Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Kragi
Originally posted by m..
Originally posted by Blond Brat

Iskreno, mislim da ko god kaze da odlazi a voli te, sere, sere Sanja. :lol:
Dokle god postoji ljubav, vredi se boriti i prebroditi sve. A ako neko nece da se bori, jednostavno te ne voli dovoljno, nije shvatio vezu ozbiljno...to je jedna nezrela osoba koja nije vredna tvoje paznje. -.-
Da se ja nalazim u situaciji u kojoj si ti, znaci da volim neku osobu, pa pomerila bih i nebo i zemlju da pokusam da izgladim situaciju... Pricajte, stavi se u njenu kozu... Naravno, ako mislis da je to prava ljubav.

A sada me izvini, idem da izmerim temperaturu, izduvam nos i iskasljem slajmaru. :lol:
A da recimo radis tako nesto godinu dana bez ikakvog efekta? :P
Covek moze da voli nekog a da ne bude u vezi s tom osobom.
Onda je ta osoba teški mazohista i voli da je neko jebe u zdrav mozak! e uz dužno poštovanje, koliki iq moraš da imaš da bi za nekim freneticno jurio godinu dana uz konstantne probleme ili neadekvatan odgovor sa druge strane? uz sve to još i voliš dotičnu?! idi bre ...
e, ako nešto ne ponosim onda su to ucveljeni koji imaju izbor ali od partnera ne odlaze zato što ga vole :sweet: bez obzira na sve probleme i odnos koji je sam po sebi nezdrav za oboje!
već sam rekao, umeo sam ja da se zaljubim i da posle nekog vremena shvatiš da to ne ide baš najbolje, može da ti bude teško, da patis i sl, ali da me neko godinu dana zajebava?!
mislim, onda kukajte još 5 godina bar i obavezno se potrudite da svoju odgovornost kamuflirate nečim što se zove ljubav.
uopste nije bio takav slucaj. no. ono sto sam htela reci je da postoje neki problemi koji i uz obostrani trud i ljubav ne mogu da se prevazidju u odredjenim trenucima, pa kad probate na sve nacine i to se ne resi, onda je adekvatna varijanta prekid veze kao takve. ljubav nema nista s tim.

elem, najgora moguca varijanta je da se ostaje u odnosu koji ne valja, sa izgovorom ljubavi (koja ce resiti sve), a u stvari se radi o strahu od nastavljanja zivota u solo varijanti. tu se slazemo.

oni koji pricaju da prava ljubav resava sve probleme, ili imaju mnogo srece ili malo iskustva.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Kittrie

@sanjas- nemam blage kako je to kod vas funkcionisalo.. nekad treba vremena da se neke stvari iskristalisu; i u tome svakog vodi duboka unutrasnja motivacija koje uglavnom nismo svesni- mislim na zakljucke do kojih se dolazi.. mozda sad nije pravo vreme vas, mozda je tako jednostavno. a mozda samo niste jedna za drugu.
u svakom slucaju stihovi 'odlazim, a volim te..'- ja ih dozivela i otpevala.
ljudi uvek kazu da vreme cini svoje, i to "mozda vam nije vreme"

al ja mislim da kod mene vreme samo moze doprineti da ja skontam da sam u najboljim godinama, i da kako mi je ova veza propala, da nije ni prva ni poslednja... ako sa njom ne budem kontaktirala mesec dana, ja cu se skroz ohladiti, nisam ko vecina da u meni ostaju oziljci i da cak i ako udjem u novu vezu, podsvesno se jos uvek drzim ove stare...

i ne smaras, nema potrebe za ovim sori u sledecem postu :mazi:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by m..
ono sto sam htela reci je da postoje neki problemi koji i uz obostrani trud i ljubav ne mogu da se prevazidju u odredjenim trenucima, pa kad probate na sve nacine i to se ne resi, onda je adekvatna varijanta prekid veze kao takve. ljubav nema nista s tim.

elem, najgora moguca varijanta je da se ostaje u odnosu koji ne valja, sa izgovorom ljubavi (koja ce resiti sve), a u stvari se radi o strahu od nastavljanja zivota u solo varijanti. tu se slazemo.

oni koji pricaju da prava ljubav resava sve probleme, ili imaju mnogo srece ili malo iskustva.

[/quote]

znaci, m.. u potpunosti nam se poklapaju misljenja...
ljudi koji se oslanjaju na to "ljubav ce resiti sve probleme" zive u bajci. osnova veze po meni nije ljubav (naravno da jeste jedan od bitnih preduslova) ali spremnost na kompromis, razgovor, biti tu za nekoga, podrska, to su mnogo bitniji faktori...

ja sam uvek za to da pre budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava, a ako moja devojka nije shvatila pravi razlog naseg raskida, vec zivi u zabludi da je to nedostatak moje inicijative i ljubavi (kako i drugi misle) onda me dovoljno nije ni upoznala i ne zna kako funkcionisem, a to mi je dodatna potvrda da sam bila upravu sto se raskida tice.
Korisnikov avatar
By badu
Jooj 'de me nađe baš sad s ovom temom. :sigh:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

osnova veze po meni nije ljubav (naravno da jeste jedan od bitnih preduslova) ali spremnost na kompromis, razgovor, biti tu za nekoga, podrska, to su mnogo bitniji faktori...
=ljubav
Korisnikov avatar
By badu
Kad ne budem toliko uspižđena, budem. :piggy:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Sada kontam da sam pogresila sa naslovom teme i odabirom pesme :sigh:

trebala je to biti ova pesma

''

a naslov.. I love you enough to let you go...

svakako.. prekasno je... ali tek sad pocinje da boli onako pravo...
By ~ Le Saint X ~
Ne,nije mi se nikada desilo tako nesto...

osim ako ne uzmem u obzir Marka iz Kanade
nikada u zivotu nisam osecao

...

so heavy on my heart

ali,jednostavno,ja sam morao da se vratim u Srbiju
iako sam bio ludo ludo zaljubljen u njega!
By Ulix
Originally posted by m..
To su one situacije kada probate sve da to opstane i opet ne ide i oboje patite, svako na svoj nacin. Kad prosto postane nemoguce popraviti neke stvari i jedina perspektiva je strmoglav u ocaj, i kad znate da ce, ako se neke stvari ne rese, postati ruzno, bolno i mucno. I kada prosto morate da raskinete dok se jos volite da se ne biste mrzeli i povredjivali.

Ne mislim da je to kukavicki. Mislim da je to uzasno teska odluka.
Originally posted by m..

Ovo što je m napisala. :sudija:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Jedna od mojih prvih veza je trajala oko godinu dana i onda smo prekinuli jer su nas svi vec zezali da cemo se vjencati sa 14 godina hehe :D preslatko... A volio sam ju (koliko se moze u tim godinama) :cvece: i pravog razloga nije bilo, ali tad jos nismo znali sta i kako dalje jednostavno ,,The time felt right!'' :D

PEER PRESSURE
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!