Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Fassbinder
Mislim da je na tržištu potreban potpuno suprotan proizvod- neka živa soda koja će da razjede naslage zapeklih kurtona preko ljudske duše- ako je još uvek ima- kako bi se nekako neko nekad usudio da se zapravo (actually) otvori drugoj osobi- i bude spreman na malo žrtvovanja. ""jer za ljubav treba imat(i) dušu!
...možda žemskinjama ne treba takav proizvod- one imaju estrogen! ;) :latentnamizoginija?:
Korisnikov avatar
By Kittrie
i muskarci imaju estrogen, kao sto i mi imamo testosteron. ;)

ova ideja.. "ljubav" i sve sta nosi/odnosi sa sobom (krajnje pojednostavljeno receno) ima previse aspekata postojanja da bi se mogla banalizovati.
nisam u raspolozenju da pisem esej o tome sad,
a i dovoljno je vec receno.

edit: u stvari mi se malo smucilo pojasnjavati neke stvari iz opsteg obrazovanja, koje svako moze i treba naci/znati, da bih pri tom nekad/cesto bila shvacena kao da se postavljam "iznad nekog".
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Ako je izmisljen kondom koji ce nas stititi od polnih bolesti i nezeljene trudnoce, sta mislite, kako bi to izgledalo da se kroz par godina na trzistu pojavi neka vrsta zastite koja ce nas stititi od zaljubljivanja, ili bolje receno, koje ce nas zastititi od bola i da budemo "hearbroken" ?

kako bi to izgledalo, i da li bi ga upotrebili?

da li danas ulazimo u veze sa uvek vecim strahom da nas neko povredi ili smatrate da je ipak najbolji moto "no risk - no fun"

:pivce:

ne znam kako sam dosla do toga da razmisljam o ovako necemu, ali verovatno nije nista dobro :lol:

Slika
ja to imam izgleda urodjeno. jako retko se zaljubljujem. al kad se zaljubim, poludim za sve pare. ni zid me ne bi sprecio.
By Kragi
E bez uvrede, ali ... kad bi pederi prestali da se zaljubljuju u svakog na koga im se digne kurac, ovakvih tema ne bi ni bilo. :kragi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!