Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Nastavi. Moj savet.
Ja imam onaj tupavi problem da posle skorosavrsene veze niko ne valja. Vecito sam nezadovoljan. :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
Jbt, u mom slucaju to je gotovo nemoguce. Najblize sto sam tome dosla je da su dve bivse imale istu devojku, i da su dve bivse bile zajedno. :lol: Dobro de, i par njih je bilo isti horoskopski znak, onako u parovima, al to ne bih racunala...Pa ne znam, u principu se ne muvam dalje dok ne prebolim prethodnu, tako da ne znam, verovatno bi mi bilo skeri da prva sledeca osoba toliko lici, i verovatno bih manijacki trazila razlike...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by umetnik

Da li vam se nekada desilo, ili sam ja toliki "srecnik", da upoznate nekog decka (ili devojku) koji ima gotovo identicnu biografiju i ponasanje kao vas bivsi koga ste jako voleli i koga mozda jos uvek niste prezalili?

Ja sam se nedavno upoznao sa jednim deckom preko interneta, i razmenili smo brojeve telefona, culi se gotovo svako vece itd. Dogovorimo se da se nadjemo uzivo i da se upoznamo. Tako i bi. Decko je skroz ok, lud kao struja... :) Pocnemo mi da pricamo, i onda nastane sok kod mene... Gotovo svaki podatak koji je izneo, poklapa se sa biografijom mog bivseg (cisto da napomenem, ja tog bivseg uopste nisam spominjao!)... Znaci, gotovo identicna biografija... Ima skoro iste gestove kao i moj bivsi, koristi neke reci koje sam do sada cuo samo kod mog bivseg, pa tek sada od njega... I ja se tu malo skenjam... Bili smo zajedno, i bilo nam je super, ali ja ne znam sta da radim dalje... Decko mi je mnogo drag, ali bojim se da ako se zaljubim u njega, da cu u njemu voleti mog bivseg, a ne njega samog. Samim tim se stvara mogucnost povredjivanja njega sa moje strane, a to ne bih zeleo...

Sta biste vi uradili da ste na mom mestu? Svaki komentar je dobrodosao!
Voleo bih obojicu i smanjio dozivljaj! :sixto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!