Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Anonymus

Ja ne razumem ljude kojima je seksualnost jasna, koji su nesto oduvek znali ili rano znali i sasvim sam sigurna da oni ne mogu da razumeju mene u tom pogledu. Ja samo mogu da konstatujem da oni postoje i njihov dozivljaj sebe/drugih isto kao sto postojim ja i moji dozivljaji. Ne mogu da kazem da je njima nesto lako ili tesko isto kao sto oni ne mogu da kazu tako nesto za mene. Konstatacija da se ne razumemo vec je neka vrsta razumevanja :)
Želim da uramim ovaj post i stavim ga na zid. :yes:
Hvala :)
Korisnikov avatar
By 2kune
retroaktivne spoznaje iz života odrađuju se nakon 70-te godine života, u protivnom, kazna se plaća po satu upražnjavanja te aktivnosti kod lokalnog šrinka... :sudija:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by Null

a izvini što ću biti... whatever, aliiii... na šta si drkao? mislim, šta ti je tad bivalo u glavi? :novinar:
Sad listam ovu temu ponovo i tek sad primetim ovaj post! Nisam ga ni skontao ranije.

Pa kad ga već primetih, da i odgovorim sa zakašnjenjem.

Pod 1: :lol:

Pod 2: Dobro pitanje. Ni sam ne znam, odnosno ne sećam se. Mada ja tehnički nikad ne razmišljam o nečemu dok masturbiram (ja koristim samo fine reči :lol: ), mene sam taj čin dovoljno uzbuđuje.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[quote]Originally posted by Anonymus

Nemojte me linčovati zbog rogobatnog naslova teme! Zaista nisam znao kako drugačije da nazovem ono na šta mislim, a što ću pokušati da objasnim. Ne znam da li je iko spominjao nešto slično, ako jeste, pa, ponavljanje je majka mudrosti.

Recimo na primer da čitate neku knjigu. Vi čitate i čitate, priča ide svojim tokom i radnja se nadograđuje. I onda dođete do poglavlja u kojem se otkrije nešto izuzetno značajno, nešto što je od ključne važnosti za čitav zaplet knjige. I kada ponovo pročitate knjigu ispočetka, naoružani tim saznanjem, određeni delovi priče dobijaju sasvim novi smisao i postaju jasniji kada ih uklopite u taj novi kontekst.

Nešto slično se meni desilo pre neki dan. Moja životna priča je došla do ključnog momenta tek u 22. poglavlju, prošlog leta kada sam shvatio da sam gej. To "saznanje" me je poguralo da razmišljam o svom životu do tog trenutka i, konkretno, o činjenici da se nisam nikada zaljubio.

Samo što sam onda shvatio da se ustvari jesam zaljubljivao, i to više puta do sada, samo nisam bio toga svestan. Četiri puta ako ćemo precizno, barem sam toliko uspeo da razlučim zasad. U tom trenutku spoznaje sam se osećao veoma srećno, ne znam ni da objasnim zašto. Valjda mi je bilo drago što sam shvatio da sam uopšte sposoban da se zaljubim u nekoga, ako uzmemo u obzir da sam toliko dugo verovao da mi se to nikada nije desilo.

Najzanimljivije je što sam svaki put tu zaljubljenost protumačio kao neko oduševljenje ili divljenje prema dotičnoj osobi. Prosto mi je neverovatno, posmatrajući to iz ove tačke gledišta, kako sam uspeo sebe da obmanem i ignorišem svoja osećanja. I još sam se ja, jadan, pitao zašto uvek osećam to oduševljenje samo prema momcima a ne i prema devojčicama. Self denial is a powerful drug. :)

Jesam ga otegao i nisam ni siguran da sam postavio u pravi deo foruma, ali poenta je: eto, to je jedno apsolutno sam se osetila identicn pre5 godina.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Odgovor mi usao u citat. :kopanos: U svakom slucaju ovo kao ja da sam pisala.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Null

a izvini što ću biti... whatever, aliiii... na šta si drkao? mislim, šta ti je tad bivalo u glavi? :novinar:
Sad listam ovu temu ponovo i tek sad primetim ovaj post! Nisam ga ni skontao ranije.

Pa kad ga već primetih, da i odgovorim sa zakašnjenjem.

