Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Zaljubio se u jednu devojku koja je 5 godina starija od mene, ja imao 19, ona 24... Bilo mi je totalno chudno i zbunjujuce i kako nisam navikao da pricham sa ljudima o svojim emotivnim problemima, napijem se jedno veche i poshto mi je drug bio zabrinut, videvshi me tako oletvljenog, reshi da prespava kod mene i pripazi me...

Malo po malo, meni se razvezhe jezik i ja pochnem da mu se ispovedam kako se totalno zbunjeno osecam, nemam pojma shta da radim, s obzirom da je starija od mene i glupo mi je da ne ispadnem smeshan i sl...

On me kao slusha i tome slichno, i u jednom momentu predje kod mene u krevet, jer, kako reche slabo me chuje i razume shta pricham... Nastavim ja sa prichom, misleci da cu dobiti od njega neki savet, i u jednom momentu on mrtav 'ladan kazhe - Moram da ti pokazhem neshto

Uzme moju ruku i stavi je na pozamashn nabreklo meso izmedju svojih nogu... Ja se totalno pogubio, jedino chega se secam je da sam se tresao ko da sam prikljuchen na visoki napon i da me bilo strah da mu ne otkinem kurac u napadu drhtavice :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by _LuKa_
Prva prava ljubav mi je bio jedan fudbalerchic, Dragan iz Subotice. On je imao 16 a ja 18 a ishli smo u istu shkolu. Nije bilo nachina da ga upoznam, jer je to bilo kao sramota, obratiti se klincu iz nizheg razreda. A uz to, nije mi davao ama bash nikakvog povoda da se zaljubim u njega. A ja se jesam zatelebao - k'o konjchina! Tad sam prvi put osetio pravu ljubav a ne simpatiju. Do tada sam sanjario o Snezhi, Katarini i Vesni i istovremeno se zabavljao s jednom Anom koja me je strashno razmazila i bila jako draga. I tad me oshine to ludilo s "Malim" (nisam mu znao ni ime) - prava mushka ljubav. Al' sam se naarlaukao! Stalno sam ostajao posle shkole u kaficu pored. Mi stariji smo sedeli u separeima i tukli po pivu a klinci za poker aparatima i fliperima. Jedno veche sam pored njega ugledao jednu malu bucmastu devojchicu, koja je uzhasno strpljivo stajala pored njega i posmatrala kako on igra - i tako dobra 3 sata dok se on nije ustao a ona prishla, propela se na prste iiiii - cmock u usta. Jebemtimater! Chitav zhivot mi se srushio u sekundi i verujte mi - NIKADA tu sekundu nisam preboleo!
Sto nisi nabo kucku :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam se prvi (i jedini za sada) put zaljubio u decka sa 19 godina.

Zbog njega sma napustio tadasnju devojku, jer je on u medjuvremenu postao dobar drug i njoj i meni, i nisam mogao da spavam sa njom, a da razmisljam o njenom drugu. Sa nekom drugom bih to verovatno mogao, ali ona mi je mnogo znacila.

Naravno, decko je strejt i nikada nije saznao koliko sam pucao za njim.
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Izgleda da se jedino strejtera i vredi secati - pa ako je i neuzvraceno. Secanje na moje gay veze izaziva vrlo neprijatan efekat. :barf:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Mene strejter navukao, bili 3 meseca zajedno, posle toga se ozhenio, a i sledeca dvojica su bili strejteri...

Zanimljivo da nijednog od njih nisam ja muvao, vec su sva trojica muvala mene...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
u zabavistu sam imala decka, i kad je saznao da sam se sa jednom jasminom poljubila onako "zapravo" (cmok u usta) odma je raskinuo, to je prvi i jedini put da sam prevarila :bubbles: a bila sam u oboje zaljubljena...eh..od malih nogu sebi komplikujem zivot :grom:
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
U IV osnovne sam dosla u novu skolu i zaljubila se u jednu Jelenu iz odeljenja.Bila sam zatreskana u nju 2 g. ali posle toga smo postale super drugarice,kada je prestala moja zaljubljenost.Posle toga smo u VI razredu zajedno pisale lezbejske oglase u nekim tinejdzerskim novinama i dopisivale se lecama sa celog ex Yu prostora.

