Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li još možete voleti kao i prvi put?

Trudim se.
2
5%
Ne.
13
30%
Da.
22
51%
Nikada i nisam.
6
14%
Korisnikov avatar
By Torry
mislim da ne

ja bih volela ali tako kao nekad, ne

ako se i desi opet, to ce biti nesto drugacije, da ne kazem jace ali mozda potpunije, zrelije, ali kao prvi put nikad
Korisnikov avatar
By maka
ne znam..meni se jos uvek desava prva ljubav. posle toga potop :giggle:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ako mislis kao prvi put - budalasto, naivno, pozrtvovano i slijepo do granice gluposti - onda NE.

Ako mislis kao prvi put - iskreno, bez zadnjih namjera, sa vjerom da ce biti zauvijek - definitivno.
Korisnikov avatar
By m..
mislim da da, i bolje i vise i zrelije, al sa podjednakim entuzijazmom i zeljom da dajem.

samo da se ukaze osoba koja je toga vredna.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by CokoladnaBananica

Ako mislis kao prvi put - budalasto, naivno, pozrtvovano i slijepo do granice gluposti - onda NE.

Ako mislis kao prvi put - iskreno, bez zadnjih namjera, sa vjerom da ce biti zauvijek - definitivno.
Ovo je baš lep odgovor. LAJK.

A može i ovo:

Upravo :up:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Sunce

Da. Cini mi se da sada to bolje "radim".
:up:

Isto. Sada je potpunije, jasnije, jace nego prvi put. Prvi put je da se ucis, sav si unezveren, ne znas gde si, nisi svoj....
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
pretpostavljam da mogu. "propale" veze ne ostavljaju bas neke posledice na mene u smislu vere u ljubav i sl. ali se, sasvim logicno, tesko nalaze osobe koje se mogu voleti.
By Isidora Dankan
Nikada kao prvi put, jer taj put je posebniji od drugih. Ali je pak moguce voliti mnogo snaznije od prvog puta neki drugi put. Samo se ne moze ponoviti onaj isti osjecaj i iskra u oku.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
naravno.. meni je svaka nova ljubav nesto posebno, i kada pricamo o prvoj, petoj, osmoj.. ja sam uvek kada sam u vezi 'najzaljubljenija" u tu osobu, a veze iza mene deluju kao da su bile slabijeg intenziteta.. i znam da ce sve sledece ljubavi biti jace dok se ne pojavi ona prava, i zaseni sve prethodne
Korisnikov avatar
By Galateja
Voleću sigurno, znam da tu energiju u sebi ne mogu da uništim, ali sledeći put ću uzeti u obzir činjenicu da sve ima rok trajanja.
Korisnikov avatar
By Torry
ja sam do skoro bila pobornik toga da se vise nikad ne moze voleti osim taj prvi put
Korisnikov avatar
By bu
ja ne mogu...prvi put kad sam volela..predala sam se u potpunosti tome...i znam da od tad...svaku sledecu osobu koju sam volela ..nisam je volela tom jacinom...ne kazu za dz da je prvi put najjace..al trudim se...vredi pokusavati dostici nesto..
Korisnikov avatar
By Blady
Napisala sam generalno...u prethodnom postu i kako funkcionisem...
Da li se moze voleti isto?
Ne, mislim da ne moze, i da su sve ljubavi razlicite.
Korisnikov avatar
By gossip
da...taj deo mene nikada nece umreti...taj deo ce videti samo onaj decko koji to stvarno zasluzi... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!