Pod 1: :lol:

Pod 2: Dobro pitanje. Ni sam ne znam, odnosno ne sećam se. Mada ja tehnički nikad ne razmišljam o nečemu dok masturbiram (ja koristim samo fine reči :lol: ), mene sam taj čin dovoljno uzbuđuje.
:hamlet:

ne znam šta b' ti reko. ja sam u 6. razredu hteo da vodim ljubav :sweet: sa drugom iz odeljenja. :osama:
By tasa
Originally posted by acid drop

mene, brate, puklo na prvom rođendanu. još onda, kao malecka sam znala da volim žene.
Originally posted by acid drop

mene, brate, puklo na prvom rođendanu. još onda, kao malecka sam znala da volim žene.
haha i mene
ja sam velikim devojkama ubacivala smoki u dekolte
kao upao mi slucajno pa obema rukama i nosicem ops unutra da trazim :D
a sto se tice teme mnogi su mi pricali o toj zbunjenosti i nesvestnosti o samom sebi i svojoj sexualnosti
mislim da je to ok jednako kao i kad je neko svestan oduvek
jednostavno nismo svi isti i ne treba da budemo
bitno je da kad tad spoznamo i prihvatimo sebe
jedina mi je tuga kad se taj proces otegne pa propustis neke lepe godinice odnosno prodju mimo tebe pa se ovako retroaktivno setis sebe i mogucnosti da ti bude lepo, ali dobro sve je to zivot i sve je to za ljude
najvece je zlo kad npr kao jedan moj drugar koji kaze da je bisex i da bi zelio da je strejt a vazda visi na gay chatu
zao mi ga je jer nece da prizna samom sebi da je ustvari gay
on se zaista muci i sam sebi priredjuje grozne lomove a cemu to kad ce kad tad doci do samoga sebe ili ce ostati u lazima da je bisex i prisiljavati se na mastarenje o vezi sa zenom i braku o cemu stalno prica ali sa nekim kiselim izrazom na licu koji nece da prizna
a da ne pricam o nekima koji su i zavrsili u strejt braku lazuci sebe pa posle tek napravili haos i sebi i svom partneru koji nicemu nije kriv
nego meni je drago sto sam bila oduvek svesna sebe samo mi krivo
sto nisam imala hrabrosti da budem ja nego sam dugo samovala i cutala da ne kazem lagala ljude i mastarila kako cu jednom biti ono sto sam danas
srecna ja u srecnoj vezi sa zenom...
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja bih se nadovezala na ovu temu (nadam se da mi autor neće zameriti) sa pitanjem: da li ste uvek svesni zaljubljenosti? Mislim na prezent.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ili bolje rečeno: da li ste erotski samosvesni?
Korisnikov avatar
By Anonymus

ne znam šta b' ti reko. ja sam u 6. razredu hteo da vodim ljubav :sweet: sa drugom iz odeljenja. :osama:
Pih. Ja u šestom razredu nisam bio svestan ni činjenice da sam naivno, socijalno neprikladno, iritantno derište, a kamoli svoje seksualnosti.

Mene je počelo da "trese" tek u srednjoj školi, ali sam navlačio sebi zavesu na oči. I zato sad pišem o retroaktivnoj spoznaji zaljubljenosti. :trep:
Korisnikov avatar
By Anonymus

a cemu to kad ce kad tad doci do samoga sebe ili ce ostati u lazima da je bisex i prisiljavati se na mastarenje o vezi sa zenom i braku o cemu stalno prica ali sa nekim kiselim izrazom na licu koji nece da prizna
Ovo sam bio ja. :)

a da ne pricam o nekima koji su i zavrsili u strejt braku lazuci sebe pa posle tek napravili haos i sebi i svom partneru koji nicemu nije kriv
A pomisao na ovo me je naterala da prestanem da se obmanjujem i budem iskren prema sebi.

Off topic, ali sam se našao u napisanom, pa sam morao da prokomentarišem.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Galateja

Ja bih se nadovezala na ovu temu (nadam se da mi autor neće zameriti) sa pitanjem: da li ste uvek svesni zaljubljenosti? Mislim na prezent.
Originally posted by Galateja

Ili bolje rečeno: da li ste erotski samosvesni?
erotski samosvestan... i svestan da sam zaljubljen? meni to nije isto. ali ne znam ni šta podrazumevaš pod erostkis samosvestan. a ni pod zaljubljen .lol
Korisnikov avatar
By Madonna

Pih. Ja u šestom razredu nisam bio svestan ni činjenice da sam naivno, socijalno neprikladno, iritantno derište, a kamoli svoje seksualnosti.

