Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TheDutchess
Nesto danas razmisljam o devojci i bivsim i njihovom odnosu sa mojim roditeljima & vice versa...
Upoznala sam roditelje od skoro svake i uglavnom su me gotivili.
Od bivse me keva hejtovala ali to zato sto je bila isfrustrirana sto joj je cerka lezbejka a pritom i buchica tako da chim bi videla neku njenu devojku pocelo bi prevrtanje ochima.
I od jedne devojke s kojom sam bila pre vishe godina, njeni homofobicni roditelji su uvek bili sumnjicavi prema nasem odnosu.

Sadasnju devojku s kojom sam vec dugo mama obozava posto je prva koja je femme/dodushe nije imala nista protiv nijedne devojke ali njom je odusevljena.
Ne pricamo puno o tome niti ja pominjem sta nas dve radimo itd...ali mislim da je mama skapirala to jos daaavno tako...posebno kad dodje smeshkajuci se u sobu da nas ponudi kolachima.
Tata je mislio da su drugarice tako da nije nikad obracao paznju na to.

Da li su vasi roditelji upoznali/poznavali vashe momke/devojke?
Da li ste vi njihove?
Kakav je bio utisaka i da li ste ih predstavili kao drugare,partnere,nesto trece?
Korisnikov avatar
By Blady
Keva jeste, jos dok je bila ziva, ali ne kao partnerku vec drugaricu, ali je znala... ja predpostavljam da je znala... od moje devojke svi znaju... i mama, sestra brat.... na pocetku je bilo onako, mislim da sve vise prihvataju, ali nikad nismo imale nekih vecih problema povodom toga, a sad pogotovo kada ona ima stan, i ona i ja ne dozvoljavamo da se bilo ko mesa u nase odnose...
Moja sestra je itekako prihvatila jel je i ona ufazonu" tako da volimo da pravimo zajednicke vecere.... eto... u r welcome tooooooo :giggle:
By Çâðê_DUP
Da li su vasi roditelji upoznali/poznavali vashe momke/devojke?
Da li ste vi njihove?
Kakav je bio utisaka i da li ste ih predstavili kao drugare,partnere,nesto trece?
jao boze! pa majka moje prve ljubavi me je i navela u gej vode. lepo mi je zena rekla da se tornjam kod "onih tvojih nastranih"

-ali ja nisam gej!

-jesi, jesi! nego sta si!

i ja se tu zamislim, majku mu, mozda je i u pravu :misli:

..
isla sam mnogo puta kod nje kuci, kao drugarica. njeni su bili zesci seljoberi, ali sam ih nekako kulirala. doduse, uglavnom nas je smarala samo njena majka posto ju je jurila sa benkicom po kuci: 'da se, sine, ne izmrljas dok jedes!' :hypno:

.

ili da vodi razgovore sa mnom kako je sramota sto se njena kcerka farba "pred gostiju, ja se nikad ne farbam pred mojim muzem, sramota! no, eto, sad je to u modi!" :colorado:

..
ili da mi prica kako je 'ricar' cemberlen bijo super dasa, sve smo za njim suze ronile!"

zena je oberseljanka, znaci..nije ni cudo sto se sve zavrsilo tako kako se zavrsilo..
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Mojubivsu je keva mrzela i dok sam je predstavljala kao drugaricu, a kad je saznala da sam joj riba, tek ju je onda zamrzela. Njeni roditelji su hvala bogu ziveli u drugoj drzavi, tako da sam bila postedjena casti da ih upoznam.
Keva sada ni ne zna da moja devojka postoji, misli da setam nekog klinca, tako da nema stav, ali mislim da joj se ne bi dopala zbog razlike u godinama, a cale je znao za prvu, ali je nikada nije upoznao, pa nije iamo stav. njeni mene znaju, ali ne kao devojku, nego kao poznanicu koja njihovom unuku (od druge kcerke) drzi privatne casove i njena keva me gotivi, a cale nema stav (prema vecini stvari nema stav, a i prema onome cemu ima taj stav je negativan).
Korisnikov avatar
By mirth
Poznajem i ja njene a i ona moje, vec dugo zivimo zajedno pa to tako valjda mora da ide.

Moji ne znaju za mene, ali razumeju da smo jako bliske (mislim da jako dobro osecaju nas odnos) pa se i oni prema njoj ponasaju kao da je clan porodice, pitaju uvek za nju kad se cujemo, sta ima novo u njenom zivotu, da li je dobro i da li je srecna, pozovu ponekad nju da spijuniraju gde sam i kako sam ja kad sam na tri coska ili pretrpana obavezama pa me nema nigde, fini su jako prema njoj jer ja sa njom zivim i meni je to fenomenalno - ne bih ni ocekivala ista vise od njih kad su ionako hronicno neupuceni u moj zivot otkako sam se rodila, poslednih deceniju otkako ne zivim sa njima pogotovo.

