Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Snj
Omg, neko mi cita misli ovde :shok:
upravo sam razmisljala o ovome kad op vidi tema.
meni licno je puna casa ovih "romanticnih" filmova, mada bi ih ja pre svrstala naucno fantasticne :awesome:
sto je na filmu nije na javi :deda:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se dopala djo-ova predstava "No name Snezana", koja je zapravo bajka posle bajke i multidisciplinarna studija o postbajknim desevanjima. Snezana je uvek dobra, kraljica zla...a onda...sta sve donosi moguci obrt, zamena uloga, da li je zamena uloga moguca, gde su nijanse, gde one rastu, koliko ih treba zalivati da proklijaju, ili koja cula treba ukljuciti da bi ih konstatovali, da li je u posmatracu okidac off/on.

Mislim da je vazno u detinjstvu razvijati osecaj zadovoljstva. Jednom nauceni da zivimo sa zadovoljstvom, kasnije i u zivotu sledimo slican model. Dolazak do zadovoljstva, i zivljenje s zadovoljstvom nekada ume da bude problem. Nekad zive maske, recimo maska "patnja" koja brani od neuspeha dozivljavanja zadovoljstva.

Bajke su kao onanije pred seks. Dovode te do zadovoljstva, sa ciljem da lepo svrsis. Ja ih volim, mislim volim i onanije, ali i bajke.

I verujem u dobro i ljubav. :opatica: Ali zaista.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Happy end je imati dovoljno duha u sebi da veruješ u lepe stvari. :volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!