Mene je počelo da "trese" tek u srednjoj školi, ali sam navlačio sebi zavesu na oči. I zato sad pišem o retroaktivnoj spoznaji zaljubljenosti. :trep:
ne voliš decu? :icequeen: :gatara:
Korisnikov avatar
By Anonymus

ne voliš decu? :icequeen: :gatara:
Kako odgovoriti na ovo a ne ispasti bolesnik?

Ne, ne volim decu. Živim pored osnovne škole i stalno mi se deru na prozor. Eto.

Da odgovorim i na Galatejino pitanje: iz svega izloženog, mislim da je prilično očigledno da ranije nisam bio svestan svoje zaljubljenosti. Sada? Ko zna. Voleo bih da mogu da kažem da jesam, ali moraću jednostavno da sačekam da mi se desi.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ova tema mi je fenomenalna.

Svaka cast na tako iskrenom suocavanju sa celom pricom, a pogotovo sto si to uradio javno, na forumu, spremno da prihvatis i komentare ljudi koji ne mogu da te razumeju.

I ja sam i dalje u nekoj slicnoj fazi iako sam za nijansu stariji od tebe. Iako sam oduvek znao da me privlace muskarci (mada nikad drugovi sve do neke 19e), do skora nisam sebi mogao da priznam da sam gej. Pre nekih godinu i po dana sam to konacno ucinio, mada moram reci da se ni u tom terminu ne pronalazim previse, mada recimo da je najblizi.

To mi je i najveci problem da se nesto sire autujem.
"Znate, ljudi, ja sam... paaa... recimo nesto poput geja."

Da ne zaboravim, definitivno se najvise vidim u tvojoj prici o zaljubljenosti. Na taj nacin i ja definisem svoje emocije prema muskarcima.
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by niotkuda

Ova tema mi je fenomenalna.

Svaka cast na tako iskrenom suocavanju sa celom pricom, a pogotovo sto si to uradio javno, na forumu, spremno da prihvatis i komentare ljudi koji ne mogu da te razumeju.

I ja sam i dalje u nekoj slicnoj fazi iako sam za nijansu stariji od tebe. Iako sam oduvek znao da me privlace muskarci (mada nikad drugovi sve do neke 19e), do skora nisam sebi mogao da priznam da sam gej. Pre nekih godinu i po dana sam to konacno ucinio, mada moram reci da se ni u tom terminu ne pronalazim previse, mada recimo da je najblizi.

To mi je i najveci problem da se nesto sire autujem.
"Znate, ljudi, ja sam... paaa... recimo nesto poput geja."

Da ne zaboravim, definitivno se najvise vidim u tvojoj prici o zaljubljenosti. Na taj nacin i ja definisem svoje emocije prema muskarcima.
Pa hvala. Drago mi je što ovde postoje ljudi koji su prošli kroz istu stvar o kojoj sam pričao i podelili svoja iskustva. :) Sa tvojom situacijom ne mogu baš da se poistovetim, budući da se ja definitivno pronalazim u terminu "gej", ali bez obzira na to se nadam da ćeš vremenom raščistiti celu stvar i da će sve doći na svoje mesto. A bitno je jedino da se ti osećaš prirodno u svojoj koži, čak i ako ne možeš da natakneš neko ime na to što jesi.
By Kragi
Ja nisam siguran, ali sam razmisljao o tome. Desavalo mi se da budem mnooogo blizak sa drugom u srednjoj a kasnije shvatim da sam mozda bio zaljubljen.

Uopsteno, sad vec ne bih verovao u ta sranja. Vise verujem u povtedjenu sujetu ili nemogucnost nalazenja nekog boljeg. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne verujem u retroaktivnu spoznaju bilo kog osećanja.
Sve je to naša projekcija, bitno drugačija od osećanja koja su nas obuzimala u trenutku koji sada analiziramo.
Ako u trenutku dešavanja nisam spoznao neki osećaj, znači da se nije ni dogodio.
Prosto i jednostavno!

Ako govorimo o nesvesnim potisnutim osećanjima koja se kasnije ispolje, ni u to ne verujem, jer mi moramo biti svesni nečega da bismo to i potisnuli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!