Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
bogami ja lepo biram i kome hocu i kome necu pokazivati ljubav.
pa sad ko moze da uziva u tome sto ga kao volim, a ne pokazujem mu to, slobodno nek to zove ljubavlju.
meni to nije ljubav :sudija:
odluce bre ljudi da rodjenu decu ne vole i odreknu ih se, a neki odluce i da zavole tudju.
naravno da je ljubav stvar izbora i odluke
ne pricam o zaljubljivanju i kojekavim ego projekcijama - tome se tesko odupreti, a bas zato bi i trebalo.

sustinski, kad se preskoci ego, lako je svakog voleti :grouphug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja mislim da ne moze bas svako da se voli :neznam:

imala sam par primera kada sam upoznala stvarno dobre, lepe, pametne devojke koje bi svako pozeleo, i kojima sam se bas bas svidela.. a ja sam ih samo.. gorivila..

a bas sam se zaljubljivala u osobe koje inace nisu moj "tip" iliti "devojke iz snova"

aman, volim devojku koja ima 18 godina, a ja cu ubiti 25, svakodnevno se svadjamo i raspravljamo i gubimo.. zar stvarno neko moze da poveruje da sam ja to izabrala?
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by bas bleu

...ali ne mozes da odaberes da nekog volis ili ne. ne znam kako se racionalno to moze odabrati.
ja ipak verujem da mozes, jer ljubav je, izmedju ostalog, stanje uma.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by EYA

bogami ja lepo biram i kome hocu i kome necu pokazivati ljubav.
pa sad ko moze da uziva u tome sto ga kao volim, a ne pokazujem mu to, slobodno nek to zove ljubavlju.
meni to nije ljubav :sudija:
odluce bre ljudi da rodjenu decu ne vole i odreknu ih se, a neki odluce i da zavole tudju.
naravno da je ljubav stvar izbora i odluke
ne pricam o zaljubljivanju i kojekavim ego projekcijama - tome se tesko odupreti, a bas zato bi i trebalo.

sustinski, kad se preskoci ego, lako je svakog voleti :grouphug:
-Ni ja ne razumem zasto ne bi neko pokazivao ljubav ako je oseca.

-Ni ja ne govorim iskljucivo o seksualnim/romanticnim odnosima

-Ali i dalje ne vidim kako je to stvar odluke-sem ako pod tim ne podrazumevas ovaj tok razmisljanja:

ova osoba mi se dopada. ova osoba mi prija. ova osoba je dobar covek (itd itd itd) pa na kraju/vremenom-ovu osobu volim.

E sad, ja jesam odlucila da ostanem i vidim kakva je ta osoba, ali postoje mnoge osobe koje su dobre, lepe, pametne, itd, ali ih jednostavno ne zavolim. Jer nema odredjene vrste bliskosti koja ne moze da se odluci kako bi to ljubavi (bilo koje vrste) doslo.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

i sto je najgore, ja mislim da bas u tim nekim situacijama kada se "razocaras" i hoces da dignes ruke od veze.. da bas u tim trenutcima shvatis koliko ti ta osoba ustvari znaci.. i da to jeste ljubav, ako hoces da ne razmisljas o njoj/njemu, a konstantno je tu negde.. makar u mislima..

Oво си врло лепо формулисала... :cvece:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by EYA

dakle, moja formula ljubavi je:

avanturizam u sexu + mastovitost u romantici + maximalna iskrenost + nezna privrzenost = LJUBAV :love:

Ah. :love: Koliko ovo idealno i prelepo zvuci. :love:
Korisnikov avatar
By Mage
Paris napisao:
Originally posted by 2kune

jedina prava ljubav je ljubav prema Bogu... :opatica:
bog ne postoji :sesir:
A šta je bog?

Možda je bog čin milosti, opraštanja... Možda je bog onaj osećaj kada vidiš osmeh na nečijem licu i osetiš onu toplinu iznutra. Možda je bog ruka potpunog stranca koja te izvuče iz govana kada se najmanje nadaš. Možda je bog empatija koja nam omogućava da saosećamo, razumemo, pomognemo... koja nas spaja kao beskrajan okean. Možda je bog ljubav... a to je nešto u šta mogu da verujem :)

Ljubav je rad... svesan usmeren rad, a ne samo puko osećanje. Ljubav se stvara.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bog nas je stvorio iz ljubavi. Ljubav je, obrni okreni, verovao ili ne verovao, cin kreacije.
Korisnikov avatar
By Mage
^Ja baš mislim da je obrnuto. Nismo stvoreni iz ljubavi, već surovosti i borbe za opstanak, ali zato aktivno stvaramo ljubav. Ljubav je naša kreacija i ona predstavlja kraj evolucije koji nas vuče ka sebi, a ne početak... mada možda se ta dva podudaraju.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mage napisao:^Ja baš mislim da je obrnuto. Nismo stvoreni iz ljubavi, već surovosti i borbe za opstanak, ali zato aktivno stvaramo ljubav. Ljubav je naša kreacija i ona predstavlja kraj evolucije koji nas vuče ka sebi, a ne početak... mada možda se ta dva podudaraju.
e pa onda brze- bolje na Vaseljenski sabor, sigurna sam da ce te rado saslusati! :P :lol:
salim se, naravno.

Mislis, dakle, da se ljubav desava iskljucivo ovde, na Zemlji?
Korisnikov avatar
By Mage
Orlando the Lady napisao:
Mage napisao:^Ja baš mislim da je obrnuto. Nismo stvoreni iz ljubavi, već surovosti i borbe za opstanak, ali zato aktivno stvaramo ljubav. Ljubav je naša kreacija i ona predstavlja kraj evolucije koji nas vuče ka sebi, a ne početak... mada možda se ta dva podudaraju.
e pa onda brze- bolje na Vaseljenski sabor, sigurna sam da ce te rado saslusati! :P :lol:
salim se, naravno.

Mislis, dakle, da se ljubav desava iskljucivo ovde, na Zemlji?
hahaha :lol:

Pa ne znam za "ostala mesta", ali verujem da se ljubav dešava tj. stvara ovde, na Zemlji. Ako postoji "bog", verujem da je to ljubav i da se ona nalazi na kraju, a ne na početku. Pravila su tako postavljena na početku da ona može da postoji, ali smo mi ti koji je moraju "prizvati" u postojanje.

Eto odoh opet u filozofiju... :giggle:
Korisnikov avatar
By HalfJack
EYA napisao:Mislite li da prava ljubav mora početi zaljubljenošću, da se prava ljubav neprestano oseća, da traje do kraja života i da u njoj postoji potpuno međusobno razumevanje? Ako ste uvereni da znate šta je prava ljubav...
Nepotrebno kompliciranje. :zeva: Enjoy while it lasts. Eto ti moje filozofije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!