Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
prvo, nisam spavala sad vec 25 sati, imam bronhitis i ko zna de sam, tak' da nadam se da ce ova tem'ca imati smisla:glupan:
Koliko (i da li) vam se tokom vremena menjala senzualnost osetno-da ste osetili da vam se neke zelje kristalisu, htenja, privlacnost ka odredjenom "tipu" ljudi /ovde tip uzeti jako siroko ili krajnje fetishitichki po nahodjenju,ja cu turu fetishistiChkog, molEm lepo/, da inklinirate manje ili pak vise ka odredjenim nacinima vodjenja ljubavi /opet, ovde ne mislim samo na koitus, nego celu tu "igru" zavodjenja, mazenja, veze.../
Naravno, svi svoje zelje kristalisemo prema losim/dobrim iskustvima, ali cini mi se da postoji jedan poseban vid kristalisanja unutar bas senzualnosti, koja mozda se nekad budi sticajem okolnosti/dogadjaja/ljudi bas na odredjeni nacin u odredjenim trenutcima u zivotu.
Na primer, da ste osetili, da iako ste uvek mislili/zeleli nekog ko ce da vas grli meko i toplo, postaje vam privlacno da vas neko stisne jako i kratko-gromoglasno nekako. Ovaj primer je krajnje banalan /a i nema nikakve veze sa mojim htenjima, umetnicka sloboda/ ali pokusavam nekako plasticno da objasnim o cemu pisem-a o ovoj tananoj temi mozda nije zahvalno komunicirati u ovom vidu (tema jeste tanana, to sto senzibilitet moze da se promeni u nesto vrlo stameno :namig2: je sasvim nebitno)
Prvo da vidim da li je iko razumeo moje somnobulazenje, pa mozda podelim sa sirim auditorijumom jos koju turu novih (somnobulazenja):bubbles:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Normalno da se menjala. I dobro je sto je tako, jer sam (izmedju ostalog) uspela da dodjem do toga da multipli orgazam ne bude samo duhoviti naziv za koktel. :alexis:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, ja zivim unutar svoje senzualnosti!
Korisnikov avatar
By Hys.
@zoe-simpa receno :kiss:
@kiskvinka-e pa da...to je izmedju ostalog taj trip:)
Secajuci se sebe pre nekih 10 godina, i tadasnjih htenja, podsecam sebe na dete koje uci da hoda, a sve zapinje, saplice se, ponovo ustaje...
Zanimljivo mi je kako mi se senzualnost menjala /to jest nadopunjavala, razvijala/
I sigurna sam da ljude upoznajemo/bivamo sa njima iz nekog razloga, da ja nisam upoznala u neko vreme nekoga ne bih u to vreme shvatila neke zelje-bih verovatno eventually, ali ne bas tada...
Zoe je postavila lepu temu "sta drugi u nama bude" pa me to negde podseca na ovo-drugi isto tako bude u nama neotkrivene kutke senzualnosti...:)
Korisnikov avatar
By Zoe
Tnx DevokICE :shake: na podsecanju za temu...

Slab je odziv imala, valjda niko nema nista lepo da kaze.....mada, nije ni moralo lepo da bude uopste...
Korisnikov avatar
By Hys.
Sta znam, ja sam bas zelela samo lepe stvari da pomenem na toj temi:)
A i kad je u pitanju senzualnost, i budjenje/razvijanje nje moze da ima i nus pojave....i pojavljivanje ne samo oslobodjenja vec i inhibicija...
Sve u rok sluzbe :namig2:
Ma ja sam samo jedan fetishista :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Nije pitanje "sta", vec "sa kim"....
Idem malo off, Devokice, ne zameri:
Da li ste sebe doveli u situaciju da vam je sve nebitno i trivijalno, kada ste kraj odredjene osobe... cak je i sex manje bitan od te neke bliskosti i intimnosti...
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno, Horus, samo to mi se i desavalo i samo to i zelim da mi se desava....
Korisnikov avatar
By horus.
Mislim da svi zele... samo sto nekli to nikada ne osete...
Neki ljudi su vise, a neki manje senzualni, i guess...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by horus.
Nije pitanje "sta", vec "sa kim"....
Idem malo off, Devokice, ne zameri:
Da li ste sebe doveli u situaciju da vam je sve nebitno i trivijalno, kada ste kraj odredjene osobe... cak je i sex manje bitan od te neke bliskosti i intimnosti...
Da, bas sam i mislila na to "sa kim" izmedju ostalog-kakvu vrstu senzibiliteta drugi u nama bude. da li je to ovo sto si ti naveo ili nesto drugo, sasvim nebitno...Bitno je koliko mi kao licnosti imamo bogatu paletu senzualnosti, koju mozda neko nekad pocne da islikava bojama koje nismo ocekivali:)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da, definitivno postoje ljudi koji su me naucili nove stvari o meni i otvorili mi nove horizonte htenja...

