Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Oket, dese se ponekad one famozne veze za jednu noc.

No, jutro posle.... da li ostajete u kontaktu sa tim ljudima? Da li razmenite brojeve telefona, facebook podatke, ili se jednstavno okrenete i idete?
Korisnikov avatar
By Val
Kako kad. Koliko umem da "odrzhavam prijateljstva" toliko umem i da se ogranichim na "Svidela mi se, kresnula i otishla".

Buducji da unapred znam da li tu osobu zhelim za neshto vishe il´ samo za "dobar" kres...znam i kome cju dati broj fona. A broj nisam dala vishe od 3 godine. Tak´ da...:whatever:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nikad nisam imao vezu za samo jednu noc tako da neam pojma :)

A i da sam imao poznavajuci sebe ja bih ga verovatno odmah pozvao na kafu ili na rucak kod mene ili na neki film i onda bi pokusao da napravim vezu od svega toga :budaletina: znam, znam...
By Kragi
Zavisi od toga da li me taj neko privice visedimenziono ili ne ... Ako mi se dopadnes naravno da cu pokusati bar da te zadrzim i uspostavim neki odnos (citaj mislim na neko ucestalije vidjanje ili vezu). Druzenje mi ne odgovara i nikad se ne druzim sa onima sa kojima sam bio u vezi ili se kresnuo :cita:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
pa ni ja nikada nisam imala vezu na jednu noc mada mislim da bih tu osobu pokusala da zadrzim
Korisnikov avatar
By hlaefdige
duuuuuuugo, duuuuuugo...sa tim osobama sam cak i vrlo malo razgovarala....(da se ne shvati pogresno, i osobe sa kojima budem na jednu noc cenim)....telefoni i slicno nisu dolazili u obzir....cak ni dublji razgovor...ponekad (cesto) nisam ni znala ime....

....u poslednje vreme sprovodim svojevrstan eksperiment sa sobom i svojim navikama, i pokusavam da odrzavam neke odnose sa tim ljudima.....tipa....da budemo u kontaktu, ponekad i porazgovaramo iskljucivo kada se vidimo, zarad...jel'te....onoga zbog cega smo u kontaktu....

moj zakljucak, za sada, je da me devojcice u tom eksperimentu kapiraju (odnosno, moje namere - koje su uvak jasne, i ne zavlacim nikog) dok me decaci beskrajno zbunjuju! beeeskrajno!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nije mi neki imperativ i nikako se ne odlucim za taj korak jer je to imperatic savesti one druge strane.
Sa mnogima se ne cujem, neke od tada nisam ni videla, ali postoji nekoliko osoba sa kojima stvarno moze da se prica.
Korisnikov avatar
By Delete
Ako je neko bio dovoljno "dobar" da imam sex sa njim, onda je dovoljno dobar i da sa njim razmenim broj telefona. Vise zalim zbog razmenjivanja broja i adresa sa nekim ljudaima sa kojim nije bilo niceg fizickog, nego zbog davanja broja posle "burno" provedenog dana/noci.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by the1whowished
...sa kojima stvarno moze da se prica.
Samo da se prica, ili...? :P :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma ja sam cula da se delete, ne samo zaprica, nego trazi i dokumentovane dokaze o hiv statusu.... jbg, meni nije...izgleda se nisam pokazala :P :kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Originally posted by the1whowished
...sa kojima stvarno moze da se prica.
Samo da se prica, ili...? :P :lol:
I prica i pije u Zrenjaninu i uci.
Ovo sa Zrenjaninom je samo bila neuspela provokacija ove gore, da bi se zanimljila i smislila kada i kako bismo mogle.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by hlaefdige
ma ja sam cula da se delete, ne samo zaprica, nego trazi i dokumentovane dokaze o hiv statusu.... jbg, meni nije...izgleda se nisam pokazala :P :kiss:
:smeh: :qqlele:

:kiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahha...nije zaboravila....radi na tome.....a i kafana u koju hocu da te vodim nesto neredovno radi....razmisljam kako da ustanovim da li se i koliko ustalila....ali radiiiim na tome....
By Hans
Bilo je....i to je sve. Jedna noc i kaJanje....
Korisnikov avatar
By Markiza
Desilo se jednom,ostale u kontaktu i dan danas-sms,fb i ostalo.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa uglavnom sam bila u kontaktu.
I ostala.
Tacnije i pre toga sam imala kontakt, tj broj, ili sta vec..

Ako mi odgovara u sexu, onda to nastavim. Ako ne, ne nastavim. Prosto.
E ako ne nastavim, a ok mi je kao osoba, ostacu u kontaktu..
Korisnikov avatar
By Kittrie
uf, nisam to bas skolovala, ali kad god mi se dogodilo bila sam prebijena od alkohola.
i uglavnom taj sex nije ne bih ni okarakterisala nesto u cemu sam uzivala, nego cisto izivljavanje,
ili pak "pokusaj sexa".
ako bi uspeo, onda se i ponovi. ali spontano, opet, ne zakazano.

a skoro sve te osobe sam nekako vec i znala,
tako da , obrnes-okrenes, ostanem u nekom kontaktu, neko vreme, ko da nista nije bilo (cak i ako se sex ponavlja, o tome se ne prica uglavnom, samo se dogodi :nesiguran: ).
a ako mi biva ponudjena veza ili kres sema, posle 1. sexa, onako konkretno, ne zelim je, jer mi se taj sex generalno ne dopada pa ga "KAO" i ne praktikujem. :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!