Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Bacala sam i oci i sociva na jednu...ima koja godina, toliko sam bila bezobrazna i nekulturna kad se setim :nope:
Sramota me je sad... :sigh:

Onda sam capila jednu koja je imala nesto nedovrseno...i tako...dobro se zavrsilo, aliii ne savetujem to nikome.

Mislim da nije dobro mesati se u veze, dobre, lose, kakve god...ako je sudjeno bicete zajedno :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galadriel

Anđeli forumski, bezgrešne dušice i zagovaraoci prave ljubavi koliko ste puta bacili oko ili ćapili nekom nekog ko je bio u vezi u tom momentu?

Ja jednom samo davno, bejah mlada :paki: i na vreme sam se povukla. :opatica:

* Kafana sa ovim imenom zaista postoji u jednoj vojvođanskoj varošici. :meso:
pa jednom sam chapila jednu sto je bila u vezi 4 godine na dve nedelje, ako na to mislis.

s druge strane, neki razni su varali nekog sa mnom. u vise od pola slucajeva nisam ni znala da imaju nekog, to su uglavnom bili one night standovi, a tu se nesto ne trudim da upoznam osobu, tj. sto manje price to bolje.

nesto se ne vidim u ozbilnijim kombinacijama sa nekim ko je meni na oci prevario nekog. ne bih da postanem ljubomorna pod stare dane, a onako, imala bih komad razloga da sumnjam.
Korisnikov avatar
By Azdaja
dvaRed...

2005 - bila je u vezi par godina, verena sa Đevojkom...bejasmo zajedno oko 2,5...

2009 - moj prvi pokusaj ons-a :lol: zavrsile u vezi, cuh od nje kasnije da ima momka godinama i tako...

bilo veselo :lol:

jedino s tom veselom strejtusom sa momkom ostah u dobrim odnosima..:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!