Sada mi je cudno sto sam se od 15 devojcica iz razreda zaljubila bas u nju jer su sve te devojcice osim nas dve str8. :zavera:
Korisnikov avatar
By Li
Nemama pojma kako ovo da napisem... vino je cudo...
Zaljubila sam se u IV razred osnovne skole u drugaricu iz razreda.
I naravno da tada nisam ni znala da postoje gay ljudi. Nikada nikome nisam rekla koliko sam bila zaljubljena u nju. Razred se delio u dve grupe. U jednoj je bila jedna frajerka Maja i sa njom je bilo celo moje drustvo. U drugoj ekipi je bila ONA i svi koji su bili zaljubljeni u nju. A bila je cela skola. Ja nikada nisam birala strane i uvek sam se slagala sa svima. I posto sam bila klinka i bilo me je sramota da priznam da mi se svidja, nisam znala kako da se uvek nadjem u njenoj blizini. Bila sam medju najpopularnijim sportistima u skoli. I secam se da sam je uvek zadirkivala nesto, uvek sam sve terala na salu. Stalno sam je zezala i ona me je jurila po skoli, kao da me bije i to.
I svaki put ja bih bezala u wc, i ona me tamo stigne i onako smejuci se zarije mi nokte na sake i smeje mi se. Uvek smo bile same u wc-u...
I svaki dan me je jurila i grebala me, a mene koliko god da je bolelo nisam se zalila.
Jednog dana me je pozvala da vozimo bajseve i igramo odbojku pored reke. To mi je bio najlepsi dan u zivotu.
Zatim se zaratilo 1999-e godine i dokle god je trajalo bombardovanje ja sam samo mislila kako cu da je vidim kada podjemo u skolu.
Naravno da smo svi bili na okupu iz razreda kada se rat zavrsio. I tada mi je priznala koliko me se uzelela.
Uh, nikako da zaboravim taj period. Onda odjednom je pocela da izostaje iz skole, svi smo znali da je nesto bila bolesna ali nismo znali koliko je ozbiljno.
Jednog dana je dosla sa skroz osisanom kosom ali je i tada bila najlepsa devojka u skoli.
Jedno vreme je nosila i periku.
Kada smo upisali srednju skolu prestali smo da se vidjamo.
Ja sam 2001-e godine bila u Soko Banji sa drustvom na odmoru.
I tada, secam se, pozvala me moja mama i rekla mi je da je umrla moja drugarica iz osnovne skole. Kasnije smo saznali da je imala leukemiju. Covece to mi je i danas najgora vest koju sam cula. Nisam ni na sahranu mogla da odem, jer je nas nekoliko iz razreda bilo na odmoru u banju. Plakali smo kao kisa. Poslali smo telegram njenoj porodici.
Posle toga sam jednom samo smogla snage da odem na njen grob.
Neverovatno da je proslo 8 godina i da ja jos uvek osecam njene nokte zarijene u moju kozu.
Mislim da nikada vise necu moci da se zaljubim kao sto sam tada.
Stvarno je cudo kada kazu prva ljubav.
Eh, da je ziva . . .
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao, kud procitah ovo... :(

A inace sam cudnog raspolozenja danas.. ovo mi nije trebalo.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Originally posted by Li
Nemama pojma kako ovo da napisem... vino je cudo...
Zaljubila sam se u IV razred osnovne skole u drugaricu iz razreda.
I naravno da tada nisam ni znala da postoje gay ljudi. Nikada nikome nisam rekla koliko sam bila zaljubljena u nju. Razred se delio u dve grupe. U jednoj je bila jedna frajerka Maja i sa njom je bilo celo moje drustvo. U drugoj ekipi je bila ONA i svi koji su bili zaljubljeni u nju. A bila je cela skola. Ja nikada nisam birala strane i uvek sam se slagala sa svima. I posto sam bila klinka i bilo me je sramota da priznam da mi se svidja, nisam znala kako da se uvek nadjem u njenoj blizini. Bila sam medju najpopularnijim sportistima u skoli. I secam se da sam je uvek zadirkivala nesto, uvek sam sve terala na salu. Stalno sam je zezala i ona me je jurila po skoli, kao da me bije i to.
I svaki put ja bih bezala u wc, i ona me tamo stigne i onako smejuci se zarije mi nokte na sake i smeje mi se. Uvek smo bile same u wc-u...
I svaki dan me je jurila i grebala me, a mene koliko god da je bolelo nisam se zalila.
Jednog dana me je pozvala da vozimo bajseve i igramo odbojku pored reke. To mi je bio najlepsi dan u zivotu.
Zatim se zaratilo 1999-e godine i dokle god je trajalo bombardovanje ja sam samo mislila kako cu da je vidim kada podjemo u skolu.
Naravno da smo svi bili na okupu iz razreda kada se rat zavrsio. I tada mi je priznala koliko me se uzelela.
Uh, nikako da zaboravim taj period. Onda odjednom je pocela da izostaje iz skole, svi smo znali da je nesto bila bolesna ali nismo znali koliko je ozbiljno.
Jednog dana je dosla sa skroz osisanom kosom ali je i tada bila najlepsa devojka u skoli.
Jedno vreme je nosila i periku.
Kada smo upisali srednju skolu prestali smo da se vidjamo.
Ja sam 2001-e godine bila u Soko Banji sa drustvom na odmoru.
I tada, secam se, pozvala me moja mama i rekla mi je da je umrla moja drugarica iz osnovne skole. Kasnije smo saznali da je imala leukemiju. Covece to mi je i danas najgora vest koju sam cula. Nisam ni na sahranu mogla da odem, jer je nas nekoliko iz razreda bilo na odmoru u banju. Plakali smo kao kisa. Poslali smo telegram njenoj porodici.
Posle toga sam jednom samo smogla snage da odem na njen grob.
Neverovatno da je proslo 8 godina i da ja jos uvek osecam njene nokte zarijene u moju kozu.
Mislim da nikada vise necu moci da se zaljubim kao sto sam tada.
Stvarno je cudo kada kazu prva ljubav.
Eh, da je ziva . . .
\\\

