Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Orlando the LadyMlada, zelena, glupava, a?
Originally posted by Blond Brat
Kako ne mozes?
![]()
![]()
Originally posted by bas bleuja ipak verujem da mozes, jer ljubav je, izmedju ostalog, stanje uma.
...ali ne mozes da odaberes da nekog volis ili ne. ne znam kako se racionalno to moze odabrati.
Originally posted by EYA-Ni ja ne razumem zasto ne bi neko pokazivao ljubav ako je oseca.
bogami ja lepo biram i kome hocu i kome necu pokazivati ljubav.
pa sad ko moze da uziva u tome sto ga kao volim, a ne pokazujem mu to, slobodno nek to zove ljubavlju.
meni to nije ljubav![]()
odluce bre ljudi da rodjenu decu ne vole i odreknu ih se, a neki odluce i da zavole tudju.
naravno da je ljubav stvar izbora i odluke
ne pricam o zaljubljivanju i kojekavim ego projekcijama - tome se tesko odupreti, a bas zato bi i trebalo.
sustinski, kad se preskoci ego, lako je svakog voleti![]()
Originally posted by makaonda ste vi, dragi moji drugari, more evolved than me poor little self
Originally posted by bas bleuja ipak verujem da mozes, jer ljubav je, izmedju ostalog, stanje uma.
...ali ne mozes da odaberes da nekog volis ili ne. ne znam kako se racionalno to moze odabrati.
Originally posted by bas bleuI ja mislim da to jeste izbor, samo što izbor ne mora nužno biti svestan.
Originally posted by makaonda ste vi, dragi moji drugari, more evolved than me poor little self
![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
i sto je najgore, ja mislim da bas u tim nekim situacijama kada se "razocaras" i hoces da dignes ruke od veze.. da bas u tim trenutcima shvatis koliko ti ta osoba ustvari znaci.. i da to jeste ljubav, ako hoces da ne razmisljas o njoj/njemu, a konstantno je tu negde.. makar u mislima..
Originally posted by EYAAh.
dakle, moja formula ljubavi je:
avanturizam u sexu + mastovitost u romantici + maximalna iskrenost + nezna privrzenost = LJUBAV![]()
Originally posted by makaValjda je do osobe. Ja ne mogu.
Paris napisao:A šta je bog?Originally posted by 2kunebog ne postoji
jedina prava ljubav je ljubav prema Bogu...![]()
Mage napisao:^Ja baš mislim da je obrnuto. Nismo stvoreni iz ljubavi, već surovosti i borbe za opstanak, ali zato aktivno stvaramo ljubav. Ljubav je naša kreacija i ona predstavlja kraj evolucije koji nas vuče ka sebi, a ne početak... mada možda se ta dva podudaraju.e pa onda brze- bolje na Vaseljenski sabor, sigurna sam da ce te rado saslusati!
Orlando the Lady napisao:hahahaMage napisao:^Ja baš mislim da je obrnuto. Nismo stvoreni iz ljubavi, već surovosti i borbe za opstanak, ali zato aktivno stvaramo ljubav. Ljubav je naša kreacija i ona predstavlja kraj evolucije koji nas vuče ka sebi, a ne početak... mada možda se ta dva podudaraju.e pa onda brze- bolje na Vaseljenski sabor, sigurna sam da ce te rado saslusati!![]()
salim se, naravno.
Mislis, dakle, da se ljubav desava iskljucivo ovde, na Zemlji?
EYA napisao:Mislite li da prava ljubav mora početi zaljubljenošću, da se prava ljubav neprestano oseća, da traje do kraja života i da u njoj postoji potpuno međusobno razumevanje? Ako ste uvereni da znate šta je prava ljubav...Nepotrebno kompliciranje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!