Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by DJRS (little helper)

Ona je jos uvek uplasena da nesto preduzme sama, a ja ne znam kako drugacije da joj pomognem i dam joj odgovore na pitanja:puzzle:
Pa probash ti i prenesesh joj utiske,ako si pravi drug uchinicesh to za nju :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
26 :shocked: Kakve pozne godine, kakve zene, kakvi bakraci - odmah u penziju :deda: ;)

Ja sam jednom procitala na nekom stranom lgbt sajtu da je neka zena sa 70 godina spoznala da je lezbejka. Kad se toga setim uvek se oraspolozim... Mada to sa neke strane deluje tuzno jer ispada da je skoro ceo zivot provela kao neko drugi ja tu gledam onu pozitivnu stranu - da ljudi dok su zivi tragaju i vazno im je da spoznaju sebe pa bilo kad i da stvari koje su se eventualno desavale nazovu pravim imenom...
Korisnikov avatar
By DJRS (little helper)
Hvala na komentarima. Onima koji su postavili pitanje odgovorivcu ukratko.
Ja sam dobar strejt drug koji zeli da pomogne svojoj drugarici. Ona zivi blizu Beograda. Sto se tice klubova bila je u Apartmanu gde su ljudi uglavnom u grupama (kao i u svakom klubu) i nije joj bilo lako da nekome pridje s fazonom "aj da se druzis sa mnom, ja sam nov, ne znam nista i nikog". Mnogo bi joj bilo lakse da izadje sa nekim ko je iz te price, a takvih u njenom okruzenju nema.
Procitala je ona dosta stvari sa ovog foruma (ali ga nije posecivala jedno duze vreme) i videla je temu gde su ljudi pricali u kojim godinama su se autovali, pa ju je to malo uplasilo.
Ona ne zna da ja ovo radim :elektro: malo ce joj mozda zasmetati, ali to nece uticati na nase drugarstvo.
Jos jednom hvala svima koji su napisali nesto na ovu temu i hvala onima koji ce, nadam se, jos nesto novo dodati jer je svaki komentar, koji nije zlonameran, dobrodosao.
Korisnikov avatar
By Torry
ti si divan drugar :setnja:

a reci drugarici nek se opusti i za pocetak neka se druzi sa nama na forumu, pa ce videti kako i sta posle...
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je jedino malo neobicno ako je drugarica lezbejka. Ako je biseksualna onda mi to nije neobicno. Susretala sam prilicno slucajeva da se to spozna mnogo kasnije, posle tridesete, cesto kad vec postoji muz ili deca. Ili znam zene koje kad im do tada ne ide sa muskarcima pocnu da se pitaju u smeru da li su biseksualne ili lezbejke, a ne znam takve primere kod muskaraca ili su redji. Muska seksualnost kako je ja dozivljavam je mnogo odredjenija. Ima i takvih primera iz sou biznisa, npr ona crvenokosa glumica iz Seks i grada, Miranda valjda bese, mislim da se sad udala za svoju partnerku a do 42 god je imala samo odnose sa muskarcima.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
I dalje me zbunjuje onaj post na prvoj strani o tome da skandalozno posle 2 meseca od autovanja sebi autovati se drugima...To ima neko propisano vreme ili šta?

Što se tiče godina, ne vidim problem... Iskustvo će steći ako bude želela da ga stekne i ostalo. A što se tiče druženja, šta znam.. Eto, forum npr.
Korisnikov avatar
By Marvin
A i, izadji ti sa njom... to svi ljudi koji nemaju gay društvo rade...
Korisnikov avatar
By colorado
Istina je da je tesko prici nekom i upoznati ga/je u pederaju.

Ako je bila hrabra da se autuje svim zivim strejterima oko sebe, ne vidim cemu strah od registrovanja na gej forum.

E sad, ako se stidi da pridje nepoznatim ljudima, to jeste problem... ne to koliko godina ima.
By LeDeNa_
Originally posted by colorado
Ako je bila hrabra da se autuje svim zivim strejterima oko sebe, ne vidim cemu strah od registrovanja na gej forum.
I ja ne vidim strah od foruma, chata...
Korisnikov avatar
By bas bleu
ona u medjuvremenu napunila 26 godina i u velikom je tripu da je sve kasno shvatila
reci joj da nista ne brine. bez problema ce do 30. imati minimum dve vrlo komplikovane propale veze ukljucujuci i pokusaj zajednickog zivota, sijaset nebitnih flingova i ons-a, random strejt zenu koja ce da eksperimentise na njoj i barem jedan vrlo nedefinisan sjebavajuci odnos koji nikako da postane ili prestane. lucky girl :yes:
Korisnikov avatar
By bas bleu
hate to break it to you, but cats are optional. still.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Originally posted by bas bleu

reci joj da nista ne brine. bez problema ce do 30. imati minimum dve vrlo komplikovane propale veze ukljucujuci i pokusaj zajednickog zivota, sijaset nebitnih flingova i ons-a, random strejt zenu koja ce da eksperimentise na njoj i barem jedan vrlo nedefinisan sjebavajuci odnos koji nikako da postane ili prestane. lucky girl :yes:
hahahahahahahahahaha :krezavi: :lol: :roflmao:

bas bleu, god bless you!!!
Korisnikov avatar
By topsecret
Samo neka se opusti, sve moze da se desi toliko brzo da i nije svesna svega, sve ostalo je malo vazno.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bas bleu
ona u medjuvremenu napunila 26 godina i u velikom je tripu da je sve kasno shvatila
Vrh :lol:

ONT: Izadji ti sa njom...
Predlozili su ti da ona dodje ovde kako bi se malo gay socijalizovala.. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!