jaooooooooooooooooooooooooo

jao ja ovo tako DUGO necu moci da izbrisem.Covece kako tuzno.Tako mi je zao
Korisnikov avatar
By Delete
Li je pisala o svojim osecanjma?
:wow:
Napredujes. :mazi:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Delete
Li je pisala o svojim osecanjma?
:wow:
Napredujes. :mazi:

Zasto ne odgovoris na temu?
Korisnikov avatar
By Delete
Jos uvek nisam dovoljno napredovala u pisanju o svojim osecanjima...pa i onim koja nisu vazeca.
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Delete
Jos uvek nisam dovoljno napredovala u pisanju o svojim osecanjima...pa i onim koja nisu vazeca.

:no: Pa nije sve za javnost... kapiram tako.

Ma i mene poneo trenutak sinoc inace ne bih nikad napisala.
Pijan prica sta trezan misli. :seronjo:
Korisnikov avatar
By Primeval
Originally posted by .L O S T
zaljubio se u drugara iz skole....u 8.razredu...... mnogo se zaljubio...i
naravno nista nije bilo...sad kad ga sretnem pitam sebe sta mi bi
Hehe isti slučaj sa mnom samo što sam ja krenuo i ranije, negde oko petog
razreda je već sve bilo jasno. Mada je on i dalje jedna od mojih najvećih
ljubavi ikada. :cvetduga:
By Gaja
sta znaci napad crnog leptira u sred mraka i njegovo pracenje do svetla ,a onda konacno poslednji napad na coveka ???
By Çâðê_DUP
dugo vec razmishljam kako si mi to zapala ti za oko
bila si od momenta na mom radaru
bila sam svesna da si ti neko ko mozhe da me prodrma...
pre tebe bila su samo neka iskustva smeshna koja ne rachunam u ono shto sam ja zaista,tad ulogu igrao je moj alter ego...
onog momenta kad sam te ugledala u 6 ujutru blizu keja na usamljenom igralishtu znala sam
bez obzira na sve shto se deshavalo pre tebe zadrhtala sam
crne pantalone crn dux, svice, sedim na klupi i ti mi prilazish
lezhim na klupi i ti si tu
na mojim ledjima
non shalantno razgovor pochinje
od jednom ljubim te
od tog momenta znam da je to to....
vec 10 dan volim te i poklanjam ti sve
740 dan ti si josh uvek tu
i sad sve nashe je....
Korisnikov avatar
By Dina
Li,
mnogo lepa i tuzna prica :(
By Hans
Iskreno, prvi put se desio jako davno u tom kontekstu, ali samo na nivou privlachnosti bez seksualnih fantazija josh u IV razredu na moru. Dogodilo se pa su moji bili u sobi pored i njegovi u sobi pored a ostala je dvokrevetna i ja sam bio tu tih deset dana sa njim. Prichali bismo svako veche i secam se kako mi je to prijalo na neki drugachiji nachin. Sve ovo posle su bili straight momci, uzaludna uzdisanja tokom srednje skole za njima...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Huh, za sebe sam skontao još u osnovnoj.. Relativno rano sam i počeo da se vatačim sa dečacima jer smo svi nekako istraživali i bilo nam je zanimljivo.... a prva ljubav, mogu slobodno da kažem da se desila ove godine. Bilo je zanešenosti ranije.. simpatije dođu i odu, ali ovaj mali... baš mi je izvrnuo život naopačke...

Upoznao sam ga ovog leta, kada sam otišao doma na nekih mesec dana jer sam bio u fazi selidbe... Sve u svemu, provodili smo puno vremena zajedno. Skoro svaki dan.. Pružao mi je puno pažnje i bio je totalno kul. Imao je i neke radove sa mnom koje nije imao sa drugim drugarima... tipa, priđe mi i češka me po glavi ili mi se približi i protrlja svoj obraz o moj.. Ne znam tačno kako i kada, ali eto, skontao sam kada sam se vratio u NS da svaki dan razmišljam o njemu i da me niko drugi i ne interesuje... Na žalost, mali mi se danas na msn-u pohvalio kako muvari neku devojčicu i kako je izbuđen i sl... Moj svet se srušio.. Dođe mi da vrištim. Mislim, nikada nisam bio siguran da je gej i sl. ali svi ti njegovi radovi su ukazivali na to da nije klasično drugarstvo.. a sada ovo.. Jako sam se skenjao. :( Rekao sam mu samo "blago njoj" i da ne brine, da će je smuvati bez problema. Mislim, drago mi je što je srećan, ali ja više nemam razloga da diše koliko sam se skenjao...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!