i uvek tvrdim da me razliciti ljudi razlicito inspirisu, tako da, kada bi svi moji dosadasnji partneri u bilo kom smislu te reci stavili na papir sta ja i kako volim, pa cak i kakva sam prema njima..dobili bi niz razlicitih svedocenja..nekih cak i protivurecnih
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, razlicito inspirisanje...
Primetila sam medjutim da je u nekim mojim predjashnjim odnosima problem bio i sto me osoba nije inspirisala na nacin na koji je meni bilo potrebno da me inspirise-ja sam osecala da mi nesto treba, da mi fali (podsvesno)i trudila se da "navedem" senzualnost na tu vodenicu, but it takes two to tango...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
aha...vidis...to mi nije palo na pamet.....u stvari nije mi se desilo....
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa ja lepo rekoh da sam ja samo jedan fetishista :giggle: :namig2:
Desavalo mi se i to sto si ti pomenula, ali i ovo...
Na primer, sigurna sam da moja sklonost ka ne-vanila seksu sigurno postoji odavno, samo je cekala pravi trenutak da se pokaze, kao i osobu koja ce to u meni probuditi. Gledajuci natrag, primecujem da sam pokusavala na nesvesnoj bazi da to nadjem u osobama koje to nisu imale u sebi...Nisam to tada ni sebi a ni drugima mogla da artikulishem kako treba.
Mislim, ZAISTA da mi je neko rekao sa mojih 16, 17 da ce mi kaish biti povremeni gost u spavacoj sobi, mislila bih da prica o nekom tipu sa cudnim nadimkom :smeh:
A sa druge strane, odredjena interesovanja, i senzibilitet koji mi se razvijao, je mogao da uputi na to...pretpostavljim :neznam:
Korisnikov avatar
By Glaistig
sad bi nakucala nesto pametno,ali posto se ceo dan borim sa napadima :sleep: ...tesko...
Moram se sloziti da se sve da naslutiti,ako neko obraca paznju-u zivotu nisam mislila da cu x stvari uraditi,ali neki osobe su me valjda procitale u momentu...i tako... :blush:
ponekad imam neonski natpis iznad glave,nemoguce da niko ne vidi :D
shokira me sto to bolje vide osobe koje me vide prvi put...dragom moram sve da crtam i opet misli da se shalim :nope:
nedavno sam ga za dlaku ubacila u svoj film,i onda sam :sleep: usred akcije :smeh:
:qqlele:
Bitno je da se mali primio,nauciche vec

:potapsava:

ali,da...to je oduvek bilo u meni,raste,razvija se...:alien:
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da raste i razvija se:)
Medjutim, mene trenutno brine sto se moji apetiti povecavaju a partnerka mi nije tu i taj moj unutrasnji razvitak koji ne mogu da razvijam sa njom istim tempom (daljina onemogucava da se sasvim senzualno osetimo, jel). Bojim se da dok je budem videla, beast inside of me ce toliko biti jaka i gladna da cu je uplasiti. Granice mi se pomeraju a ona nije tu da to isprati, niti da to oseti kako treba.
Kada sam otkrila neke stvari unutar sebe, nisam znala da sam na neki nacin otvorila Pandorinu kutiju.
Osecam se kao narkoman, ali narkoman koji nikako ne moze da se izleci niti skine sa droge.
Jedino sto mogu jeste da kontrolisem tu zver u sebi, i to ne znam koliko ce ostaviti posledice na moju psihu ukoliko jedini nacin kontrolisanja je mentalni, bez odredjene vrste seksualnog oslobadjanja cesce nego sto je to sada moguce.
Samo ona moze da hrani moju zver, a nje nema.
I ja pocinjem da ludim.
Korisnikov avatar
By Glaistig
eh,sta da ti kazem...cekam da ugase centralno,pa da naslonim uvce na radijator i slusham kako se komsije iznad glasno kreshu...valjda ce i veceras :smeh:
posto cu ja bilo kakvo kresanje,a trenutno mi je do bilo kakvog :zid: ,dozivjeti mozda iduce nedelje,mozda :( a mozda i ko zna kad...a ono kako bih ja najradije mozda u martu u pm :drama:
obetjala sam si da ovog vikenda ne izlazim i nema strangers in the night,aj ken do it :roflmao:
apstinencija neje dobra za mentalno zdravlje :nope:
eh...kad si inspirisan,a nema na kome da primenish...
Jeste droga
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako nije. I to ne moze bilo kakav seks da me zadovolji (moze ali ne TU zver) vec onaj koji mi ona pruza.
U stvari ne mora seks kao seks.
Vez to sto Ona moze da mi pruzi.
Da ne duzim, treba mi jedan dobar kaish i to pod hitno. A kad ona dodje bojim se da necu uopste koristiti safe word niti je zaustavljati, cak sta vise provocirati da nastavi. Srecom, ona je razumna:novine:
Korisnikov avatar
By Glaistig
moja je nerazumna,zato je i volem,ali je daleko :(
Korisnikov avatar
By Hys.
Kao i moja (daleko). Znam kako ti je :mazi:
Meni je drago da je moja razumna (?) jer ne bih smela da se igram sa njom da nije.
Neko ko ima takvu moc mora da bude razuman inace ne bi smela da se igra sa tim. Domination lako moze da postane abuse.
Korisnikov avatar
By Glaistig
Originally posted by devokICA
Meni je drago da je moja razumna (?) jer ne bih smela da se igram sa njom da nije.
Neko ko ima takvu moc mora da bude razuman inace ne bi smela da se igra sa tim. Domination lako moze da postane abuse.
:smeh:
ja sam razumna u ovoj vezi :domino:
Some of them want to be abused majke mi :roflmao:
Histoire d' O

