Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Dina
Da, te knjige sam navela upravo kao simbole koji se ne preispituju. Ja cesto cujem taj stav - ukoliko je neko sam-a ili je napravio-la kompromis onda nije izlazio-la dovoljno, sretao-la druge ljude, bio otvoren-la za ljubav itd. Ja znam ljude koji su ispunjavali sve uslove pa nisu sreli Pravog (Pravu). I zato zakljucujem da taj stav uopste nije tacan i da za ljubav treba i malo srece. I sta je to dovoljno dobro? I kad je dovoljno dobro? Ako ja trazim Pravu osobu do sezdesete godine i pretpostavimo je sretnem tada, sta je sa svim onim godinama koje sam provela u stresu i potrazi? Je li bas to bilo toliko vredno? I sta ako tu osobu ne sretnem nikada? E da, ovde ne pricam naravno o svim ljudima... Ali ima ljudi bar u mojoj okolini kojima dan pocinje potragom i zavrsava se potragom za romanticnom ljubavi, posto se tako i zavrsio to je razlog za depresiju i ocaj. A sutra krece nova potraga... I drugih koji su sasvim odustali i posvetili se iskljucivo detetu ili su odustali od deteta jer dete se "moze" dobiti samo u Pravoj ljubavi koja nije naisla...
ne znam, onda mogu samo da zaključim da ti ljudi imaju nerealna očekivanja.
By Tresh-grl
@ Deksi - Pa odprilike je tako....sve se na kraju svede na gudru a zivim za sledecu zurku.Sto je najsmesnije od svega meni to savrseno odgovara.
To je jednostavno moj svet.
Korisnikov avatar
By Zoe
To ce se promeniti.......sa gudrom je uvek tako.

Pa jbt, znas li ti da gudra i deluje tako na mozak-ja sam veliki, dovoljan sam sebi, volim sebe, niko mi ne treba?!?

Pfff
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zoe

Pa jbt, znas li ti da gudra i deluje tako na mozak-ja sam veliki, dovoljan sam sebi, volim sebe, niko mi ne treba?!?

Pfff

Upravo kao sto Zoe kaze... :up:

@ tresh - ja i ti smo o tome pricali 1000 puta, secas se kad sam rekao da se sa gudrom ogradis jednostavno od svih ostalih,ne treba ti ljubav pa ni prijateljstvo ti ne znaci vise toliko....
Jednostavno podignes ta 4 zida oko sebe i tako se ogradjena upustis u svakodnevnicu,podignes sebi samopouzdanje,dobro se osecas i unutar ta 4 zida ti se osecas sigurno.
Niko ti od tih zidova ne moze nista ali ne moze ni da ti se priblizi,zato vise jednostavno niti pridajes emocijama znacaj niti zelis da osetis ljubav i skroz si ok sa tim.
Korisnikov avatar
By Zoe
Tacno :hvala:

To stanje i ta osecanja prolaze kako opada nivo gudre u organizmu......
Salu na stranu, ali da, kada prestanes sa tim, a kontam da ces prestati kad-tad, bice ti drago da imas nekoga
By Tresh-grl
Stvar je u tome sto svi dodju i prodju.
Gudra je uvek tu.
Znam da na nju mogu uvek da racunam.
Korisnikov avatar
By Zoe
Tipicno zvucis, skroz. Znam sta pricas, ali proci ce te to za par godina
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Gudra unistava, sputava i samo jedna iluzija vise u glavi koja traje par sati i posle te ostavi na cedilu, a ljubav je malo postojanija, daje snagu, pozitivna je i ako si srecno zaljubljena postavljas sebi vise ciljeve od prezivaljavanja radnih dana dok ne dodje vikend i nove zurke, ludilo.

Ispravite me ako gresim...
Korisnikov avatar
By Galateja
Kad mi je jorgan kao mrtvački kovčeg i ispod istog naiđem na nečiji zagrljaj, to daje smisao za ustanak.
Kad sređujem sobu, pravim ručak, bacam smeće, a znam da to ne radim samo za sebe - svakodnevnica dobija nov smisao.
Od zdravog osmeha vredniji je samo dubl osmeh.
(...)
Meni je potreba za vezom uvežena u tkivo i ne mislim da je to slabost. Uvek sam davala prednost pojedincima naspram mase. Ima tu dosta i od potrebe za sigurnošću, prihvatanjem...
Drugo, imala sam sa društvom jedan veoma težak i bolan presek kad sam shvatrila da je veoma malo osoba TU kad mi je, zaista, potrebno. Tad sam shvatila svu iluzornost žuraja, skitnje i sl. i još više dala prednost vezi i maloj, slatkoj puževoj kućici.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Tresh-grl
Stvar je u tome sto svi dodju i prodju.
Gudra je uvek tu.
Znam da na nju mogu uvek da racunam.

Nasla si ljubav.

..

LJudi dodju i prodju.. ok..

Ali

RACUNATI na gudru..

...

