Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Što je lepa tema, i fantastično oslikava kako simbolički doživljaj međuljudskog odnosa utiče na njegovo realno uspostavljanje.

Mislim da intima nužno prevazilazi telesno, jer čovek nije samo telesno biće, a sam pojam i problem intime ne bi ni postojao u suprotnom.

A kako ja doživljavam intimu, o tome moram još da razmislim... očigledno da nisam još uvek u potpunosti to doživeo. Nazirem da će moja definicija biti pod uticajem Frojda, možda i zato što sam trenutno previše zaokupljen psihijatrijskim temama na fakultetu...
Korisnikov avatar
By Galateja
Da bi intima bila uspostavljena u punom smislu reči potrebno je da telesno ja, duhovno ja i emotivno ja budu sinhroni sa ta tri tuđa.
Intima je novi jezik, mušti i nemušti, između (minimum) dvoje ljudi.

Postoji i 'krnja' intima, zasnovana na isključivo duhovnoj bliskosti, telesnoj ili nekoj trećoj.
By alexandermagic
Nocturnal napisao: Intima je nesto do cega se dolazi vremenom, postepeno. Ne mogu biti intiman sa nekim koga ne poznajem. Mogu da se ludiram, glupiram, ljubim, zezam eksperimentisem, ali ne i da se intimisem. Da bih bio intiman moram da POZNAJEM tu osobu. Neko sa kime bih mogao da podelim ono sto je samo MOJE i nije za svacije oci .
"da želim ZNATI tu osobu", no :up: , a jebati se mogu nebrojeno puta s nekim i da nemam osjećaj da smo bili intimni ukoliko me zanima samo nečije tElo.

Actually, mogu reći da sam uistinu intiman s najboljim frendom prema kome ne osjećam seksualnu privlačnost i, donekle, sa stalnim partnerom.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema nish lepse od bliskosti. Dal ljubavnicke dal prijateljske.
Korisnikov avatar
By Blady
Prelepa tema, ali nemam odgovor.
Recimo da bih samo potvrdila onu unijevu recenicu.
To mi nekako ok deluje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!