Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kako kad. Ne bivam skroz iskren kada procenim da:
1) momak nema kapaciteta i stabilnosti da podnese iskrenost
2) momak ne bi shvatio moje obrazlozenje
Naravno to je sve moja subjektivna procena :) .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
možda bi bilo bolje da na ovo odgovorim iz ugla onih koji su ostavljali mene ( nije da hoću da "zvučim" patetično, to je naprosto činjenica :)

što se tiče mene, uglavnom ne kažem istinu. Odlučujući se na vezu sa nekom osobom, priznajem da je poštujem više od drugih i da mi znači Onda dođe neko ko me više privlači, kao što to obično bude, a kako ne volim prevare, a radoznalost mi ne da mira, vreme je da okončam vezu. Ta osoba mi i dalje znači i još uvek je poštujem i onda krene ta problematika - kako da je povredim?! Naravno, samo je vređam time što ne govorim pravi razlog, nadajući se da to neće saznati. Ne ponosim se time, ali da, pokušavam da opravdam svoj nedostatak hrabrosti da se suočim.
Korisnikov avatar
By confinatti
Licno,dugo mi je trebalo da konacno shvatim da SVI LAZU cak i kad govore istinu!
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Orlando the Lady

,,Nisi ti u pitanju, vec ja''
to je tako str8 :lol:

i naravno to kaze decko devojci.. u najcescem slucaju decko koji je skontao novu ribu :paradajz:

i sledi

"..znas, ja nisam tip za vezu.. a ti si super cura i naci ces nekoga ko ce te stvarno voleti i ceniti te takvu kakva jesi i kako to zasluzujes" :hypno:
Pa ja sam str8 :doh:

on: Kod mene je ovo najcesce razlog, ali mi se ne svidja kako zvuci i previse je izlizan izgovor, pa se trudim ili da to nekako drugacije saopstim ili jednostavno ne navedem razlog.
Korisnikov avatar
By DiablO
Raskid uvek boli ili je bar neprijatan. Iskrenost cenim iznad svega, a razlog mi je važan jedino kada želim sa nekim da nastavim lep odnos u drugarskom smislu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!