Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nemam pojma sta ti znaci to u naslovu teme.
Bilo kako bilo, ja se vrtim inokosno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Hans_87

Zahvaljuci Indirama i ostalim folkerima, Srbi polako otkrivaju svoju homoseksualnu stranu, od koje vekovima unazad beze...Mozda bi i Srbija imala nekoga velicine Platona ali su ga preklali za dobrobit nacije.. :) Sveze meso stize iz dana u dan. :salut:
Da mi je tvoj mozak na par dana da se odmorim :love:
By Hans
Pa da unicorne, Srbi su pocheli da odlaze masovno na nekakve house zurke, ali i dalje koriste Fa. Pritom su sve veci homofobi. Sa druge strane, narod PREKO ESTRADE dobija "sliku" o gay ljudima...Tu dosta toga ne shtima.
off: Ja nemam mozak....
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by deželaš
Originally posted by Hans_87

Srbi su pocheli da odlaze masovno na nekakve house zurke, ali i dalje koriste Fa.
:lol:
Verujte da je gora zelena Malizia, još uvek je u opticaju, kao i ostale stvari iz devedesetih....
Sve je samo lepše upakovano, ali šmek devedesetih se jako oseća u poslednje vreme.

Welcome to '90. :D
By Hans
Razumemo se. :)
Korisnikov avatar
By deželaš
I šta još? Zanima me revival tog "šmeka" devedesetih inače.
By Hans
Turn aroooound... :bonnietyler:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne, nijesam zamjetila :awesome: još uvek nikakve krugove, osim što se o tome naveliko priča. A svi gay drugari su mi, je l te van lezbejskih krugova...

Soler sam po prirodi izgleda pa me to ne dotiče.. :)

Tu i tamo preko ovog foruma možda osetim, jer pročitam nešto usput, ali realno ne...
Korisnikov avatar
By taurus
okrecem se po tom krugu
uvek vidim samo tugu :rotflmao: i ostanem suva kurca:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Galadriel
moja prababa govorila dinar dala da u kolo uđe, daje 10 da iz kola izađe :P
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by miss lara

Da li se kao manjina vrtimo u krug?
Zašto drama? I zemlja se vrti oko svoje ose pa ne kuka. :D

Krug nije samo odlika srpske lgbt scene, niti nešto što se odnosi na prefiks homo. Bred je bio sa Gvinet, onda pousvajao decu sa Anđelinom, Anđelina bila sa Šimicu, Tom Kruz i Nikol Kidman, Tom Kruz i Penelopa Kruz, Penelopa Kruz i Havijer Bardem... A tek ono što je zakulisno. Eto, sad prozivaju Travoltu da je imao preference i prema muškarcima. Još da se ispostavi da je opštio sa Bredom i eto kruga. :giggle:

Pogledajmo samo te holivudske lezbejske relacije Garbo - Ditrih - Dakosta i nazad. :D

Meni je nebitno da li je nešto u krugu, van kruga, u kocki ili nekom drugom geometrijskom telu sve dok mi konkretna relacija prija ili u prevodu: dok ljube mene, nije mi važno koga su te usne ljubile pre i koga će posle.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!