Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by TotalControlPametno zboris, sto bi rekli...sve ja to znam...
Ako te iskorištavaju ljudi koje ti voliš, onda to može da znači smo jedno - Oni ne osjećaju isto prema tebi!
Zato se zapitaj:
"Da li su ti ljudi uopšte vrijedni toga da se ti nerviraš i tuguješ zbog njih???"
Originally posted by blenta
i najbitnije(ovo je jako glupo reci)
ne napraviti presedan
nikad!!!
kad jednom popustish
onaj koji je to zloupotrebio znace da cesh opet
i iskoristice
kad god mu bude trebalo
there, i said it
aint proud of it
![]()
Originally posted by deckoGreške se ponavljaju sve dok ne izvučemo pouku!!!Originally posted by TotalControlPametno zboris, sto bi rekli...sve ja to znam...
Ako te iskorištavaju ljudi koje ti voliš, onda to može da znači smo jedno - Oni ne osjećaju isto prema tebi!
Zato se zapitaj:
"Da li su ti ljudi uopšte vrijedni toga da se ti nerviraš i tuguješ zbog njih???"
ali sam na zalost suvise popustljiv prema meni dragim osobama..
ali dobro, radimo i na tome...
![]()
bese:
..na greskama se uci, right?![]()
....ili se greske stalno ponavljaju?![]()
![]()
Originally posted by deckoAko neki to rade nesvjesno, onda im skreni pažnju na te njihove postupke koji ti smetaju!
neke od tih osobe isto ne zele da povrede ali rade to nesvesno...
Originally posted by DinaIstina..sve..skroz
Ja sam se dugo vracala u mislima na jednog bivseg, mada nisam ni u to vreme zelela da ga vidjam, tj. bilo mi je traumaticno kad god ga slucajno sretnem. Njega sam dozivljavala kao "sve ili nista", posto nije bilo sve, onda mi nije trebalo ni nesto polovicno. Ali sam se secala raznih trenutaka vezanih za njega... A onda sam dozivela amneziju sto se njega tice (otkako sam srela sadasnjeg partnera). Jedino cega se secam to su moje greske u nekim proslim situacijama i to onda kada se u sadasnjosti nadjem u slicnim situacijama. To najcesce deluje tako da sam mnogo realnija, strpljivija, promisljenija ili direktnija vec prema tome o cemu se radi. Na taj nacin proslost ima itekako uticaja ali mislim pozitivnog.
Originally posted by cokaEto...ko da sam ja pisala...
ne zelim da kazem da bi mi bilo bolje bez nje jer pokusala sam ali ne ide jednostavno je uvek tu. ponekad moze da me u najgorim trenutcima digne do zvezda ali takodje moze da me za sekund zivu zakopa.
Originally posted by Galatejafilin.ja.sista'!
Teram ja prošlost filmovima, knjigama, razgovorima sa drugim ljudima, muzikom, komponujem vijuge na svom mozgu, glumim ludilo, ali ima nekih stena koje se ne daju pomeriti.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!