Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
..imam ja prijatelja sa kojim sam mogla da se jebem...i nista se ne promeni...druzimo se i dalje...ne mislimo o tome...pa se nekako slucajno opet jebemo....

ne radimo to vise iz nekih osmih razloga...ali nije da ne moze da postoji....

i ne govorim i fak badijima...govorim o prijatelju....
By LeDeNa_
Originally posted by Norma Jeane

^ :krezavi:

takodje, ne preferiram, mada, ako se desiii, pa ne mozes da odolis - go for it :shake:
:lol:

Napisan na prvom postu, NIJE MI SE DOPALA :lol:

p.s.nisam mogla da citam sve postove jer ste sve pobrkali :D
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
da, to je veoma jasno da ti se nije dopala jos od starta, samo meni jedna stvar nije jasna, a to je, ako ti se nije dopala kako onda to da ste zavrsile kod neke kuci?
By LeDeNa_
Originally posted by Norma Jeane

da, to je veoma jasno da ti se nije dopala jos od starta, samo meni jedna stvar nije jasna, a to je, ako ti se nije dopala kako onda to da ste zavrsile kod neke kuci?
Nije iz Bg pa je dosla da se upoznamo i pitala da prenoci kod mene.

:kokice:

p.s.i trazila "prijateljski seks" :lol:
Korisnikov avatar
By topsecret
Postace mi jos i zao sto nemam prijatelja za prijateljski sex. Ovi drugi prijatelji ocigledno nisu dovoljno zanimljivi.
By Paris
pa sta znam, ako su svi srecni i zadovoljni...
By black cat
Kad bi mi se desio sex sa prijateljem onda bi se nesto u nasem odnosu promenilo, ili bi postali ljubavnici a ako ne batalili bi prijateljsvo sigurno bar na neko vreme ako ne i zauvek.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne praktikujem.
Ali moze da se desi sa drugarima, ne i prijateljima.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ако је по овом новом филму онда је таква ствар неодржива. :)

Не знам. Мислим да би то само упропастило пријатељство, јер се обично развију неке емоције.
By black cat
Popeye napisao:neprijateljski seks zvuci kao mnogo primamljivija opcija.
Ooo da, i dozvoljeno je koriscenje i "nekonvencionalnog" oruzja. :grin:
Korisnikov avatar
By tebra
Nikad nisam imao potrebu da imam sex sa svojim prijateljima pa i u najgorim trenucima apstinencije. Jako cenim prijateljstvo i tu nema mesta takvim stvarima.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
to je sasvim ok ukoliko su osecanja definisana i iskrenost je brutalnija nego u vezi
Korisnikov avatar
By IMPACT
Од тренутка кад су ми пријатељи МУШКАРЦИ ми постају сексуално неинтересантни.

Један ме је колега кога сам страшно готивио пијан стартовао почео да жвалави,вата, да ме пали, страшно добар фрајер, уф, било ми је грозно горе него да ме је неко силовао... Ко да ме је брат напао... Те форе са пријатељима ја доживљавам као инцест и тачка. :opatica:

Са женама пријатељима није исто, волим да кокетирам, да их заводим, наши односи ником нису јасни... Све су ми другарице и онако биле у мене заљубљене...
Дај да се једном убијем од било чега , јебо те обзир и рекла казала па да некој, ко Руперт Еверет Мадони направим бебче за једно вече а ШТО ДА НЕ? :shocked: :shocked: :shocked:
Korisnikov avatar
By Greed
To mi iskreno ne liči ni na šta. Ne volim nedefinisane stvari. Šta smo mi onda? Mada, imam drugara koji to rade, ali ipak... Nein.
Korisnikov avatar
By voicesman
sa pravim prijateljima nikada, sa drugarima ... recimo ne. Fuck buddy opcija nefunkcionise nikada, been there done that, uvek jedan/a zajebe stvar :P
Korisnikov avatar
By disddaster
Da, ali sa ljudima koji nisu i neće biti ništa više od sex buddies.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!