Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
joj azdajo bas mi je zao.

ne znam nista pametno da ti kazem. drzi se.
Korisnikov avatar
By Dina
Moje saucesce i ovde :(

Ostalo ne znam sta bih rekla... jedino, postoji Mazina tema "Majke mi bajka in memoriam" u ovom forumu, o smrti njegovog bivseg pa ti mozda bude znacilo da je iscitas...
Korisnikov avatar
By Hys.
Jako mi je zao. Zelim ti da sto pre opet nadjes kakav-takav mir.
Korisnikov avatar
By Blady
JBTE

Ja sam tek sada videla status na Fbu.. ne mogu ti opisati koliko mi je zao zbog K.. znam koliko si je volela, koliko si je spominjala, koliko ti je znacila... i tacnije koliko to i sada osecas...

Nju nisam nikada upoznala, ali dovoljno bilo da znam koliko si srecna sa njom...
Rasplakalo me je, bas... Mislim da je vrlo potresna situacija, i nece ti biti lako sa onim sto te ceka...

Moj broj imas, sve sto ti treba, znas da mozes da me nazoves... iako nista sada ne moze zameniti, ako ikako mogu da pomognem, tu sam
:( :( :(

RIP
Korisnikov avatar
By mili86
:(

Moje saucesce.

ONT: Moj prvi decko... Bili smo dugo u vezi, kasnije smo raskinuli, ali smo se i dalje vidjali jer... ne znam, nije bilo prirodno ziveti bez njega... i mislim da su svi znali za nas... elem, bio je 1. maj 2006 - moj rodjendan - a nema poruke od njega, nema mejla, nema poziva... Sutradan sam saznao da je poginuo... Bio sam sav izgubljen, slomljen, nisam spavao danima... Izgubio sam veliki oslonac, podrsku, rame za plakanje... On nije bio samo decko, ljubavnik i sl. On je bio i moj drug i moj brat, i keva i cale, jer je uvek bio tu za mene... Ali.. ne znam... ja sam nekako utehu nasao u veri,,, mada nismo bili iste veroispovesti, tu tragediju sam prihvatio kao volju Onog gore... Od tada je dosta proslo, vise ne mogu da se setim njegovog glasa, ali njegove reci su zauvek tu... kad mi je tesko, kada sam sam, kada sam u problemu - ja se setim njega... Mozda jedine osobe koja je uvek imala vremena da me saslusa i da mi pomogne, da me utesi i zagrli... I kad mi ceo svet ode u kurac, ja pustim njegovu i moju pesmu i mislim o njemu... cak ponekad, kao da osetim njegovo prisutsvo, pa se na tren uplasim i trgnem, ali jedno znam... Nikada ga necu zaboraviti....
By Speculum Columbae
Nikako.
To je ono stereotipno pravilo - prvo će biti nepodnošljivo, određen vremenski period.
Onda će vreme malo učiniti svoje i okružiti te sopstvenim životnim obavezama i drugim ljudima i biće manje teško.
Ali nikada gotovo.
To je kao da imaš gorak i otrovan kamičak pod jezikom - osećaš ogavan ukus, žulja ti jezik, nekada i povredi, ali nikada ne smeš da ga gricneš, inače si gotov.
Korisnikov avatar
By Sunce
Moje saucesce. :(

Azdajo, drzi se. :hug:
Korisnikov avatar
By Torry
nek ona zivi kroz tebe...zivi za nju...prozivite zajedno ono sto niste do sad
By LeDeNa_
Originally posted by Dante

Nikako.
To je ono stereotipno pravilo - prvo će biti nepodnošljivo, određen vremenski period.
Onda će vreme malo učiniti svoje i okružiti te sopstvenim životnim obavezama i drugim ljudima i biće manje teško.
Ali nikada gotovo.
To je kao da imaš gorak i otrovan kamičak pod jezikom - osećaš ogavan ukus, žulja ti jezik, nekada i povredi, ali nikada ne smeš da ga gricneš, inače si gotov.
Da.O tome sam slicno i napisala.

Sta god vise da ti napisem, isuvise je...Jako mi je zao.
Korisnikov avatar
By spliff
moje saucheshtje :(

ot: vreme lechi sve. zvuchi otrcano, ali je istina
Korisnikov avatar
By badu
Napisala bih nešto lepo i mudro, iako mi ovakve situacije preko neta nisu bile po volji niti kulturi, ali nemerem drugačije, i sve što sam smislila je "A fak".

Primi moje saučešće. Žao mi je, zaista...
Korisnikov avatar
By maka
da se ne lazemo vreme ne leci nista,samo cini da otupis i naviknes na bol.
da se meni desilo,ja bih verovatno bila VRLO destruktivna neko vreme dok ne dodjem do psihickog i emotivnog dna,a onda bi krenula iz pocetka.. but that's just me
Korisnikov avatar
By Blond Brat
D., ne mogu da ti opisem koliko mi je zao... Znas da si mi draga i da se vecito sprdamo, nikad u zivotu nismo vodile ozbiljan razgovor, ali eto izgleda cemo sad, nazalost. :sigh:
Placi, lomi,...radi sta ti prija. Svako to prozivljava na svoj nacin... Stvarno mi je jako zao, drzi se, da i KUVI ne dodje po tebe. :lol: Moram malo da se salim... :mazi: Da ti bude lakse. :kiss:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ne mogu da zamislim kako se osecas..

eto, koliko sam te citala po forumu imam utisak da si jaka i izdrzljiva osoba, verujem da ces se izvuci iz tog cuda sto te scepalo :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!