Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 4NY K3Y

Opet ja :rolleyes:

ovi odozgo su se skroz sredili, ali bas, bas
i mora se priznati da su veoma happy sada

ok, jeste da su do tog stadijuma dosli nakon poseta psiholozima, jako, jako, jako dugih razgovora, introspekcija, popravljanja ponasanja, odnosa i sl., ali rezultat je valjda bitan

ovo je novi par

nisu mi toliko bliski kao prethodni par

nazvacemo ih osoba O (zena) i osoba B (muz)
imaju i dete
zive kod nje, a B je zaposlen kod njenog caleta u firmi, i nejn cale ulece sa kintom kad nesto vece zatreba

(nesto vece = voze 2 automobila, fancy letovanja, fancy zimovanja, tehnika, oprema, ukratko: ima se, moze se, a ako se ne moze - pitamo njenog caleta, koji velikodusno tresne kintu, pa se onda moze... )
neki bi njega nazvali prizetkom, neko bi rekao - muska sponzorusa

prica pocinje tako sto meni nesto biva cudno, konkretno - vikendima idemo negde, i odjednom B ide bez da zove drugare sa kojima se duze druzi, nego ide sa nekim u potpunosti novim drustvom (citaj: niko ga ne poznaje dovoljno iz te skupine)

izgovori raznoliki a vrte se oko "kasno uvece su mi javili, pa nisam hteo kasno da vam javljam" (to prica drugarima koji ne lezu pre 2-3-4 AM)

i onda jos dodatne neke stvari - dogovorimo se da se nadjemo negde, on kasni po sat - dva, ili javi da nece ni doci i tako dalje

a onda ih slucajno sretnu zajedno na ulici drugog grada, gde je on "otisao poslovno" - njega i 11 godina mladju devojku neku (zvacemo je osoba N)

sta bi uradili u ovoj situaciji?

znate za to, potvrdio vam je

da li bi rekli njegovoj zeni, zasto, kad i na koji nacin?

da li bi precutali i zasto?
imaš ovde temu: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 492&page=1
:sesir:
Korisnikov avatar
By Torry
jel ti imas neke normalne drugare?

salim se....

na osnovu prethodnih komentara, slozili smo se...cutanje je zlato s tvoje strane, a sve se sazna kad tad....
By RuznaGlupaZla
Reći njemu da ćeš reći njoj ako smjesta ne prestane s tim glupostima?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Čekaj, jel ti zezaš? Opet pitaš za isto, ljudi prethodno davali komentare i predloge a ti uradila po svom i sad opet pitaš? :roll:

LM, moram samo da primetim koliko bi ljudi odlučilo da ćuti i da ostane po strani... I to pričamo o prijateljima, ne poznanicima i drugarima/drugaricama... Jadni li su ljudi kojima ste vi prijatelji, samo to mogu da kažem.

Za Blacky - :kiss: :hug:
By RuznaGlupaZla
Originally posted by ROYAL
LM, moram samo da primetim koliko bi ljudi odlučilo da ćuti i da ostane po strani... I to pričamo o prijateljima, ne poznanicima i drugarima/drugaricama... Jadni li su ljudi kojima ste vi prijatelji, samo to mogu da kažem.
Ljudi vole djelovati fini :radosnice:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by RuznaGlupaZla
Ljudi vole djelovati fini :radosnice:

true

bas priupitah njihovu ni manje ni vise nego vencanu kumu zasto ne bi rekla, odgovor je: "Ne znam ja to za sigurno, jer nisam videla svojim ocima, niti mi je on licno potvrdio"
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Torry

jel ti imas neke normalne drugare?

salim se....

na osnovu prethodnih komentara, slozili smo se...cutanje je zlato s tvoje strane, a sve se sazna kad tad....
:lol:

ONT: ono sve sto sam i napisala...
U ovoj drugoj situaciji, mozda bi ona trebala malo da obrati paznju sta njen suprug radi...

@Royal :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ Ako bih rekla, znaci da nisam fina? :pokazuje:

:lol:
Korisnikov avatar
By Dina

Čekaj, jel ti zezaš? Opet pitaš za isto, ljudi prethodno davali komentare i predloge a ti uradila po svom i sad opet pitaš? :roll:

Za Blacky - :kiss: :hug:
Zivot nije bas samo crn i beo, ima i neke druge nijanse ;) Elem ja sam jednom rekla, pisala sam to sigurno i ovde da ne trazim, tada i nikad vise. I ta mi je drugarica rekla da sam pogresila i da se takve stvari ne govore. To zato sto ljudi koji su varani uglavnom znaju samo ne zele da znaju. I ti ih suocis sa necim sa cim oni u tom trenutku nisu spremni da se nose i ispadas krivac. Nisu svi ljudi spremni da zive u poliamoriji i otvorenim vezama (sto ne znaci da smo mi koji zivimo oslobodjeni svih iluzija samo su one druge vrste). A ljudska je priroda najcesce nesklona monogamiji. I sto da prijatelju srusis iluziju i ko sam ja da kazem da je to iluzija... Mozda ga/je partner/ka voli iako ga/je vara i negde on/a to zna samo nema tu slobodu da to nazove slobodnom vezom, mozda je osobi potrebna ta vrsta iluzije.
Korisnikov avatar
By taurus
ne meshaj se u tu vrstu problema,tj ne pravi tu vrstu problema...
Korisnikov avatar
By Elena
Ja bih rekla ... ko mu kriv kad nije uspeo da sakrije da pravi sranja :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!