Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
najgore je kada postane dosadno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by IriS

odbijanje. moj ego to ne može da podnese nekih 3-4 dana, a onda sem ponovo zaljubim... u sebe, dok ne naidje neko drugi u koga ću se zaljubiti :D
Upravo. Sujetica, iako izrecena u deminutivu, cesto poprimi dimenzije nesagledive okom.
Ali mi se nekako uvek desi da mi se svidi neka stvarno fina i okej devojka, pa onda nemam nacina da je potpuno odjebem u svesti, vec sve to krene u pravcu osecanja bliskosti... i tako se negde i spasim.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
preko prevare mogu da predjem, nisam ni ja svetica, ali mogu da predjem ako mi draga osoba pridje i iskreno sve kaze kako je doslo do toga i jos iskrenije ZASTO je doslo do toga.
desavalo mi se da prevarim i kad mi je sve ok u vezi, da je to jednostavno trenutak slabosti ili samopotvrdjivanja da sam jos uvek privlacna devojkama iako znaju da sam zauzeta, ili mozda bas zbog toga.

ali kada me neko gleda u oci i laze, onda je to kraj, pa makar bila laz tipa koliko su kostale zvake na kiosku.
brutalno sam iskrena i u vezi i prema drustvu i prema porodici, tako da lazi opravdane recima "nisam htela da te povredim" se ne tolerisu. iskrena sam i to ocekujem od osoba koje me okruzuju.
Korisnikov avatar
By Nikolaa88
LAZ! ali ne nervira me toliko sama laz kao i one sitne i opravdane, jer je to zapravo siri pojam.. mene iritiraju razlozi koji su do toga doveli... tj. veciti odgovor na pitanje ZASTO? onda svasta prolazi kroz glavu zbog cega te laze - pa kontas da li mozda prestao/la da te voli, da li si dosadio, da li radis nesto poresno, sta to cinis sto je dovelo do toga da te LAZE! Tada pocnes da se osecas melanholicno i depresivno i osecas se povredjeno... dobro ima slucaja kada sve na kraju ispadne ok, ali po meni kad ima lazi nesto ne valja :doh:
Korisnikov avatar
By acid drop
ono kad ne pokazuje ni trunku interesovanja.
a ček, to se stalno dešava. :retard:
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Kad me taj neko ignorise i kada oseca nesto prema nekoj drugoj osobi, a da u meni trazi utehu.. go away :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Torry
nepostovanje , iznad svega
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
prevara. odmah je definisem kao nedostatak ljubavi, tako da to moj kompleks ne moze da iskulira.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Ogledalo!
Nishta me ne mozhe vishe "ohladiti" kao pogled u njega...
Shto se vishe zaljubljujem, odraz je sve gori. :maca:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by tatjanam
sta moze da vas povredi najvise kad ste zaljubljeni? :tushe:

dali je to neverstvo,
nepoverenje,
nepostovanje,
mozda samo neke pogresno izgovorene reci...?????
...ili nesto sasvim drugo... :vudu:
Sve od navedenog i jos ponesto :D
Kad sam zaljubljena,osetljivija sam nego inace i mnogo toga moze da me povredi,ali mislim da bi mi neverstvo od svega najteze palo.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!