Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Anhedonie

imam jednog bivseg i on mi nije ostavio trag.

al ne verujem da bi mi trebalo duze od mesec dana da prebolim neku vezu, zavisi od jacine, al mislim da je to zato sto se uzasno brzo vezujem za ljude (a jos brze odvezem) i mnoooogo vise zalim za onim sto je moglo da bude nego za onim sto je bilo.
''
Korisnikov avatar
By Azdaja
neka, imamo mesindzere, fb i br.....

ja se opet izvinjavam na offu... + i dalje mi nije stalo do ex :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Anhedonie

imam jednog bivseg i on mi nije ostavio trag.

al ne verujem da bi mi trebalo duze od mesec dana da prebolim neku vezu, zavisi od jacine, al mislim da je to zato sto se uzasno brzo vezujem za ljude (a jos brze odvezem) i mnoooogo vise zalim za onim sto je moglo da bude nego za onim sto je bilo.
''
oces da kazes da si u mojim godinama bio kurva po ponasanju al ne tako jebezljiv? :lol:

e al ja nisam samo jebezljiv vec sam i kurva po ponasanju :merlinka:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne sve.
Mr. Big nema facebook, te ne mogu da ga pratim, ali jos uvek pretstavlja reper po kome procenjujem sve potencijalne partnere. Nemam potrebu da oplakujem tu vezu, vecina secanja je lepa, ali je moja odluka da zelim da je prekinem i to je to.
Nekad popricam sa par ljudi sa kojima sam bila u vezi, ali nista vise od toga. Stvarno im zelim svu srecu u zivotu.
Zapravo, meni bivsi zaista postaju bivsi onda kada se pojave druge osobe koje mi postanu emotivno interesantne. Onda svu svoju energiju jednostavno preusmerim.
Korisnikov avatar
By Markiza
Uspesno se lepim i sakupljam lepljivom trakom zbog te tamo neke....:D
Korisnikov avatar
By Laerem
poenta. nemam 'repove'.
You're so mature it's sickening.

Osobno, nikad nisam imao previse srama niti mi smeta rizik da se u tudjim ocima ponizavam pa da ne bi mogao mnogo puta iznova obuci prljavi stari ves. Jednostavno volim ukus ljubavi kojoj je prosao rok trajanja, jer kada relevantnost nasih dosadnih idiosinkrazija i musica istrune ostaje neko fundamentalno drugarstvo koje osjecam prema suputnicima s kojima sam prevalio znacajne etape mog zivota. No drugarstvo za mene nije ni prijateljstvo ni romantika, vec ultimativni oblik solidarnosti, osjecaj nalik onome kada si zajedno s nekim na neponovljivom koncertu, u tucnjavi ili na barikadama kojeg god oblika, bez da zahtjeva visoke razine adrenalina u krvi. It may be far from perfect, but it's definitely genuine. And thank god I realized it while I am still young enough to fail at it many times over.

Besides, closure is just a cozy Hollywood invention for those who would chose death over the slightest inconvenience.
Da,pomislim na njega svaki dan..Iako sam ja raskinuo i ''ohladio'' se,svaki put kad se prosetam gradom uvek prodjem pored nekog mesta gde smo mi bili i setim se svega,onda se ubedacim..Pa dodjem kuci,pustim neke baladice i deprimiram se tokom dana..Taj raskid je doveo do toga da cesto budem negativan i nenasmejan(sto sam bio),takodje i veoma drzak prema prijateljima i porodici..Sad nakon mesec dana od toga,u potrazi sam za nekim drugim,ali svakom fali ono nesto :P -.-
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!