Njeni roditelji znaju za nju i ok su sa tim, doduse dugo nismo razgovarali o tom delu sta smo mi jedna drugoj, ali sam im se od starta svidela a i oni su meni, i uspeli smo da ostvarimo lepu komunikaciju. Kasnije smo poceli i otvorenije da razgovaramo po pitanju naseg odnosa, nista spektakularno - neki planovi ili misljenja ili cak i sporedne svari o kojima pocnes da pricas normalno, pa usput i cujes i kazes nesto korisno, gradis odnos i ja bas uzivam u tome.

Mislim da su i moji i njeni roditelji zahvalni sto im cerka kraj sebe ima nekog ko vodi racuna o njoj na one nacine na koje mi vodimo racuna jedna od drugoj - krpimo si rupe i nadogradjujemo nedostatke. A roditelji to valjda vide bolje nego bilo ko kad oni te rupe i nedostatke najbolje poznaju i najvise nad njima strepe.

A i sasvim je lako lepo se slagati kad svi medjusobno pustaju druge da zive svoj zivot. Retko se vidjamo.
Korisnikov avatar
By m..
Moj cale je upoznao moju sadasnju devojku, al mu nisam rekla da mi je devojka. Sedeli smo zajedno u kaficu i pili viski. Mada, mogao je da provali. Njoj je malo neprijatno da mi bleji s familijom tako da ne insistiram na upoznavanju i slicnom, mada bih ih rado upoznala. Ja znam njenu sestru, a ona ce upoznati mog brata kad on dodje u zemlju. Pritom mojima nikad nisam rekla da sam gay, brat zna i stavio mi je do znanja da zna, a kontam da i ostali znaju nego se prave blesavi.
Korisnikov avatar
By Deksi
Upoznala mi je decka keva i zna sve...
Ne zadiremo u temu naseg odnosa previse i ne udubljujemo se u tu pricu jer mislim da joj se ne bi svidjali svi detalji.
Ali generalno je ok sa tim,on joj se jako dopada kao osoba i insistira na mom "druzenju" s njim.
Cale pojma nema.
Korisnikov avatar
By Minie
Mama zna sve,sad i za devojku, a znala ju je i kao drugaricu...ponekad kaze da joj se to ne svidja....imam srece sto me jako voli. :happy: Njeni roditelji me poznaju kao drugaricu, ali su ludi ako nisu vec provalili...
Dakle imam srece..
Korisnikov avatar
By Sanguine
Ne zivim s tat0m niti imam nekih kontakata sa njim.
Mama je upoznala dosadasnja 3decka i zna za mene.
Prvog je malo teze prihvatila ali je bila ok s njim,drugog je hejtovala jer je po njenom misljenju bio nevaspitan jako.
Dexija je skoro upoznala i obozava ga,mislim da se urotila s njim i da zajednickim snagama pokushavaju da promene moje radne navike :lol:
By Speculum Columbae
Moji roditelji nikada nisu upoznali ni jednu moju vezi.
Ako ima pravde na ovom svetu, tako će i ostati.
Korisnikov avatar
By maka
moja keva prilicno hejtuje moju sadasnju devojku jerbo i dalje veruje da je ona mene obrlatila, pretvorila u lezbejku (iako zna da sam i pre bila sa devojkama). Ipak, zna da joj udeli neki kompliment kada spomenemo moju devojku. cale ne zna da sam gej.

s druge strane, ja sam skroz usla u familiju moje devojke, svi me znaju i svi me uglavnom gotive, keva i cale pogotovo , iako je bio period kada njen cale nije mogao da me podnese, danas je skoro in love with me. njena sestra zna za nju i u dobrim odnosima je sa mnom, cak mi se poverava itd..

sve u svemu, nije lose.
By alexandermagic
Ne živim s roditeljima. Neke su upoznali, neke nisu. Za one koje jesu, znali su o čemu se radi. Ne stidim se svojih izbora.

S druge strane, malo kad sam želio upoznati familiju partnera. Od ovog sadašnjeg, mislim da sam upoznao sve koji su mu živi, uključujući i bivšu suprugu. :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
paaa roditelji mog decka misle da sam mu ja kolega tako da nee :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!