Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Kragine tura ga taurus bash u svaku rupu:tenis:
Dobro evo ti odgovor bez popovanja i fake morala:
javi se taurusu nek ti reši problem nedostatka iskustva sa drugima.Al samo ako si pasivan
![]()
Originally posted by Torry
ne volis ti njega dovoljno cim zelis nesto sa strane
i razdvoji sam sa sobom, sta je ljubav a sta je navika
a iskreno mislim sa si ti sam sa sobom resio, samo ti treba necija potvrda
Originally posted by Ulix
ne volis ti njega dovoljno cim zelis nesto sa strane
i razdvoji sam sa sobom, sta je ljubav a sta je navika
a iskreno mislim sa si ti sam sa sobom resio, samo ti treba necija potvrda
Zašto mora da znači da ga ne voli dovoljno, ako želi da ima seks i sa nekim drugim? Staviti znak jednakosti između ta dva je u najmanju ruku blesavo.
Meni se čini da je nerealno očekivati da jedna osoba može da zadovolji sve naše potrebe, koliko god da tu osobu volimo. Kad to kažem, ne mislim isključivo na seks, svi imamo različite potrebe. Ali to što dečko želi da ima seks sa drugima ne mora da znači da on i dečko imaju problema u vezi, ne mora da znači da je to "početak kraja", već da je možda potrebno updateovati pravila igre i malo promeniti tu vezu kako bi obojica bili zadovoljniji - problemi će nastati ako se jedan od njih oseća kao u zatvoru. (A za mene je već u startu problem to što ne mogu ni da razgovaraju o ovome.)
Originally posted by TorryNe znam kako da definišem ljubav, glup sam za te stvari.
hmm...po meni, ljubav je kada volis tog nekog dovoljno jako i snazno, da si ispunjen emotivno, i da ti je svaki dan veze kao prvi...i samim tim,nemas potrebu da mislis, zelis i gledas druge osobe, bar u tom smislu
a po tebi?
naravno, svako ima svoje vidjenje sta znaci ljubav, veza, prevara, sex, itd![]()
Originally posted by KragiAko dečko ne želi update veze, onda znači da mikki25 mora da se pomirim sa trenutnim stanjem stvari, ako želi da zadrži tu vezu. Samo je onda pitanje koliko još dugo ta veza može da opstane u tom obliku. Meni se čini da "updateovanje veze" nije nešto tragično i strašno.
A šta ako dečko ne želi update veze?
Originally posted by KragiMislim da nije stvar u tome.
I da, nemojte me samo ubeđivati kako je ljubav to kad gledaš dečka dok se cepa s'drugim ili pak da ljubav nema ništa sa tim! Kao ni to da vi koji funkcionišete tako to posmatrate krajnje ravnodušno!
... zato što me nećete ubediti![]()
Originally posted by mikki25Niko te ne osuđuje, ali ne mogu da ne primetim da ako posle deset godina niste izgradili odnos u kom nema međusobnog osuđivanja, dakle, jedan odnos gde je moguće govoriti bez ustezanja o bilo čemu, to onda po mojim merilima apsolutno nije funkcionalna veza. Ali moja sadašnja veza traje samo četiri i po godine, je li, ja po tvojim merilima nisam kompetentan da govorim o tome.
Razgovor sa njim i nije bas najbolja solucija jer ga znam i ja bih ispao najveca drolja kada bih samo to i spomenuo. A verujem da on meni isto ne bi rekao da zeli isto to. Ne moze me niko ubediti da nisam iskren i da nemam hrabrosti ili sta vec da mu to kazem. Rekao sam da je za tih 10 god bilo dosta odricanja sa obe strane. A ja se sada samo pitam da li je ta zelja za drugim ok, normalna, posle konzumiranja 1 proizvoda 10 god, ali da kaze neko ko ima toliko iskustva, znaci da neko ko je bio u vezi 2, 3 god ili cak 5 nije kompetentan da osudjuje i da kaze kako veza posle 10 godina moze da bude kao prvog dana. to je nemoguce, ljudi se menjaju, cak ni ja a ni bilo ko nije isti posle par godina. Veza je uspesna, sve funkcionise ok, ali meni se k`o za djavola javila neka zelja... Volim ga, nije navika, ali postoji eto, problem oko toga.
Originally posted by mikki25
A ja se sada samo pitam da li je ta zelja za drugim ok, normalna, posle konzumiranja 1 proizvoda 10 god.
Originally posted by UlixUlix, postoje kompromisi koji se jednostavno ne prave, iako kapiram šta si hteo da kažeš. Zapravo siguran sam da postoje i oni koje ti nikada ne bi napravio u vezi
Originally posted by KragiMislim da nije stvar u tome.
I da, nemojte me samo ubeđivati kako je ljubav to kad gledaš dečka dok se cepa s'drugim ili pak da ljubav nema ništa sa tim! Kao ni to da vi koji funkcionišete tako to posmatrate krajnje ravnodušno!
... zato što me nećete ubediti![]()
Poenta je da ako nekog voliš, spreman si da napraviš poneki kompromis kako bi voljena osoba bila srećna. I ako nekog voliš, onda želiš da pronađeš zajednički jezik kako bi ta veza uspela.
Originally posted by UlixNe znam kako da definišem ljubav, glup sam za te stvari.
hmm...po meni, ljubav je kada volis tog nekog dovoljno jako i snazno, da si ispunjen emotivno, i da ti je svaki dan veze kao prvi...i samim tim,nemas potrebu da mislis, zelis i gledas druge osobe, bar u tom smislu
a po tebi?
naravno, svako ima svoje vidjenje sta znaci ljubav, veza, prevara, sex, itd![]()
naravno da ne moraju ali meni kao emotivcu je jako bitno da spojim ta dva
opet kazem, 100 ljudi, 100 cudi, svako gleda sta mu je i kako najbolje![]()
@mikki25
e sad stvarno pocinjes da me nerviras, sta god da ti neko napise nista ti ne valja, uostalom sam resavaj svoje probleme, mislim da je tako najbolje
ipak, mi, koji smo bili u vezama manje od 10 godina nismo kompetetni da pricamo o tome, iako smo za to vreme verovatno uspeli ono sto ti nisi...da pricamo sa partnerom
srecno ubuduce
Originally posted by mikki25
A ja se sada samo pitam da li je ta zelja za drugim ok, normalna, posle konzumiranja 1 proizvoda 10 god, ali da kaze neko ko ima toliko iskustva, znaci da neko ko je bio u vezi 2, 3 god ili cak 5 nije kompetentan da osudjuje i da kaze kako veza posle 10 godina moze da bude kao prvog dana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!