu je prvi :)

sada mi je samo formalno prvi, a ako bi se ponovo dohvatili ne bi mi vise bio prvi... uvezbao sam se u medjuvremenu ;)
tako da mi pada na pamet da mu predlozim nesto na tu temu
a znam da nikako to ne bi trebalo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!