Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije loš Mageov odgovor, ali Popeye je ipak silovitije potrefio poentu.

Fuck me or fuck off! Tako jednostavno, ili jednostavno tako...
Korisnikov avatar
By Sylar
huh
popeyov odgovor je zbilja brutalan :klux:
možda sam očekivao nešto više od osobe sa "scene" :fige: :smilegrin:
koliko god se slažem...toliko i znam da se nitko ne igra sa svojim osjecajima na taj nacin. prema svemu se vidi da se decko pokusava zadrzati pod svaku cijenu. nema tu happy enda. nabolje se maknuti.
prošao više puta takve drame i uvijek sam učinio suprotno :hamlet:
Korisnikov avatar
By Sunce
:)

Joj.

Prelezi tu gripu i idi dalje.

A desice se da ce on tebe seksualno i emotivno da "iskoristi", a onda da se nadje sa drugim tipovima zbog seksa jer ga ti smaras sa emocijama. A onda ces ti da poludis.

Pitaj sebe da li tebi odgovara takav odnos. Ako si ga pitao da se promeni, a on to ne cini, ti onda odluci da li ti odgovara ili ne da nastavljas dalje. Ne mozes druge da menjas, sebe mozes.

A poludeo si zato sto te nece, tipicna Platonova prica o Fedru. I dok ne bude definisao, ludeces za njim...itd.
By Ulix
Ništa mu ne bih rekao, nikako mu ne bih pomagao, sklonio bih se od njega i nastavio dalje.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Želio sam nešto pisati, ali sam odustao od toga i isčitao sam ovo >
Popeye napisao:ili ga oštro suoči s njegovim pederlukom i natjeraj ga da prihvati ili bjezi glavom bez obzira.
Iako bih više napisao ovo drugo. :shrug:

( :petra: )
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2346144#p2346144]Sylar napisao:[/url]
možda sam očekivao nešto više od osobe sa "scene" :fige: :smilegrin:
kakve scene, pobogu? :gotika:
znam da se nitko ne igra sa svojim osjecajima na taj nacin.
igra s osjecajima je i trpiti pizdarije opisane u uvodnom postu.
kuzim ja zaljubljenost and all, ali nista ne moze spasiti stvar kad ti voljena osoba pocne padati u ocima. recimo, jer je totalno looda u vezi svoje homoseksualnosti. kako prijeci preko toga a da onda i sam sebi ne padnes u ocima... :neznam:
jer u konacnici, najvaznije je moci zivjeti sa sobom, mnogo vise nego s bilo kim drugim.
Korisnikov avatar
By Sylar
just a joke ;)
pih...
vise je vrsta zaljubljenosti.
a najgora je ona kada si spreman na sve iliti bolesna ljubav.
lako je sada davati savjete. ajd ti razmisljaj dignta *urca dok ti u prsima lupa od zaljubljenosti :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Sylar
ti si blago rečeno katastrofa :wink:
dakle u tebe se ne valja zaljubiti :murkan:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja mislim da je popeye u vezi skrooooz fluffy

Korisnikov avatar
By Mage
Ja isto imam osećaj da je popaj jedna mica u duši, koja je itekako sposobna da voli, samo ima veoma veoma veoooma tvrdu koru koju treba probiti :smeh: :mazi:
Korisnikov avatar
By little_boy
Hvala svima na odgovorima!
da, i ja se slažem da je apsolutno potrebno promisliti o svemu i da nema ljubavi bez "razuma" i sve to...

ali:

1) kako kulirati nekoga koga vidjaš svaki dan ako si zaljubljen do ušiju?
2) kako se odljubiti od nekoga ko je, opet, svaki dan tu?
3) i još, kako ostaviti tog nekoga kada ti je on povrh svega i najbolji prijatelj na faksu?
4) i sve gore navedeno je teže ako je on prepametan, sladak, govori nekoliko jezika, misli skoro isto kao ti, svira nekoliko instrumenata, peva.... :) ma slatkiš. :puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!