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige
da, definitivno postoje ljudi koji su me naucili nove stvari o meni i otvorili mi nove horizonte htenja...

i uvek tvrdim da me razliciti ljudi razlicito inspirisu, tako da, kada bi svi moji dosadasnji partneri u bilo kom smislu te reci stavili na papir sta ja i kako volim, pa cak i kakva sam prema njima..dobili bi niz razlicitih svedocenja..nekih cak i protivurecnih
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige

:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Glaistig
Originally posted by devokICA
:smeh:
ja sam razumna u ovoj vezi :domino:
Some of them want to be abused majke mi :roflmao:
Histoire d' O

Slika
Jel :D ?
Respect !
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
DA!!! i DA i DA i DA, i jos hiljadu puta DA!
Budim se iz snova koje ne bih sanjala pre samo nekoliko meseci. Treznim se od fanazija koje ne bi bile tu pre samo godinu dana.
Hvatam sebe kako zurim u njene cizme sa visokom stiklom, i nalazim sebe u mislima o odnosu tipa koji ne bih mogla osrediti kao prihvatljiv.
I svidja mi se to. :eevil:
Svoje telo tretiram na drugaciji nacin...na telesnost uopste gledam na drugaciji nacin...pa se cak i zabezeknem sama nad sobom i sama zbog sebe na momente.
Zasto da ne? Zasto da ne.
Korisnikov avatar
By m..
Jest, jesam. Da. Mada mene i dalje razlicite zene razlicito rade, i ono sto mi prija sa jednom mi ne bi prijalo sa drugom, sto zbog same razlike u njihovoj senzualnosti, sto zbog nekih random shiftova u mojoj. Anyway, i ista osoba moze da mi prija na mnogo razlicitih nacina, mada nikad nisam nasla nekog ko bi mi u potpunosti odgovarao, val;jda se zato i prilagodjavamo i menjamo... Ne znam, nisam jos popila dovoljno kafe.
Korisnikov avatar
By Galateja
Senzualna sam i direktno i indirektno. Često umem veoma snažno da doživim neke posve neseksualne radnje i reči. Ne znam kako bih to objasnila. Asocijativna sam i neće isto značenje imati neka reč ili radnja za mene i za neku drugu osobu.
Sećam se da kad sam bila mala da me je jako uzbuđivalo kad u seriji Alo, alo Helga otvara vrata i najavljuje pretpostavljenog: Dženeral von Klinkerhofen! I onda legnem, zažmurim i ponavljam u glavi tu scenu. Samo kako ona otvara vrata i to izgovara. A scena formalno potpuno neseksualna.
Kako prolaze dani i godine, igram se potapanja brodova i otkrivam novu sebe, što kroz sebe, što kroz druge.
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=930626#p930626]hlaefdige napisao:[/url]da, definitivno postoje ljudi koji su me naucili nove stvari o meni i otvorili mi nove horizonte htenja...

:yes:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da. realno ja sam vanilla, a ne znam sta se ove godine desava, tacno svi znaju kada sam sa nekim, sva sam u modricama :neznam:

edit
niko me ne siluje i ne tera da radim nesto protiv svoje volje :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!