Nesrecna ljubav.
Korisnikov avatar
By svejedno
Mislim, mogu ja ovde da prosipam pamet & iskustvo & da budem mnogo kul..

..

Ne vredi.
..

Wait a couple of years.

..

Ne znaci da ce ljudi biti bolji... ali ni gudra ti nece toliko znaciti..

Neces se vise oslanjati na nju..

A ljudi vise nece biti..

..

Jbg.

..

Koliko ti ljudi traze partnera, toliko ga trazis i ti.. samo ne u osobi.

..

Kada nadjes oslonac u SEBI, tad' se javi.

..

Srecno.
By Tresh-grl
Ja sam odabrala put i nacin zivot gde su mi prioteti neke druge stvari.Ljubav ne :)
I ne zalim se uopste,do jaja mi je. Non-stop :)
E sad mozda nekog drugog ispunjavaju te druge stvari koje su previse komplikovane za mene,izmedju ostalog i ljubav je jedna od njih :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Nista ti shvatila, ni odabrala nisi.

...

jbg.

..

Read again. Or don't, svejedno, ceka te isto...

..

Srecno.

:jbgimeneuhvaticinizamnekad:
Korisnikov avatar
By Deksi
@ svejedno - slazem se sa skoro svim sto napisao u ovoj temi

@ Tresh - Racunati ponekad na gudru ok,ali racunati na nju stalno ne.
Jeste tebi do jaja,i meni je.Ali nije non-stop.Nemoj da lazes.
Zurka u glavi ti se zavrsi kad tad.
Necu da ti solim pamet jer sam ja jedna od najnepodobnijih osoba za to ali eto to ti je moje misljenje.

Naravno ne kazem sad da treba da trazis ljubav u osobi ili sta vec...ali nemoj onda ni u ovome.

Primetila si sigurno promene u tebi,egoizam i zatvaranje u sebe.
Ja na sebi jesam.

Mislim pomaze to cesto ali....
To nisam ja.
Niti si to stvarno ti.

Ne znam za tebe ali ja necu moci jos dugo tako.

Nadji neki prioritet u zivotu,drugi.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bic slobodan da, posto je diskusija svakako otisla u drugom pravcu, citiram jedan svoj post koji sam daaavno uputio Deksiju.
To radim upravo zato sto sam i ja u tom postu pomenuo da je droga u nekom momentu nasa ljubav.
Svima je - nisi ti jedina pronasla i uspostavila neki novi odnos sa njom. Ona nas sve prima, i sve nas voli, podrzava.
U sustini, najgore od svega je to sto u tom momentu ne mozes da shvatis da si debus kojeg ona iskoristava i koga ce kao vrecu koze i kostiju da ispljune kad vise ne bude vrijedio (obozavam da je personifikujem, mada zvucim kao neki sektas:D
Originally posted by bananica

E, ali stvar je u tome da kad ga uzmes jednom, sjutra dan ga jednostavno zelis jer ti je sinoc bilo super.
Sledeci dan ga zelis jer si bezvoljan i smoren.
Narednih dana nastupa depri.

Zato i kazem, treba ga bolje hendlati, i sve moze da bude dobro.
:hvala:

Ovim putem cu ti se izviniti zbog blage agresivnosti koju sam pokazao u tvojoj temi o umoru (bio sam mnogo lose, a i ti si me iznervirao nekim recenicama koje naprosto ne lice na tebe). Ti znas da te ja mnogo gotivim.

therefore, necu ti govoriti da stanes, iskuliras... nisam htio ni ja kad su mi govorili, jbg.
Ipak, jednoga dana ces postati bolno svjestan da vise nemas kontrolu, i da droga pocinje da ti pravi horor u glavi ukoliko je zanemaris, i ne uzmes. Ovom personifikacijom hocu da ti predstavim koliko je los trip. kao da ti stoji iznad glave, "tvoja prva prava ljubav" i konacno pokazuje svoje pravo lice, jer vise ne mora da se skriva - vec te kontrolise.

ja sam prestao u tom momentu, a bilo je... neopisivo tesko.

dakle, ukoliko ne zelis da prestanes (ne mislim totalno, vec samo da malo "oladis" ) sada, pokusaj da ne odes u zavisnost (iskreno, vec si... daleko).

Mozes ti mnogo bolje.
Post je tu ne da te odvrati od drogiranja. Vec samo da vidis kako smo svi bili tu - onda kad ti se desi slicno...
Korisnikov avatar
By V25
Ne kažu bez razloga da je ljubav nešto najlepše što čovek može da doživi. Kada je istinska i prava, zauvek živi u nama i postaje sastavni deo našeg života, sve u našem životu. Istina je da uvek neko izađe povređen, ali za ljubav vredi živeti... Barem je kod mene tako.
By Speculum Columbae
Posle nekog vremena sam otkrio da ipak tražim ljubav.
Ne obavezno i vezu, ali svakako ljubav.
Korisnikov avatar
By Srklet
od ljubavi zelim sve sto od ljubavi zelim ili nista. za sada sam na nista. :ua:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!