Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Bliskost

0 - pojma ja nemam o cemu ti to
3
10%
0 - ne znam sta ce mi bliskost
1
3%
0 - ja sam usamljen
6
21%
1 - ali vrednu
10
34%
6 do 10
4
14%
10 i vise
4
14%
svako koga sretnem
1
3%
By Tresh-grl
Imam osobe s kojima sam otvorenija i sa kojim vise provodim vremena nego sa drugim,imam one koje mi vise odgovaraju i one koje mi manje odgovaraju,s jednima volim da radim jedne a sa drugima druge stvari...
Ali moram priznati da nisam zaista bliska ni sa jednom....cak ni sa onim ljudima koje svrstavam u najbolje prijatelje...
Ljudi dodju i prodju....zato ostvarujem prijateljstva ali ne i preterane bliskosti sa ljudima.
Na kraju mogu da racunam samo na sebe samu,to sam naucila.
Korisnikov avatar
By Vespertine
2-5, zapravo tri da budemo precizni...Te osobe su kao neka konstanta u mom zhivotu i bez cimanja mogu sve da im poverim... Problem je jedino u tome shto u zadnje vreme vrtim sve jedne iste prezhvakane lepe priche iz proshlosti,nema novog materijala, a sve cheshce se nadjem u situaciji da ih "obradujem" novim razocharenjima :(
By J...
Iskreno, pojma nemam o cemu je ova tema. Nisam pateticna sto se tice proslosti i mislim da sam vremenom cak postala neosetljiva na mnoge stvari tako da mi je lepse da planiram srecnu buducnost nego da se zamajavam s prosloscu kakva god da je. (a uglavnom mi se cini da je bila mnogo naivna)
Korisnikov avatar
By Modesty
par osoba sa kojima bih rado pričala o zajedno provedenim trenucima...bilo ih je jako lijepih i iako sa tim osoba i nisam u kontaktu,osječam bliskost prema njima.
By Speculum Columbae
Okrenut svakodnevici na autističan, repetativan način.
Brojim stepenice, cveće, pomorandže.
O prošlosti retko razmišljam.
A imam vrlo bliske ljude koje sam počeo polako da teram, pa se trudim da istuprijam oštre ivice.
Korisnikov avatar
By nsc
malo mi je smesno kad na ovo odgovaraju 20ogodisnjaci - pa oni proslost jos nemaju, ovo je tema za starije
Korisnikov avatar
By smaug
^ Nonsense.
Ali ako mozda nekad slucajno i nemaju proslost sasvim sigurno i za razliku od starijih imaju buducnost.

On topic: O proslosti svakodnevno pricam sa bar trinaest osoba (ako niko s drugog kraja zemlje ne zove da pita o nalazima iz srednjeg veka).

A sto se bliskosti tice - tri osobe. Dve zive i zdrave i jedna odavno upokojena.
By Kragi
Originally posted by J...

Iskreno, pojma nemam o cemu je ova tema. Nisam pateticna sto se tice proslosti i mislim da sam vremenom cak postala neosetljiva na mnoge stvari tako da mi je lepse da planiram srecnu buducnost nego da se zamajavam s prosloscu kakva god da je. (a uglavnom mi se cini da je bila mnogo naivna)
Ni ja, majke mi :smeh:
počnem da kucam kako me je juče vozio drug iz srednje, sa kojim se nisam video dugo. bilo je prisećanja ali Kontam da to nije to.
enivej, proslost volim da 'vracam' jedino sa prijateljima ne i bivsima - ne zato sto je u drugom slucaju bila, po difoltu ruzna, naprotiv, nego zato sto je prošlost
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
"Zvuči fantastično, ali nemam objašnjenje ovakvog fenomena."

(taman sam tako i šarmantna)
Korisnikov avatar
By Dirrty
^
:lol:

Recimo postoji 2-5 osoba koje mi uvek poprave raspoloženje.
Mada, teško popraviti uvek loše raspoloženje...

Najbolje je kada se svi okupimo... tada vlada opšta histerija i smeh, bilo da je reč o prisećanju na zajedničku prošlost ili lupetanju o sadašnjosti/budućnosti.
Humor razumljiv jedino unutar te grupe.

Rekao bih da sam okrenut više ka budućnosti, jer prošlost zaboravljam, voljno ili nevoljno.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Imam dve jako bliske drugarice i 5 clanova porodice, koji mi mnogo znace.
Osoba koja je mnogo ucinila za mene u emotivnom smislu je moja baka,koja me svojim sitnicama i znacima paznje usrecuje..(naravno, tetka i majka su tu) Sama pomisao na njih cini da se osecam lepo. :love:
Naravno, tu je i drugarica koju poznajem 5g i na koju mogu da se oslonim u potpunosti.
Koliko god se trudila da se ne vracam u proslost, ipak pogledam iza sebe, ali ne zivim u njoj i trudim se da izvucem nesto, kako ne bih ponavljala iste greske :hyper: Vise sam usresredjena na sadasnjost i buducnost. :tumble:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
10 i vise

nisam "konstantna" osoba, da to tako kazem :lol:

stalno menjam drustva, smeta mi jako kad se javi monotonija, i onda za svaku grupu ljudi ili za pojedinacne osobe imam naravno nesto sto nas je povezivalo u proslosti i sto vredi prepricavati i secati se toga...
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam, koliko god da sam mislila da imam ljude meni bliske, i da su tu kad zatrebaju, uvek se desi nesto sto me pokoleba, ,neka sitnica, pogresan komentar, pogled, ili cutanje...dovoljno da se povucem u sebe, sta cu, takva sam...

glasala sam za usamljenost...mada bih rekla da samoj sebi samo verujem...ne bih se karakterisala kao asocijalnom, ali neshvacenom da
Korisnikov avatar
By Galateja
Iskustvo pokazuje da ne umem biti bliska. Mogu do jedne tačke a onda se sve rasprši. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!