- 26 Okt 2010, 11:25
elem, najgora moguca varijanta je da se ostaje u odnosu koji ne valja, sa izgovorom ljubavi (koja ce resiti sve), a u stvari se radi o strahu od nastavljanja zivota u solo varijanti. tu se slazemo.
oni koji pricaju da prava ljubav resava sve probleme, ili imaju mnogo srece ili malo iskustva.
Originally posted by Kragiuopste nije bio takav slucaj. no. ono sto sam htela reci je da postoje neki problemi koji i uz obostrani trud i ljubav ne mogu da se prevazidju u odredjenim trenucima, pa kad probate na sve nacine i to se ne resi, onda je adekvatna varijanta prekid veze kao takve. ljubav nema nista s tim.
Originally posted by m..Onda je ta osoba teški mazohista i voli da je neko jebe u zdrav mozak! e uz dužno poštovanje, koliki iq moraš da imaš da bi za nekim freneticno jurio godinu dana uz konstantne probleme ili neadekvatan odgovor sa druge strane? uz sve to još i voliš dotičnu?! idi bre ...
Originally posted by Blond BratA da recimo radis tako nesto godinu dana bez ikakvog efekta?
Iskreno, mislim da ko god kaze da odlazi a voli te, sere, sere Sanja.![]()
Dokle god postoji ljubav, vredi se boriti i prebroditi sve. A ako neko nece da se bori, jednostavno te ne voli dovoljno, nije shvatio vezu ozbiljno...to je jedna nezrela osoba koja nije vredna tvoje paznje.![]()
Da se ja nalazim u situaciji u kojoj si ti, znaci da volim neku osobu, pa pomerila bih i nebo i zemlju da pokusam da izgladim situaciju... Pricajte, stavi se u njenu kozu... Naravno, ako mislis da je to prava ljubav.
A sada me izvini, idem da izmerim temperaturu, izduvam nos i iskasljem slajmaru.![]()
![]()
Covek moze da voli nekog a da ne bude u vezi s tom osobom.
e, ako nešto ne ponosim onda su to ucveljeni koji imaju izbor ali od partnera ne odlaze zato što ga volebez obzira na sve probleme i odnos koji je sam po sebi nezdrav za oboje!
već sam rekao, umeo sam ja da se zaljubim i da posle nekog vremena shvatiš da to ne ide baš najbolje, može da ti bude teško, da patis i sl, ali da me neko godinu dana zajebava?!
mislim, onda kukajte još 5 godina bar i obavezno se potrudite da svoju odgovornost kamuflirate nečim što se zove ljubav.
elem, najgora moguca varijanta je da se ostaje u odnosu koji ne valja, sa izgovorom ljubavi (koja ce resiti sve), a u stvari se radi o strahu od nastavljanja zivota u solo varijanti. tu se slazemo.
oni koji pricaju da prava ljubav resava sve probleme, ili imaju mnogo srece ili malo iskustva.