Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Last_minutes
Mogu da radim nesto sto mene ne zadovoljava da bih udovoljila voljenoj osobi, ali granice moraju postojati...
A kada sam ostavljena...- Cesto sam razocarana i pokusavam da nadjem negativnu stranu odnosa, kako bih se "odvezala" :molise:
Jer verujem da je potrebno da odgovaramo jedna drugoj da bi opstale, a ako ne, nema svrhe vuci se i pokusavati... Tako da je to vise otvaranje sopstvenih ociju i prelazak iz iluzije u realnost :D
Odluke.. hm.. Ako je u pitanju nesto u cemu se dobro snalazim i ako sam sigurna da to je to ispravno- sama... A ako postoji doza sumnje, konsultujem se sa nekim, ali retko odstupam od svoje...
Ako je u pitanju odnos sa nekom osobom, volim da pricamo o tome.

Valjda je odgovarajuci odgovor :) :kingkong:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*

1.
Da li ste se ikada zapitali da li ste ucinili nesto protiv svoje volje (slaganje sa ljudima, cak iako nisu u pravu iz straha) samo da biste ostali sa osobom koju volite?
2.
Da li ste ikada dopustili da drugi umesto vas donose vazne odluke , ili,pak, imali poteskoce oko preuzimanja inicijative?
3.
Koliko ste daleko otisli samo da biste izbegli samocu, privukli paznju,ucinili nesto da ne bi doslo do okoncanja emotivne veze?
4.
Da li ste lako povredljivi, ukoliko ste naisli na neodobravanje ili kritiku od strane vaseg partnera?
5.
Osecate li se potpuno opustoseno i bespomocno kada ste ostavljeni?

1. Protiv svoje volje retko sta uradim i to je uglavnom na poslu, kad su odnosi sa partnerom u pitanju uvek iznesem svoje misljenje i trudim se da postignemo konsenzus da bi obe strane, manje ili vise, bile zadovoljne.
2. Donosenje odluka umesto mene... pa jedino kad je biranje hotela i prevoznika u pitanju. Mrzim da guglam hotele, buking sajtove i slicno, tako da jedino tu dozvoljavam da neko to odradi umesto mene... Preuzimanje inicijative zavisi od raspolozenje, volim da budem lider u svemu ali kad je ljubav tema onda umem da se malo povucem u sebe...
3. Do okoncanja veze dolazi kad zahlade emocije, a ne zelim da ih podgrevam jer su podgrejane emocije kao podgrejani krompir, toplo ali bljutavo - ako me nece onda me nece - osecao bih se jadno kad bih dosao u situaciju da moram da budem neko drugi da bih sprecio da on ode ako vec hoce da ode. A ako je problem do mene, onda bih se potrudio da to resim... naravno, pod uslovom, da zaista volim tog nekog...
4. Nisam, kritika je samo znak da neko obraca paznju na ono sto radim i uvek rado primim kritiku jer sam tako sigurniji da ce sledeceg puta biti bolje... Od partnera uvek ocekujem misljenje bilo ono kritika ili pohvala jer ako on prvi ne prokomenatrise ko ce onda?
5. Ne, to me potpuno motivise da poradim na sebi da sledeceg puta bolje biram.
Korisnikov avatar
By Blady
Da li ste se ikada zapitali da li ste ucinili nesto protiv svoje volje (slaganje sa ljudima, cak iako nisu u pravu iz straha) samo da biste ostali sa osobom koju volite?

Desavalo mi se. to je normalno, ljudske slabosti.. Doduse, nije tako u poslednje vreme... ;)

Da li ste ikada dopustili da drugi umesto vas donose vazne odluke , ili,pak, imali poteskoce oko preuzimanja inicijative?

Nisam imala nikada poteskoca, iako sam nekada zelela da neko umesto mene donese neku odluku...
Uglavnom sam bila ja ta koja dominira..

Koliko ste daleko otisli samo da biste izbegli samocu, privukli paznju,ucinili nesto da ne bi doslo do okoncanja emotivne veze?

Vise puta mi se desilo da sam daleko otisla, ali vise u mislima nego sto sam zaista to i uradila.. ali to nije bilo zbog samoce, vec naklonosti i ljubavi prema toj osobi..

Da li ste lako povredljivi, ukoliko ste naisli na neodobravanje ili kritiku od strane vaseg partnera?

Jesam, veoma sam osetljiva generalno kao osoba, impulsivna.. u poslednje vreme umem to da iskuliram, ali kada se nakupi, reagujem, kao prethodno napisano..

:cut: :drama: :(

Ne osecam se.. bude mi zao, pogotovo ako je to bilo nesto sto sam bas zelela...
By Speculum Columbae
1.
- To sam radio. Ali sam onda shvatio da to radim iz sebičnih razloga - kako bih u blizini zadržao osobe koje nisu bile naročito dobre prema meni (a smatrao sam da ih volim). Niti sam ja voleo njih, niti su one mene. Samo sam se plašio samoće.

2.
- Nikada.

3.
- Predaleko. Tako sam oborio sve što sam mislio da jesam, a što nisam bio i mnogo mi je loše u životu od tada.

4.
- Jesam, vrlo sam povredljiv. Ne uvredljiv, ali povredljiv.

5.
- Više ne.

Najgore od svega, čitam ovo što ljudi pišu. Svi ljudi prave iste greške i to čini da se osećam tako bespomoćno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!