Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Galateja napisao:Kako definišete dugu vezu?
Pa nešto što traje duže od 2 minute. A toliko nekada znaju trajati pederske veze.
By Kragi
unic0rn napisao:Meni je veza duga onoliko koliko je sadrzajna.
Ako sam nesto naucio o zivotu, o sebi ili cemu vec to je to.

Vreme apsolutno nije merilo nicega, sa nekim se moze provesti kvalitetnija nedelja dana od ko zna kolko meseci sporadicnog i besciljnog izlazenja.
Vreme jeste merilo u ovom slucaju jer govorimo o vezi. Pitam se samo kako bi za nedelju, dve uspeo da u odnos implementiras sve elemente koje jedna veza mora da ima.
Ja npr nikada ne bih rekao da sam bio u vezi ako nisam voleo. Nedelja, dve je suvise kratko.
Za sadrzajnost se slazem, al' bas mislim da je tu fora u vremenu. Sto duze to sadrzajnije, osim ako ne volite da gubite vreme u smislu da isto trosite na pokusaje koji ne vode u zeljenom pravcu kako ne biste bili single.
Korisnikov avatar
By Galateja
Galateja napisao:Hvala vam na sadržajnim odgovorima. :)

Meni se ponekad čini da sam izopštena iz vremena i mesta u kome živim. Ne bih volela da budem pogrešno shvaćena, ali kada čitam vaše postove (tu mislim na određeni deo forumaša) o žurkama, izlascima i sl. ja se osetim izopšteno. Ne kažem da je to loše, ali život kakav ja vodim je takav da se orijentišem na neke sasvim druge stvari. Evo samo jedan banalni primer. U dodacima iz novina sa oduševljenjem gledam frižidere, veš mašine i sl. kućne aparate. Upoređujem cene. To pre nisam radila. Razmišljam šta bi bila dobra varijanta za kućenje. Sa devojkom dosta vremena provodim u razgovoru o budućnosti. Planovi, koraci i dela. U vezi smo nešto više od tri godine, a oko dve godine živimo zajedno. Sve delimo...
Izvan sam intriga. Ne idem u klubove ne zato što se nečeg/nekog bojim, već mi je to jednostavno dosadno. Više sam vučica samotnjačica i volim izlaske u restoran, posete kafićima u kojima nema gužve, šetnje... Za druženje mi odgovaraju ljudi koji takođe imaju taj neki ozbiljan pristup prema životu, emocijama i budućnosti; ljudi koji neće biti opterećeni 'ko, kad, gde i sa kim'. Van sam svih 'šema' i 'kombinacija'.
Jednostavno, ne volim površne kontakte. A ni ne umem.
Dakle, nikog ne osuđujem niti prozivam, ali sve te priče o kojima čitam na forumu o trocifrenim brojevima partnera, crnim sobama, kombinacijama, šemama, pojmovima 'bivši moga bivšeg', čine da se osetim kao da sam Alf, pala sa neke druge planete. :d

Ovaj post nije u direktnoj vezi sa temom, ali znam da je veza u kojoj sam doprinela da te moje osobine vučice samotnjačice dođu u prvi plan. Za mene nekako idu emocije, sigurnost, odgovornost, ljubav pa sve ostalo. I ne vidim u tome ništa loše. Ne slažem se sa tvrdnjama da gej ljubav ne postoji, kao i sa svođenjem homoseksualnosti na promiskuitet.

I onda se ja zapitam po čemu se naša veza razlikuje od nekog strejt braka osim što smo dve umesto dvoje?! Dakle, suština je ista. Naravno, ne ulazim u pitanje prava, papirologije i sličnih šamara države kojima smo izloženi (mi kao lgbt), to je već neka druga tema.
Da nisam doživela raskid ove duge veze ne bih znala na šta sam sve spremna i pojedini delovi sopstvene ličnosti bi bili i dalje sakriveni. Bila je dovoljno duga da jedan deo mene rasvetli a drugi zatamni. Kako god, pomogla mi je da se razvijem i u sledeću vezu ću preneti iskustvo. I upravo u tom uticaju se ogleda dužina veze. Nešto što je kratko može biti lepo i značajno, ali teško da može biti dublje uticajno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!